- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
hiç sorma arkadaşım, çok gerildim, son iki haftadır gece yarılarına kadar oturuyorum, uyku yok yeme içme yok, gündüz çalışıyorum, hayat işkence gibi...şimdi bugün iyiyim, iştahım bir açıldı, kendimi sıkmışım, gerilmişim, üzülmüşüm.bir rahatladım şööle o da bugün yaniDevlet ne ceza verir bilemedim ama...
Allahın belasını vereceği günler gelecektir.
bundan sonra rezalet çıkarack küfür edecek, tehdit edecek hemen emniyete gidicem zaten, koruma kararı müthiş iyi oldu, servisin düzergahını değiştirmiş, benim işyerimin önünde beklememek için...işyerime de yaklaşması yasak da.Süreci bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun ..
boşanmıcam diyor....Adi pislik deseydin. Evlenirken bu kadar şerefsiz olduklarını göremiyor insan. Edebinle ayrılsana e be moron! Boşanırken adamların içinden uzaylı çıkıyor resmen
Dilerim gözü korkan tiplerdendir .. hayatı daha zindan hale getirmesin senin ve ailen için ..bundan sonra rezalet çıkarack küfür edecek, tehdit edecek hemen emniyete gidicem zaten, koruma kararı müthiş iyi oldu, servisin düzergahını değiştirmiş, benim işyerimin önünde beklememek için...işyerime de yaklaşması yasak da.
ben öldüreceğine inanmadım, kapıda rezalet çıkaracaktı her zaman olduğu gibi.derdi çocuk da değil, öyle olsa gösterirdim.derdi beni eve götürmek, boşanma davasını geri çektirmek.asla olmıcak bu, kararlıyım.Bir insanı öldürüp, 4 yıl girip nasıl çıkıyormuş çok merak ettim? Devletin çıkardığı korunma yasaları günümüzde çok etkili olmuyor, bence çevrecek toplanıp güzel bir dövmek lazım herifi.
Artık dediğim gibi tehdit, hakaret, şiddette emniyete gidicem, yoksa bu adamla baş edemem ben.Dilerim gözü korkan tiplerdendir .. hayatı daha zindan hale getirmesin senin ve ailen için ..
ben öldüreceğine inanmadım, kapıda rezalet çıkaracaktı her zaman olduğu gibi.derdi çocuk da değil, öyle olsa gösterirdim.derdi beni eve götürmek, boşanma davasını geri çektirmek.asla olmıcak bu, kararlıyım.
Evet, sorun çocuğu özlemesi olsa yeminle gösterirdim.Evin içinde bardakları, kapıları kırarken düşündü mü çocuğunu, hayır.sorun çocuğu görememek değil.Bu durumlarda çocuğu kullanıyorlar genel olarak. Benim halamın da başına geldi, adam bizim kapımıza dayandı, çocuklarıımı verin, kardeşinizi istemiyorum falan. Derdi çocukları kullanıp barışmak. Olmayacak birşeyi yürütmeye çalışmak çok saçma.
tayin alacam da, ben balıkesiri istiyorum, babamlar ben gelemem diyor, ben tek başıma çocukla yapamam oralarda, o yüzden şu an buradayım mecburenBu durumlarda çocuğu kullanıyorlar genel olarak. Benim halamın da başına geldi, adam bizim kapımıza dayandı, çocuklarıımı verin, kardeşinizi istemiyorum falan. Derdi çocukları kullanıp barışmak. Olmayacak birşeyi yürütmeye çalışmak çok saçma.
tartışmalar karşılıklıydı.benimde hatalarım yok değil ama en başından beri yürümüyor, olmuyor, şiddet uyguluyor, dengesiz biri.korkuyorum ve onu istemiyorum.kesin ve netGerçekten bu erkekleri anlamıyorum.zamaninda iyi gecinmezler kadının son sabrına gelir ondan sonra da boşanmak istemiyorum.
yani iyi geçinse de istemiyorum.gece huzurla uyuyamıyorum o evde.kapımı kitliyorum falan. düşün yaniGerçekten bu erkekleri anlamıyorum.zamaninda iyi gecinmezler kadının son sabrına gelir ondan sonra da boşanmak istemiyorum.
ya gitsin mahkemeden karar getirsin.ben avkata 5000 lira verdim, o da avukat tutsun mesela.kafası estiğinde kapıma gelemez, hele rezalet asla çıkaramaz.Kararlı duruşunuz için sizi,verdikleri destek içinde ailenizi tebrik ederim.Boşanma isteminizin sebebini bilmiyorum ama,bir kadın çocuğuda varsa zaten geçerli sebepleri olmasa,boşanmayı istemez diye düşünüyorum.Eşiniz tehdit ve hakaretten dolayı ayrıca ceza alabilir şikayetçi olduysanız.Akılsızlık edip,aile huzurunu bozup,sonra çocukları silah olarak kullanıyorlar.Sıkıştıkça tehditin dozunu artırabilir.Çocuğu görme hakkını yasal prosedür çerçevesinde kullanmalı.Şu safhada karşı karşıya gelmemeye bakın derim.Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?