Eşimin telefonunda gördüklerim

Kuzen yahu bu. Gerektiginde evinize girecek cikacak, gerekirse guvenip kalacak. Kuzeninin evi cunku.

Esinizin zihniyeti cok cirkin. Ben olsam boyle biriyle devam etmezdim. Acaba hangi akrabama bakiyor diye hayat mi gecer be.

anneye şikayet saçma. sonuç ne olacak?
bu sapıklık..
ahlaktan yoksunluk...
planını yap, ayaklarının üstünde dur..

Boşan onu yap demesi kolay. Gerçekten çok zor bir şey. En iyi kararı siz vereceksiniz. Ama şu var bizde kızlarla kaslı oğlanların resimlerini sosyal medyada görünce ay çok hoş yakışıklı diyip birbirimize gösterip gülüyoruz. Bu aldatma mı. Çünkü fitness eğitmeni var kaslı resimlerini paylaşmış. Sarışın mavi gözlü filan. Kızlarla takibe aldık. Ama eşinizin ki sapıklık büyük ihtimalle. Biz ayyy ne yakışıklı ay çok tatlı diyoruz onu takip ediyoruz. Dekolte kısmı değilde normal resim olsaydı takmayın derdim de şimdi durum vahim. Allah yardımcınız olsun.

Allah yardımcınız olsun işiniz gerçekten zor. Ben olsam annesine söylerdim. Üzülmeyin lütfen vardır bundada bir hayır diyelim, kızınız babasız büyümez bence sonuçta onunla ayrılmıyor babası, sırf kızım babasız kalacak siye düşünerek şüphelerle kendinize hayatı zindan etmeyin. Kızınız emin olun babasız kalmayacak. Sadece ayrı evlerde yaşayacaklar.

Yok onu ben dedim. Bir anlık hata diyor, ben çocuktan dolayı ilgilenememişim cart curt

özrü kabahatinden beter
siz zatı alilerinin çocuğunu doğurup gece gündüz uykusuz perişan oluyorsunuz ama kendileri hayvani içgüdüleri doyurulmadığı için kardeş gözüyle bakması gereken bir akrabanın göğüs dekoltesini malum olaya malzeme olarak kullanıyor ve bunu da size yüklüyor!
gerçekten mide bulandırıcı biri, sizin yerinizde olsaydım asla affetmezdim.

Büyük ihtimal fotoğrafı yakınlaştırıp ekran resmi aldı pis adam incelemek adına...
Kabullenmesi zor sanırım Allah yardımcın olsun canım

Bu kasli kisi esinin kuzeni degildir galiba :)

akrabalarına karşı yapılan büyük bir çirkinlik. Kala kala o mu kalmış yuh yaa.. sadece içinden beğenmekle kalmamış birde büyütmeler falan..şaka gibi

Öncelikle çok üzüldüm bu yaşadığınız duruma, boşanıp boşanmamak sizin kararınız ama bu kişi en ufak boşlukta sizi aldatacaktır. Fotoğraftan bile tahrik olacak kadar nefsi zayıf eşinizin önce buna takılmak lazım. Fotoğraftan bile bu derece etkileniyorsa herhangi bi kadın bi göz kırpsa koşa koşa gider peşinden. Annesiyle durumu paylaşın kesinlikle.. Bana kalırsa kuzeninize anlatmayın yaşı daha çok küçük psikolojik anlamda etkilenebilir.

SÜRÜNDÜR BU ADAMI!..

Boşanıp boşanmamak sana kalmış ama her türlü rezilliği ve Sürünmeyi hak ediyor bu adam sadece..

Ben olsam o fotoğrafla birlikte onu sadece annesine değil tüm sülalesine rezil eder, tazminatlı boşanma davası açacağım ve bir ömür çocuğumun yüzünü sana göstermeyeceğim ve bu çocukla benim tüm masraflarıma bir ömür katlanacaksın der evi terk ederdim !

Sen onun çocuğunu dünyaya getirmişsin, iffetinle büyütüyorsun neymiş efendim onunla ilgilenmemişmişsin.. ben yerinde olsam bir de kısasa kısas yapardım, onun ya çok yakışıklı bir arkadaşı ya da kuzeniyle sırf inadına çıkardım!

Türk erkeklerindeki bu sapıklığı, doyumsuzluğu anlamıorumO kadar midesizler kiiiiEvde gül gibi eşleri varken iğrenç iğrenç duygular besliolar hemen başka kadınlara... Hata değil canım değillll sapıklıkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…