Bir de kız kilolu kilo verdim falan demiş sadeceMerhabalar bu konuyu açmak için üye oldum aklimdan cikmiyor çünkü. Eşim çağrı merkezinde calsiyordu biz nisanliyken o dönem bir kız vardı iş arkadaşı. Özel mesajlarini gördüm iş hakkinda. Sizce kıskanmalı mıyım? Engelle dedim hemen engelledi kızın nnumarasini bile kaydetmemis kızı da aradım aramızda kesinlikle öyle bir şey olmadi kardeşim dedi ben mi abarttım
Merhabalar bu konuyu açmak için üye oldum aklimdan cikmiyor çünkü. Eşim çağrı merkezinde calsiyordu biz nisanliyken o dönem bir kız vardı iş arkadaşı. Özel mesajlarini gördüm iş hakkinda. Sizce kıskanmalı mıyım? Engelle dedim hemen engelledi kızın nnumarasini bile kaydetmemis kızı da aradım aramızda kesinlikle öyle bir şey olmadi kardeşim dedi ben mi abarttım
İş hakkinda olan mesaji neden kiskaniyosunuz ki ?Merhabalar bu konuyu açmak için üye oldum aklimdan cikmiyor çünkü. Eşim çağrı merkezinde calsiyordu biz nisanliyken o dönem bir kız vardı iş arkadaşı. Özel mesajlarini gördüm iş hakkinda. Sizce kıskanmalı mıyım? Engelle dedim hemen engelledi kızın nnumarasini bile kaydetmemis kızı da aradım aramızda kesinlikle öyle bir şey olmadi kardeşim dedi ben mi abarttım
Kız bayağı kilolu havuç falan yiyirum demiş o da tavşan gibi kemiriyirsun yani demişBirde bayılsaydın.
Bu saçmalığı yazmak için üşenmeden üye mi oldun ciddenMerhabalar bu konuyu açmak için üye oldum aklimdan cikmiyor çünkü. Eşim çağrı merkezinde calsiyordu biz nisanliyken o dönem bir kız vardı iş arkadaşı. Özel mesajlarini gördüm iş hakkinda. Sizce kıskanmalı mıyım? Engelle dedim hemen engelledi kızın nnumarasini bile kaydetmemis kızı da aradım aramızda kesinlikle öyle bir şey olmadi kardeşim dedi ben mi abarttım
Hayir bide afedersiniz ama esegin aklina karpuz kabugu getirmiş oluyo yani. Kadinin aklinda adamla ilgili bisey yok ama sokmuş aklinaBazi kadinlarda da amma sabir var. Sadece iş hakkinda konustugum kişinin sevgilisi beni arayip hesap sorsa cevap filan alamazdi benden tersleyip kapatirdim.
Bir iki kez de günlük konuşmuşlar. Normal miBu saçmalığı yazmak için üşenmeden üye mi oldun cidden
İçimden atamıyorum çünkü ben çok kiskancimPeki neden nişanıyken değil de şimdi bu denli rahatsız oldunuz?
Kız bayağı kiloluydi kilo verdim biraz falan demişİş hakkinda olan mesaji neden kiskaniyosunuz ki ?
Siz kıskançsınız peki eşinizin sorunu ne?İçimden atamıyorum çünkü ben çok kiskancim
Yani iş yerinde konuşmuyolardir zatenBir iki kez de günlük konuşmuşlar. Normal mi
Konu sahibini okurken icimden 'Bir de batıl istersen Feriha' dedikten sonra bu yoruma rastlamamBirde bayılsaydın.
İlk sayfada üçüncü kere kız kilolu yazdınız daha kaç kere yazacaksınız bakalım saymayı düşünüyorumKız bayağı kiloluydi kilo verdim biraz falan demiş
Iyide bunlar is ortaminda falanda konusuluyodur illa ki hani arayip hesap sorucak kadar ne var ki ?Kız bayağı kiloluydi kilo verdim biraz falan demiş
Hayir bide afedersiniz ama esegin aklina karpuz kabugu getirmiş oluyo yani. Kadinin aklinda adamla ilgili bisey yok ama sokmuş aklina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?