- 26 Ocak 2018
- 141
- 194
- 18
- Konu Sahibi yitikkelimeler
-
Bakın ben asla boşansın ya da bu dediklerimi uygulasın, çocuğunu asla göstermesin demedim, ben olsaydım bu şekilde tehdit ederdim dedim.. konu sahibi yapmasa bile böyle şekillerde bu adamlar tehdit edilmeli ki belki bir nebze olsa da akılları başlarına gelir..Çok al
Çok alevli! Evet bu adam iğrenç birşey yaptı ve karşılığını hak ediyor. Peki bu çocuk ne yaptı ki babasından mahrum bırakılmayı haketti? Ayrılıklarda bir tarafın çocuğu kullanarak diğer tarafı cezalandırması kadar zalimce bir yaklaşım daha çok. Siz çok sinirlenerek böyle yazdiniz biliyorum lütfen bu yorumum sizi kırmasın. Insan oyle hırslanıyor ki ne yazacağını bilemiyor ama nolur çocukları bu isin içine sokmayalım. Ne hata yaparsa yapsın bir baba evladına, evlat hele daha çok babasına muhtactir.
Evet iğrenç bişey gerçekten de iğrenilecek kişi burda konu sahibinin eşi. Kadının ne suçu var da kendinden iğrensin,nerden bilebilir başına böyle bişey geliceğiniSaplantılı sapık bir kişilik.Beyni uçkurunda olanlardan...O adamla ömür değil 1 gün bile geçmez.Ben olsam kızlığımın sahibi,ilkim oldugundan bile nefret eder, kendimden de iğrenirdim...Ayrılmaktan başka çareniz yok ayrılma nedeninizi de sorduklarında herkese söyleyin ve gösterin rezil olsun..........
Kizligimin sahibi ne yaSaplantılı sapık bir kişilik.Beyni uçkurunda olanlardan...O adamla ömür değil 1 gün bile geçmez.Ben olsam kizligimin sahibi,ilkim oldugundan bile nefret eder, kendimden de iğrenirdim...Ayrılmaktan başka çareniz yok ayrılma nedeninizi de sorduklarında herkese söyleyin ve gösterin rezil olsun..........
Kizligimin sahibi ne ya
Kizligimin sahibi ne ya
kızlığımın sahibi,
Kızlığın sahibi? Tapusu nerde? Biz de pipinin sahibi oluyor muyuz?Ben olsam kızlığımın sahibi,ilkim oldugundan bile nefret eder, kendimden de iğrenirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?