- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
Size şimdi şöyle söyleyeyimSenin sorunun,her yapılanın seni üzmek için olduğunu sanman galiba.
Sen üzülüyorsun bu bir gerçek ama herkes seni özellikle üzmeye çalışmıyordur herhalde.Yani kadın ne bilsin senin eşinin telefonunu karıştıracağını,dr numarasından mesaj var diye küplere bineceğini ?
Daha önceki konuna yazmış mıydım hatırlamıyorum ama okumuştum.Size fotoğraf gönderilince nispet sanıyorsun. Göndermeseler belki daha çok alınırsın ki böyle insanlar da gördüm.Herkese gönderdi bana göndermedi gözüm kalır benim yok diye düşünen oldu.
Bunlar hassas konular tabii ama onun da hamilelik mutluluğunu yaşamaya hakkı var.Abisiyle paylaşmak istemesi çok normal.Eşinin num arasını neden vermiş bilmem ama mesela ben annemle babamı dr a götürünce kendi numaramı veriyorum.Onlar telefonlarına pek bakmazlar,kapalı tutarlar veya mesaj gelince telaş ederler diye düşünüyorum.
Eşimin ailesi her gün bizi farklı çoğunlukla basit sıkıntılar için meşgul ederler
Eşim kendini kahrederken
Sosyal medyada çok çok mutlu olan fotograflarını paylaşırlar
İşte ne diyeyim size piknikte şurda burada
Benim görümcem çok kıskanç bir insan
kaynının nişanı oldu kendi gelmedi, ama görüntülü arayarak nişanı izledi
hatta sürekli annesini arayıp
çatlayacağım bu nişan bitene kadar diyen
başkalarını kıskanmaktan kendi hayatını yaşayamayan birisi
benimle muhabbeti yok hatta bayramda bile mesaj yazmaz o derece uzağız
ama hamile kaldı selam sabah yok her gün fotograf atıyor bana
abisiyle paylaşmak istiyorsa abisine atsın
ki aramızda 1000 km var
kendisi 24 saat elinden telefon düşmeyen birisi
hadi kendine ulaşılamayacağını düşünüyor eşi var
yok oda olmadı kv, kp, kaynı, görümcesi var hadi onlarıda geçtim yakının da annesi var
sizce eşimin ilk aranacak numara olarak verilmesi çok mu masum