Eşimin telefonunda gördüklerim

Saplantılı sapık bir kişilik.Beyni uçkurunda olanlardan...O adamla ömür değil 1 gün bile geçmez.Ben olsam kızlığımın sahibi,ilkim oldugundan bile nefret eder, kendimden de iğrenirdim...Ayrılmaktan başka çareniz yok ayrılma nedeninizi de sorduklarında herkese söyleyin ve gösterin rezil olsun..........

Bakın ben asla boşansın ya da bu dediklerimi uygulasın, çocuğunu asla göstermesin demedim, ben olsaydım bu şekilde tehdit ederdim dedim.. konu sahibi yapmasa bile böyle şekillerde bu adamlar tehdit edilmeli ki belki bir nebze olsa da akılları başlarına gelir..

20 yasindaki kuzene de o gozle bakiyorsa guvenmek cok zor. Demekki her dekolteli akraba kizlarina bakma potansiyeli var. Isiniz zor Allah yardimciniz olsun

Ayrılın ayrılmayın diyemem ama ya kuzeniniz bide yaa ha kardeşiniz ha kuzeniniz şimdi o kuzenle bidaha bir araya gelmicekmisiniz yada yanınızda kim olursa olsun o gözle bakacak bakıyor belli yani size atmış bide suçu madem öyle o ilgilenseymiş sizinle siz çocuğu uyuturken ne bilim ortam hazırlasaymış üstünüzden yükünüzü alsaymış o ilgilenmese sizinle ki oda ilgilenmemiş belli ozaman sizde onun kuzenlerinin fotolarında belli yerlerimi yakınlaştırcaksınız onun zihniyetine göre öyle

Bu ne ya hiç göğüs mü görmemiş?
Küçük çocuk da varmış zor karar...

Evet iğrenç bişey gerçekten de iğrenilecek kişi burda konu sahibinin eşi. Kadının ne suçu var da kendinden iğrensin,nerden bilebilir başına böyle bişey geliceğini

Kizligimin sahibi ne ya

arkadasim biriyle nisanliydi ...nisanlisinin teyzesi ve esi bizim yasadigimiz yere geldi...arkadasim tam kapidan cikiyordu adam arkasina bakti ...adam gelince huzursuz oluyordum ...1 kere gorunce dahada aklindan gitmez

"Bir anlık hata, sen benimle çocuktan dolayı ilgilenmedin bende senin kuzeninin gögüslerine baka baka kendimi tatmin ettim " bu mudur?

Pislik herifin tekiymiş. Diyecek söz yok mal ortada...

Bak sana bir olay anlatıcam, sende ondan sonra annesine söyleyip söylememek konusunda kararını verirsin...

Aynı böyle evli bir çift var ve adam şerefsizin teki, karısıyla yattığı yatakta dışardan farklı farklı kadın getirip birlikte oluyor. Adamın oturduğu yer aile apartmanı yani üstte kendi annesi oturuyor altta adam karısıyla yaşıyor.

Adamın annesi oğlunun ne b.k yediğini çok iyi biliyor ve oğlu başka kadınla geleceği zaman (oğlu haber veriyor) gelinini bir bahane bulup üst kata çağırıyor karısı yukardayken adam aşağıya başka kadınla giriyor yapacağını yapıp çıkıyor.

Buna göz yuman da bir anne, yani kayınvalide...

Bu gerçek yaşanmış olay hikaye değil uydurma değil kaynanan kendi canından olan bir parçayı senin önünde ezmez ezdirmez ne yapar ederler haklı çıkarlar hiç merak etme...

Kv söylemek kesinlikle çözüm değil, düşün taşın net kararını ver bırak sonucu bilsinler onlardan medet umma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…