eşimin telefonun daki mesaj!!!

ben anlamadım ki zaten
bizde hamileler biraz utanır böyle
mahremiyete dikkat edilir
bunların umrunda değil yedi düvel duysun ilgilensin

Ya utanilacak birseyde degil abartmayin ama kocasi dururken abisini sanki cocugun velisi gibi tum hamilelik surecine dahil etmek cok mantikli degil, ha abisi doktor olur kadin dogumcu olur yine anlarim hani oda tibbi acidan haberdar olsun gibisinden ama olay nedir cozemedim, kocasina guvenmiyor mu acaba ? psikolojisimi bozuk acaba ?

Ya utanilacak birseyde degil abartmayin ama kocasi dururken abisini sanki cocugun velisi gibi tum hamilelik surecine dahil etmek cok mantikli degil, ha abisi doktor olur kadin dogumcu olur yine anlarim hani oda tibbi acidan haberdar olsun gibisinden ama olay nedir cozemedim, kocasina guvenmiyor mu acaba ? psikolojisimi bozuk acaba ?
utanmaktan kastım şu ki
ben hamile olsam alakasız bir yerde abimi dahil etmeye çekinirim (ha mahremiyet kısmı ayrı)
yoo her dakika naralar atıyor benim kocam yeter
o benim arkamda kimseye ihtiyacım yok felan filan
tek sebebi var bizim umrumuzda olmaya çalışmak
ben eşime söyledim
sen ilgilenebilirsin bir doktor tavsiyesi isterler tamam
ama benim umrumda değil yani ilgilenmiyorum dedim

Eşim gerçekten görecek mi inanın çok merak ediyorum
Ben söylemesem yapılan çoğu şeyin yanlış olduğunun bile farkında değil
mutlaka 1 gün senin haklı olduğunu görecek hatta kendinin kullanılmış olduğunuda görecek inanın şimdiki tepkisizliğinin tam tersi olarak geri dönüş yapacak sanırım onlarda 1 daha asla aranıza girmeye cesaret edemeyecek bekleyin gün olur gerçekler tüm çıplaklığıyla ortaya çıkar ..

hmm peki
haklısınız anlamaya çalışmak
atomu parçalamaktan zor gelebilir
empati yoksunu insanlar için...

Sizinle ayni fikirde olmak zorunda degilim, ki bu beni empati yoksunu yapmiyor. Karsit gorus gordugunuzde asagilik kompleksine girmenize gerek yok. Herneyse derdinizle ugrasin, cevap verdiginiz halde 9 sayfa sonra tekrar cevap vermeniz takdire sayan. Iyi gunler.

mutlaka 1 gün senin haklı olduğunu görecek hatta kendinin kullanılmış olduğunuda görecek inanın şimdiki tepkisizliğinin tam tersi olarak geri dönüş yapacak sanırım onlarda 1 daha asla aranıza girmeye cesaret edemeyecek bekleyin gün olur gerçekler tüm çıplaklığıyla ortaya çıkar ..
inşaallah
sağolun dualarınız için

Sizinle ayni fikirde olmak zorunda degilim, ki bu beni empati yoksunu yapmiyor. Karsit gorus gordugunuzde asagilik kompleksine girmenize gerek yok. Herneyse derdinizle ugrasin, cevap verdiginiz halde 9 sayfa sonra tekrar cevap vermeniz takdire sayan. Iyi gunler.
ahaahh sizin karşıt görüşünüz beni aşağılık kompleksine sokmadı ama
galiba benim yorumum sizi sokmuş gibi
profilinize baktım bekarsınız
daha çok uzun zaman var önünüzde
Allah ömür verirse bende buradayım
sizde
bakalım siz neler saçmalayacaksınız
bana öyle yorum yazmışınız ya

ahaahh sizin karşıt görüşünüz beni aşağılık kompleksine sokmadı ama
galiba benim yorumum sizi sokmuş gibi
profilinize baktım bekarsınız
daha çok uzun zaman var önünüzde
Allah ömür verirse bende buradayım
sizde
bakalım siz neler saçmalayacaksınız
bana öyle yorum yazmışınız ya

Takibe devam et

Bana da sanki eşinizi kızla tanıştırmaya calisiyo gibi geldi sonuçta mutlu olmanızı istemiyor yaparmi yapar yoksa ne alaka eşinize atıyor mesaj saçma altında bişey var kesin size hamile fotosu atmasıda seni kiskandirmaya çalışıyor aklınca kendi eviyle ailesiyle ilgilensin seninle uğraşıyor heralde oda esininde tepki koyması lazım kardesiyse kardeşi evlenmissin artık eşin herkesten bi tık üstte olmali

görümceniz eşi yerine sizin eşinizin numarasını vermiş olabilir mi?

Abartıyorsunuz yahu ne yani ta oradan ağabeyinize kız ayarlamaya çalıştığı için mi numaran verdi yani haa bütün doktorlar kızlar herkes senin kocanın başında aman koru kocanı. Var mı böyle bir saçmalık. Dediğiniz gibi gerçekten bunalımdasınız her gün bir konu açıyorsunuz artık bu sizde hastalık haline geldi çoğu da kaynana görümce eşim kıskançlıklarınız maddiyet biraz nefes alın bence. Etrafınzdakilere şüpheyle yaklaşmayı bırakıp eşinize de hayatı zindan etmeyin biraz eşinizle ilgilenin güzel şeyler yapın yani. Hiç mi işiniz gücünüz yok gerçekten.

