eşimin telde msjlarını yakaladım

• Konu Sahibi Konu Sahibi mural
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mural

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
27
0
86
37
İstanbul
merhaba arkadaşlarben bugün eşimin telinde başkasından gelen 2 tane msj yakaladım ama eşime söylemedim ona çoksoğuk davrandım oanladı ve gitti ve benim eşim kamyon şöförü bana bu konuda yardım edermisiniz daha öncede gelen msjlarını yakalamıştım birdaha yapmayacağım dediama yine ya pıyor ne olur cvpverin akılverin bana

bence tavrınızı net koyun..yumusamayın hemen guvenınızın karsılıgının bu olmadıgını soyleyın

yarın aradığı zaman diyeceğim kelime msjlarını silpte eve gel bundan sonra diyeceğim bakalım tavrı ne olacak ne cvp verecek

Ozel olmazsa ne yaziyodu.kamyon sofurleri hakkinda cok sey duyuyorum travesti severlermis falan filan teyzemin kocasida sofur ordan biliyom cok odun gibi adam

kusura bakmayın ama pek bu sakinsiniz yani msj yakalıyorsunuz ve belli etmedim yakaladığımı diyorsunuz .bu kafayla daha çok msj yakalarsınız.

mesajın içeriği de önemli. açık açık aralarında bişey olduğu belli mi?

daha önce de yakalamışsın, 2. kez oluyor ve bişey demiyorsun
bu şekilde davranırsan 3. 4. 5. kez de yakalarsın

okuyunca şok oldum niye tam tavır koymadiniz ipler sizin elinizde niye değil eğer tavır koyup gözdağı verirseniz yapmaz ama bi defa aldatmışsa gerisi gelir tavır koymadığınız sürece:25:

kadının yazdığı msj birincisi ben kaynımla çıkıyorum haberin olsun ikinciside tatlım kıymetlim diye bu kadar

yarın aradığı zaman diyeceğim kelime msjlarını silpte eve gel bundan sonra diyeceğim bakalım tavrı ne olacak ne cvp verecek

Beni mazur görün ama, şaka gibi geliyor yazdıklarınız..
Sizi kırmak istemiyorum ama.. bu kadar büyük bir soruna, bu kadar soğukkanlı ve yukarıda ki çözümle yaklaşmayı düşünüyor olmanız, düşündürücü...
"Mesajlarını silip de eve gel bundan sonra" cümlesinin eşinizde ne gibi bir tavır yaratmasını bekliyorsunuz.. Tavrınıza karşılık "Tamam" derse yalnızca.. ne diyeceksiniz?
Amacınız, onu yakaladığınızı belirtmekse.. bu sizi bir yere çıkarmaz.. dahası bu soğukkanlılıkla bir de eşinizle yüzgöz olmuş olursunuz...
Kaç senelik evlisiniz?

Son düzenleme:
Back
X