Merhaba hanımlar telefon karıştırmak huyum değil dün gece uyku tutmadi mutfağa su içmeye giderken eşimin telefonuna bir bildirim geldi normal arkadaşıydı gelen mesajda sorun yok nedense içime mi doğdu bilmiyorum cuma gününe ait bir ekran görüntüsü gördüm cuma günü de eşim dayisi ile birlikte vakit geçirdiler bende annemdeydim ikisi bir bir şeyler çevirmiş bu hangi uygulama bilmiyorum ama içim rahat değil konuyu açmam lazım açtığım zaman muhtemelen dayısını bahane edecek telefonu kurcaladığım için suçlayıcı tavırla yaklaşacak bu isin içinden nasıl çıkabilirim sabahı zor ettim ikimizde ise gittik ama içim rahat degil
"O dk kaldırıp içinden gecmedin mi?" diyeceğim de ben görsem açıklama beklemem sessizce o dk çıkar giderim. Ne hali varsa görsün.
Durum ortada gerisi senin bileceğin iş...
Sigara parasına birlikte olanda her türlü hastalık vardır bence şu saatten sonra eşinle yakın temasta bulunma, boşarsın boşamazsın bilemem.
Bunların da kendi arasında kaliteli kalitesizi var demek ki
Hemen tepki vermemekle iyi yaptın bence. Uygulamayı bul eşin uyurken indir giriş yap bak neler çıkacak daha varsa alırsın yine ekran görüntülerini sonra da kapının önüne koy gitsin. Ha baktın bulamadın yine koy kapının önüne bunun bir açıklaması yok.
Bide birlikte olma bu süreçte hastalık falan kapmistr
Kullandığı uygulama muhtemelen anonim hesap açabildiği bir uygulama. Yani uygulamayı silip tekrar yüklediği zaman farklı bir anonim hesapla yine devam edebiliyor, o yüzden hesabının takibini yapamayabilirsin. Daha çoook para yedirir milletin anlığına bile para ödüyor
Bu arada hangisi olduğunu teyit ettim evet anonim hesap açabildiği, uygulamayı sildiği an hesabının ve konuşmalarının gittiği bir uygulama kullanıyor