- 20 Ocak 2010
- 47.382
- 176.618
- 1.123
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hastaneden kadınla yazışmasını büyük olay yapmıştım. Bence haklıydım onca haksız..Eşiniz parmak izini şifre olarak kullanmaya başlamadan önce neyi yanlış anlamıştınız ve sorun olmuştu.?
yok artıkBu kadar tepki veriyorsa kesin sakladığı bir şeyler vardır. Gece uyurken parmağını okutsanız telefona uykusu ağırsa eğer hissetmez belki.
Neden olmasınyok artıkolmadı uyku ilacı atar içkisine ki farketmesin
![]()
ortada olsa ne kilitliymiş zatenBu arada telefon hep ortada. Saklamaz ama mesela whatsap bildirimleri kapalı. Yani ekranda görünmüyor.
Bu kadar tepki veriyorsa kesin sakladığı bir şeyler vardır. Gece uyurken parmağını okutsanız telefona uykusu ağırsa eğer hissetmez belki.
pfff doru yaaaBu konu güzel giderdi ama maalesef 23.00 de site bakıma giricek arkası yarın yani.
Şifresi olan herifleride hiç anlamam eşimin teli her dk elimdeoyun oynuyoruz benimde telim her dk onun elinde free olmak ne güzel
![]()
Konuştum. Güzelce. Hatta kurcalamayacagım ama bu şifre rahatsız edici dedim. Olmadı kavga ettim. Olmadı tehdit ettim ama durum değişmediAçık açık söyle konuş dedektif gibi davranacagına bir problem oldgunu söyle
Değil malesefKwsin bişey saklıyo o kadar panik yapıp ta tornavidayla açtığına göre sanki hasta gibisin rengin soldu Ateş'in filan var gibi geldi de ve nane limon filan yap içir ki uyku yapsın derin uyusun o uyuyunca al parmak izini girerek aç kontrol et tlf nunu benim kocam top patlasa uyanmaz elini alıp şifreyi bile girsem sorun yok umarım seninkisinde uykusu derindir :)
Son 3 dkpfff doru yaaa![]()
Neden olmasınBuna benzer bi kaç tane video izlemiştim oradan aklıma geldi
![]()
Yani şimdi alakasız bir kadınla "özel" bir yazışma yakaladıysanız, neden şifreledi diye sorguya gerek yok. Zaten sizi suistimal etmiş derim.Bir hastaneden kadınla yazışmasını büyük olay yapmıştım. Bence haklıydım onca haksız..
Teşekkür ederim.çok hoş oneriniz bayıldım
![]()