Kadınla bir konuşmaları olmamış ki ha kadnda hazırda bekliyordu evli başka şehirde olan bir adamla ilişki kurmak için görümceniz doktor kadını da ayarlamıştır bu mu mantığınız belki o kadıncağız da evlidir zaten bir görüşme yakalamış değilsiniz ki kadınla yani.

Son düzenleme:
Burda bazı arkadaşlar saçmalıyı muhabbeti yapmış siZin için ama ben şöyle düşünüyorum bazı kompleksli görümce ve kaynanalar var ki böyle oğulları ilgilenmesede Zoraki aile tablosunda yer edinmek için zorlarda zorlarlar bnde görümceyim ama böyle triplerim olamadı olamaz ama benim kv ile görümcede böyle şuursuz bnce hiç önemsemeyin çünkü birgün illaki yaptıklarının bedelini ödeyecekler

Kesinlikle tepkinde çok haklı buldum seni. Abisinin çocuk sahibi olmayı ne kadar istediğini bilerek nispet yaparcasına böyle davranması çok saçma. Nasıl zevk alıyorlar bundan anlamıyorum. Allah nasip ettiği vakit sizin de olacaktır evladınız ama bunu herkes anlayamıyor işte. Zor da olsa görmezden duymazdan gelin.

Bana da sanki eşinizi kızla tanıştırmaya calisiyo gibi geldi sonuçta mutlu olmanızı istemiyor yaparmi yapar yoksa ne alaka eşinize atıyor mesaj saçma altında bişey var kesin size hamile fotosu atmasıda seni kiskandirmaya çalışıyor aklınca kendi eviyle ailesiyle ilgilensin seninle uğraşıyor heralde oda esininde tepki koyması lazım kardesiyse kardeşi evlenmissin artık eşin herkesten bi tık üstte olmali
asıl mesele sekreter değildi zaten
onun eşimin numarasını vermesinin mantığını bulamamaktı
abisini düşünen insan bile bile üzmeye çalışmaz
ama bilerek ve isteyerek yapılan bir durum bu
kendi aklınca galiba kıskandırmak istiyor

görümceniz eşi yerine sizin eşinizin numarasını vermiş olabilir mi?
yok yahu
sanki ikisi rehberde aynı isimle mi kayırlı ki karıştırsın
güya kendisinin kini vermiş eşinin kini vermiş bir numara daha istemişler eşimin kini vermiş
yani eşimin tahminine göre olay böyle olmuş
ama ilk aranan eşim

Abartıyorsunuz yahu ne yani ta oradan ağabeyinize kız ayarlamaya çalıştığı için mi numaran verdi yani haa bütün doktorlar kızlar herkes senin kocanın başında aman koru kocanı. Var mı böyle bir saçmalık. Dediğiniz gibi gerçekten bunalımdasınız her gün bir konu açıyorsunuz artık bu sizde hastalık haline geldi çoğu da kaynana görümce eşim kıskançlıklarınız maddiyet biraz nefes alın bence. Etrafınzdakilere şüpheyle yaklaşmayı bırakıp eşinize de hayatı zindan etmeyin biraz eşinizle ilgilenin güzel şeyler yapın yani. Hiç mi işiniz gücünüz yok gerçekten.

Kadınla bir konuşmaları olmamış ki ha kadnda hazırda bekliyordu evli başka şehirde olan bir adamla ilişki kurmak için görümceniz doktor kadını da ayarlamıştır bu mu mantığınız belki o kadıncağız da evlidir zaten bir görüşme yakalamış değilsiniz ki kadınla yani.
sizin yorumunuzu okuyunca bir gülme aldı beni
ilahi çok komiksiniz
böyle yazınca kendinizi çok mu bilgiç zannettiniz
konuyu ve devamında ki yazıları okusaydınız eğer
nasıl saçma bir yorum yaptığınızın farkında olurdunuz.
birincisi Ben sekreteri eşime ayarlamaya çalışıyor diye tek bir cümle kurmadım
ikincisi burada konu sınırlaması diye birşey yok istersem her gün açarım ben ama siz okumak zorunda değilsiniz
üçüncüsü benim kıskançlık, maddiyat (sizin deyiminizle maddiyet) gibi konularda çok şükür sıkıntım yok konumda yok
ha iş derseniz çok işim var
siz çektiğiniz sıkıntılarla yaşadığınız ezikliği gelipte başka insanlardan kendinizi böyle bilgiç zannedip azarlayarak yorum yazarak çıkarmayın lütfen

Burda bazı arkadaşlar saçmalıyı muhabbeti yapmış siZin için ama ben şöyle düşünüyorum bazı kompleksli görümce ve kaynanalar var ki böyle oğulları ilgilenmesede Zoraki aile tablosunda yer edinmek için zorlarda zorlarlar bnde görümceyim ama böyle triplerim olamadı olamaz ama benim kv ile görümcede böyle şuursuz bnce hiç önemsemeyin çünkü birgün illaki yaptıklarının bedelini ödeyecekler
aynen öyleler canım
zorla kendiler dahil olmaya çalışıyorlar

Back
X