• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefon şifresi! Acil Yardım..

Bu arada telefon hep ortada. Saklamaz ama mesela whatsap bildirimleri kapalı. Yani ekranda görünmüyor.

Bu kadar tepki veriyorsa kesin sakladığı bir şeyler vardır. Gece uyurken parmağını okutsanız telefona uykusu ağırsa eğer hissetmez belki.
yok artık:KK70: olmadı uyku ilacı atar içkisine ki farketmesin:KK53:

Kwsin bişey saklıyo o kadar panik yapıp ta tornavidayla açtığına göre sanki hasta gibisin rengin soldu Ateş'in filan var gibi geldi de ve nane limon filan yap içir ki uyku yapsın derin uyusun o uyuyunca al parmak izini girerek aç kontrol et tlf nunu benim kocam top patlasa uyanmaz elini alıp şifreyi bile girsem sorun yok umarım seninkisinde uykusu derindir :)

Kwsin bişey saklıyo o kadar panik yapıp ta tornavidayla açtığına göre sanki hasta gibisin rengin soldu Ateş'in filan var gibi geldi de ve nane limon filan yap içir ki uyku yapsın derin uyusun o uyuyunca al parmak izini girerek aç kontrol et tlf nunu benim kocam top patlasa uyanmaz elini alıp şifreyi bile girsem sorun yok umarım seninkisinde uykusu derindir :)
Değil malesef :( hemen uyanır

Neden olmasın:63: Buna benzer bi kaç tane video izlemiştim oradan aklıma geldi:confused:
:-) olbilir tabi benim de aklıma ince ekran koruma bantları var ya, bi yere gokunduğunda onu yapıştırıp çekicek sonra da kendi parmağına sarıp onunla açıcak, bu fikir gelmişti:rolleyes: fazla crime scene investigation temalı filmler izlioruz zannımca:cool:

Pin biliyorsan kapat açılınca şifre istemiyor malum markaysa esimde de var ordan biliyorum :D

Utanacak bişeyi yoksa yanindayken beraber bakın herseye nolcak bakalım ben olsam konuşmazdım onunla ne gizli ki araştır bulursun biseyler

Bir hastaneden kadınla yazışmasını büyük olay yapmıştım. Bence haklıydım onca haksız..
Yani şimdi alakasız bir kadınla "özel" bir yazışma yakaladıysanız, neden şifreledi diye sorguya gerek yok. Zaten sizi suistimal etmiş derim.
Ama medeni bir yazışma yakaladıysanız ve karşı taraf sırf kadın diyerek kıskançlık yaptıysanız şifre koymakta haklı derim.
Yinede Ben oyumu eşinizin sizi aldatması ihtimaline kullanıyorum.
Neticede tornavida ile kapı açmak ancak böyle açıklanır.

Back
X