- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
- Konu Sahibi kahvename88
-
siz ne işle meşgulsünüz acaba neden gitmiyorsunuz eşinizle?
Cevap veren herkese tesekkur ediyorum. Karisik bir durum evet. Kimi agrida yerlesim yeri olmadigini nerden cikardin demis kimi doguyu ne saniyorsun kimi lojman niye yok demis kimi durumun sacmaligindan bahsetmis v.s...Butun ihtimalleri deneyecegiz elbette. Illaki hic kimse normal sartlarda asla esinden ayrilmak istemez. Bazen yorum yaparken sanki ozellikle tenkit edici ve acimasiz oluyoruz. Insallah Allah bir kapi acacak konuya son noktayi koyarken iyi niyetli olanlarin duama amin demesi yeterli... yinede herkese tekrar tesekkurler...
Gitsem bile en yakin yerlesim yerinde kalacagim fakat 2 ayi buluyormus zaman zaman eve gitmeleri ve benim ozel bir saglik problemim var yalniz kalamiyorum gece gunduz acil bi durumda yanimda olamayacak gitsem bile.
Gitsem bile en yakin yerlesim yerinde kalacagim fakat 2 ayi buluyormus zaman zaman eve gitmeleri ve benim ozel bir saglik problemim var yalniz kalamiyorum gece gunduz acil bi durumda yanimda olamayacak gitsem bile.
Şırnak hakkari olsa anlarızda Ağrı ilk defa duydum doğu görevleri 2 yıl diye biliyodum 4 yılı da ilk duydum
uzun bi süre geçer diyenlere basit tabi
valla olabildiğince en yakınından bi ev tutar yinede giderdim
Esimden isi dolayisiyla 4 yil ayri kalacagim. Daha ilk gunu bile geciremezken 4 yili nasil gecirecegim bilmiyorum. Birileri Allah kavustursun dedikce agliyorum surekli. Icim dolu dolu ve cok aciyor. Bu zaman zarfinda hem aile butunlugumuzu hemde ruhsal sagligimi nasil koruyacagim daha once buna benzer bisey yasamis veya yasayan birileri var midir acaba ya da onerileri olanlar(((
Kurumda çalışyorsanız,eşiniz eş durumundan tayin isteyebilir....
Bildiğim buydu değişmediyse tabi...
hanım ablam erkek kadına bir defaya mahsus tabi olabiliyor..onun haricinde hep kadın erkeğe tabidir tayinlerde...zorunluysa her halükarda doğuya gidecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?