eşimin tel.yurtdışına geceyarısı atılan sms

ben chat sitesinden şüphelendim chat deyınce hanı 1msjla uye olmuştur falan dıye yoksa hat zaten kışıye aıt değil.bide süreklı vap a girmişbi arkadaşimiz boyle msjlaşılıyomuş oyle dedi.

konuşulan dil ingilizceyse numarayı özelden at bana, neymiş arayıp söylerim.

ben chat sitesinden şüphelendim chat deyınce hanı 1msjla uye olmuştur falan dıye yoksa hat zaten kışıye aıt değil.bide süreklı vap a girmişbi arkadaşimiz boyle msjlaşılıyomuş oyle dedi.

Wap başka What'ssupp başka şeyler. Kafanız karışmasın. Adam sizi aldatacak olsa Çince bilgisayar sesiyle mi aldatacak? ÇET diye bir sözcük duymuşsunuz, kimbilir Çince'de ne demek? Kendi kendinize acı vermeyin, yazık.

eşinin o numarayla benim söylediğim program üzerinden mesajlaşmasının tek yolu, o numaranın eşinin rehberine kayıtlı olması. Baktın mı kayıtlı mı? WhatsApp çok kullanışlı ben de var. Kötü bir program değil aynı messenger gibi. Öncelikle eşinin o programı varsa içine gir ama önce interneti aç. Sonra zaten aynı msn de olduğu gibi liste çıkar. Kimin telefonunda o program varsa listede oluyor. Çok güzel bir program ama valla ben memnunum. Kötü bişey değil yani.amblemi hatta şöyle; yeşil bir çerçevenin içinde ahize resmi var.

Arkadaşın eşinin telefonunda internet yokmuş, What's UPP kullanamaz. KAfasını karıştırmayın. WAP başka birşey. Faturada WAP için ücret ayrı satırda gösterilir. Ama arkadşaın dediğine göre o satırda bir ücret yazmıyormuş. Dolayısıyla WAP da kullanılmamış zaten.

arkadaş faturada wap yazıyor dedi. evet WhatsApp kullanıyorssam faturanda wap yazıyor arkadaşım.

umutsuz internet paketi var mı eşinin. eğer yooksa benim dediğim programı kurmaz saçma olur yani. Eşinin interneti yoksa benimn dediğimi unut yani

eğer beni kastediyorsan sen beni yanlış anladın, sen fatura dökümünde internet var yani wap demedin mi? Ve ücret yok karşısında. öyle dedin değil mi? Ben eşin başkasıyla mesajlaşıyor demedimki. Böyle bir program var çok kullanışlı rehberindeki arkadaşlarında kimlerin telefonunda bu program varsa çok rahat kullanılabilecek benim de kullandığım bir program. Ama eşinde olamaz bu program. Eski modellerde pek olmuyor. Bir de eşinin internet paketi olması gerek. dedim

bu dertte bizi hep yer bitirir işte arkadaşım hep şüpe hep şüpe
seni ansılda anlıyorum...
ama bana bir suçu yokmuş gibi geldi güvensizliğimizden kaynaklanıyor hemen köpürüyoruz herşeyi ona çekiyoruz
endede arada oluyor işte inşallah birşey çıkmaz arkadaşım..( ama bence çıkmayacak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…