eşin mi atmış? Kaç tane atmış. Bir taneyse chat için üyelik amacıyla atmış olabilir. Eğer çoksa chat yapmıştır.
yani Çin'de saat 07:45..iş ile ilgili mesaj atmış olabilir..içinizi kemirmesindense sorun,gerekli açıklamayı yapacaktır..
sorsam yalanlar zaten yapsada bundan eminim tel. nosu ıle neyle alakalı bıyer olduğunu anlayabılırmıyımkı?
ya iyi de daha dur sakın eşine bişey deme ortada bişey yokki. Benim vodafone bana da sürekli yok chat için şu bu diye mseaj geliyor. Olabilir hemen suçlama. Öyle bişey olsa dökümde görürsün. Ama sana bişey soracağım. eşinin telefonunda hani internet aracılığıyla ücretrsiz mesajlaşıyorsun WhatsApp var mı? ben de var mesela. Listemdeki arkadaşlarımın hangisinde bu program varsa o numaraya istediğin kadar msj atıyorum. Faturada da wap diye gözüküyor.
telefon numarasını internette yazıp araştırın çıkan bilgiyide google translateden çevirirsiniz..
Eğer eşin çince bilmiyorsa yada orayla bir bağlantısı yoksa o zaman bence korkacak bir
durum yok.
Ama yinede takipe devam.[/QUOT
bilmiyoda .zaten telı aradım bılgisayar çıktı ne konuştuğunu anlamadım ama iöçinde chate geçti
hani normal menüyü gezerken işte kişiler ayarlar mewsajlar vs. varsa zaten whatsApp yazar. eşinde yoktur o program genelde internet paketi olanlar kullanıyor. ya bi tane sms değil mi. sor eşine rahatla takma kafana. altı üstü bir kez yani hata ile atmış da olabilir. Bana geçenlerde Somali den arama geldi. Azerbaycandan arıyorlar. Dolandırıcı çok kimi düşürürlerse artık. Rahat ol bence.
Yemin ediyorum dedektif olur bizlerden..
Aldatılma korkusu bizi böyle yaptı.
Tek çözüm asla ve asla eşimiizn telefonlarını içimiz içimizi yese de ellememek.
Yapacak olan göstere göstere yapar da ruhumuz duymaz.
Ama bu şekilde olunca manasızlığını bildiğimiz halde kuruntu yapıp kendimize hayatı zehir ediyoruz.
Ayrıca çinle ne işi olacak bence yanlıştır o .Türk chat siteleri bitti çinlilere mi merak saldı..
Belki olimpiyatlardaki başarılarını kutlayacaktı kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?