Eşimin telefon oyununda kadınla yazışması

bilinmeyen40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
58
2
88
İyi akşamlar, eşim sürekli elinde telefon bir oyun oynuyor, sözcük bulmayla ilgili bir oyun, birkaç kere birine mesaj yazıyor gibi geldi sorduğumda hayır dedi, bir iki kere de aniden yanına gittiğimde de sanki o an açık olan ekranı kapattığını hissettim, neyse birgün tuvalate gitti, telefonuna bir bildirim geldi, yine o oyundan, açtım tıkladım bildirime, bir kadın eşime "evimden" yazmış ve gülücük atmış, sadece tek mesaj bu, öncesi yok mesajların ya eşim sildi veya başka birşey bilemiyorum, bu da bir nevi aldatmak değil midir sizce? Sonuçta yabancı bir kadınla oyun oynuyor ve yazışmış büyük ihtimalle, sorduğumda tabiki inkar etti, bilmiyorum yazışmadim niye yazdı bilmiyorum falan dedi ama yalan tabiki de bundan sonra nasıl yapmalıyım nasıl bir yol izlemeylim

Nasıl takip edeceğim ki, akşama kadar işe gidiyor, telefonundan bi haberim, akşama kadar yapar yapacağını, akşam eve gelince siler🤷

Şüphelendiğinizi belli etmeyin. İnanmış gibi yapın çok relx takılın ona karşı. Daha fazla gizleme ihtiyacı duymasın

Dışardan okuyunca varya şu erkeklerin salaklığı çok komik lakin evet pekte doğru olmayan bişey
Bizim kültürümüzde bu kadar abaza erkek olmasa oyun arkadaşı bu kadını erkeği fark etmez derdim heralde

WunderLost WunderLost bence bu doğru yöntem değil çünkü o zaman sen bana güvenmiyorsun benimi deniyorsun ne hakla diyip haksızken haklı olur bu sefer hiç bi şekilde bişey ögrenemez

WunderLost WunderLost bence bu doğru yöntem değil çünkü o zaman sen bana güvenmiyorsun benimi deniyorsun ne hakla diyip haksızken haklı olur bu sefer hiç bi şekilde bişey ögrenemez
Eğer kocası cevap atarsa elinde kanıt olur ve bu durumda sen bana güvenmiyor musun diye hesap soracak yüzü de bulmasın bir zahmet. Başka türlü bir kanıt bulamaz konu sahibi çünkü kocasına sorarak onu ayıktırmış eğer kadınlarla konuşuyorsa şimdi daha da dikkatli olacaktır hiç iz bırakmayacaktır.

Eğer kocası cevap atarsa elinde kanıt olur ve bu durumda sen bana güvenmiyor musun diye hesap soracak yüzü de bulmasın bir zahmet. Başka türlü bir kanıt bulamaz konu sahibi çünkü kocasına sorarak onu ayıktırmış eğer kadınlarla konuşuyorsa şimdi daha da dikkatli olacaktır hiç iz bırakmayacaktır.
Bilemedim yaa ya yüz bulursa oda var erko sonuçta sağı solu belli olmayan varlıklar

İyi akşamlar, eşim sürekli elinde telefon bir oyun oynuyor, sözcük bulmayla ilgili bir oyun, birkaç kere birine mesaj yazıyor gibi geldi sorduğumda hayır dedi, bir iki kere de aniden yanına gittiğimde de sanki o an açık olan ekranı kapattığını hissettim, neyse birgün tuvalate gitti, telefonuna bir bildirim geldi, yine o oyundan, açtım tıkladım bildirime, bir kadın eşime "evimden" yazmış ve gülücük atmış, sadece tek mesaj bu, öncesi yok mesajların ya eşim sildi veya başka birşey bilemiyorum, bu da bir nevi aldatmak değil midir sizce? Sonuçta yabancı bir kadınla oyun oynuyor ve yazışmış büyük ihtimalle, sorduğumda tabiki inkar etti, bilmiyorum yazışmadim niye yazdı bilmiyorum falan dedi ama yalan tabiki de bundan sonra nasıl yapmalıyım nasıl bir yol izlemeylim
Ayyy kelimelikse eğer eşin abazanın teki çok severdim o oyunu abaza doldu diye sildim her önüne gelene yazıyorlar engelliyorsunuz kelime yazarak taciz ediyorlar

Çok didiklersen saklar, inan kapat konuyu salsın biraz, ki bence oyunda birisiyle sohbeti "ilerlettiyse" tabii ki aldatmadr

Niye yazdi bilmiyorum mu.
Kadin ruh hastasi mi ki kelimelik oynadığı adama durduk yerde evimden yazsin.
Bunlarin bu zekasizligi beni benden aliyor. Bari makul bir yalan bulsunlar ya.

O kelime oyununda sohbet özelliğide var, isterse normal arkadaşlarınıda davet edip oynuyordur. Erkek arkadaşıyla mesajlaştığını sanmıyorum

Öncesi sonrası bilinmez kadına Ergen'in mi dedi eşiniz annemin evindeyim mi dedi bilinmez o değilde peşine takıp yapsanız oyundan ne olacak diyelim aldatma eğilimi var aldatacak cis yapma mi denmeli uyarmalimi bu hale düşen ilişkiden ne olacak bu koca bı kelime oyununda böyleyse dışarda siz yokken nasıl acaba bunlara cevap vermeniz lazım birde bu kocanın peşinde öğretmen dedektif nereye kadar ruhunuzu yoracaksiniz buna cevap vermek lazım.Evlilik vve başkası ilişki ve başkası olayı başlasimi o evlilik finale doğru gidiyor .Boşanmak değilde sürse ne surmese ne .Sadakat ilişkinin kalbi .

Back
X