• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefon şifresi! Acil Yardım..

gurmege

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
66
29
3
39
Merhaba. 1 yıla yakındır eşimin telefonunda parmak izi şifresi var. Mevcut şifreyi söylemiyor,aç desem açmıyor. "Yanlış anlayıp saçma sapan kurcalıyorsun hoşuma gitmiyor ben senin telefonuna hiç bakmıyorum" diyor. Gecenlerde bir arama sonrası aldım telefonu kendimi banyoya kilitledim :) daha ben karıştırmaya başlamadan kapıyı tornavidayla açtı ve aldı elimden. Bir şey olmayan insan öyle yapmazdı değil mi? Baksın iyice yaptıgından utansın demez miydi? Cimsel hayatımızda çok çok az.. Ne yapıyor bu adam sizce? Anlamanın hiç mi yolu yok??? :(

Telefonunu özellikle her zaman ortada bırakırken, anlamsız bir şekilde devlet hazinesi gibi koruyup kollamaya başlamış..

Telefonunda candy crash falan oynamıyordur elbet, tornavidayla açıp el koyduğuna göre :/

Pin kodun biliyorsanız kökten kapatıp açmayı deneyin uyurken. Bazı telefonlarda şifre istemeden direk açılıyor menü kısmı pin açıldığında.

Yok yere kurcaliyorsaniz sorun cikariyorsaniz normal.
Ben de tahammul edemiyorum.
Eski erkek arkadasim bir kere tamamen kurcalama amacli bakti, o sirada ben orda yoktum gelince gordum ve ters bi tepkiyle bi saniye bakiyorum dedi. Saklancak hicbir seyim yoktu ama o muameleye tahammul edemem. Aldim elinden telefonu sifreyi degistirdim ve asla bi daha da soylemedim.
En nefret ettigim sey, nasil asagilayici.
Ben sanki guvenilmez sacma sapan bi insanim o benim telefonumu didik didik bi seyler bulmak icin kurcalayacak ben de durcam oyle. Oldu.

Sirf beni kiskaniyor, daha cok kiskansin diye esinin yaptigini ben de yapardim.
Havlayan kopek isirmaz demisler ;)

Yani sizin kendinizi banyoya kitlemeniz ve eşinizin kapıyı tornavidayla açması çok garip:KK53::KK53::KK53: görmenizi istemediği şeylerin olduğu ortada.
Gece o uyurken parmagının iziyle açabilirsiniz:KK48:

Ya eşisiniz yani bence bakabilirsiniz insanlık hali. Tornavidayla kapıyı açacak kadar ne olabilir ya? En azından bi anlık açık bulursanız online islem sifresini alın. Yaptığı hareketler saçma bence bi telefon alt tarafı eşi baksın içi rahatlasın yani. Bu arada bazı kilitler parmak iziyle açılıyo gibi görünüyo ama sahte parmak izini okudugu felan yok,herkes acabilir yani ondan yapmıs olabilir mi

Evlilikte sanki güven eksik gibi. .
Sen telefonu kapıp banyoya kilitliyorsun. .
O da Tornavida ile açıyor. .
Gerçekten enteresan. .

:KK58:

Back
X