Eşimin telefonunda gördüklerim

Nasıl sayılmıyor sonuçta o fotoğraflara baktı
Bence sayılmıyor 🤷‍♀️ ben bazen 1-2 ay eşimden ayrı kalıyorum, bakıyor mu bakmıyor mu bilmiyorum çünkü telefonuna bakmıyorum. Ama boşalması gerekiyorsa ya bakıp yapacak ya da hayal edip mastürbasyon yapacak.
Ben hamile olduğum için mi duygusal bakıyorum olaya herkes normal bir olay gibi yazmış ben mi abartiyorum
Olabilir 😊

Nasıl birde

Nasıl gülebiliyorsunuz konu çok mu komik geldi size
çok komik geldi konunuz evet gereksiz yere uzatıyorsunuz adama hoşlanmadığınızı söyleyin bir daha yapmamasınu isteyin bu kadar evden kovmadır boşanmadır çok abartı

cinsellik sekteye uğrayınca maalesef erkekler yapabiliyo bu tarz şeyler ama açıkçası eşim ben varken girip çıplak kadın fotoğrafı baksa ben de rahatsız olurdum boşanılacak affedilmeyecek bir şey tabiki değil bu konu
Boşanmak için belki abartı ama affedemiyorum yapamıyorum

Instagram da kızlar gördüm keşfet kısmında öyle çıplak fotoğraflar değildi ama onun kesfetinde gormezdim öyle kızlar falan
Begendigi resimlerde ya da kaydettiklerinde var mi arama kismina da baksaydiniz. Yok sadece kesfette varsa olabilir benimde bakmadigim seyler bazen kesfetimde cikiyor

bence aldatmış olmuyor ters

bence küslük yapmayın icinden çıkılmaz hallere sokmayın kendinizi. hormonlarinız şu anda altüst bu dönem çok zor vücut değişikliği ruhsal . eşini aldatıyor gözüyle baktıkca uygulamaya itmeyin tavsiyem hayatını normale çevir düşünme bu günlerini güzel geçir.
İnanın bende öyle istiyorum hamilelikte böyle birşey yaşadığım için öyle üzülüyorum ki güzel geçirmek istiyordum hep normal kavga olduğunda bu yüzden hiç uzatmazdım, şimdi bu konu başka ama

Bu konu forumun en net ikiye bölündüğü konulardan biri. Ben mastürbasyonun aldatma sayıldığını düşünmüyorum. Ama siz böyle düşünüyorsanız ve daha önce eşinize bu konuda fikrinizi söylediyseniz bilemem. Eşler karşılıklı olarak anlaştıysa anlaşmaya uymaları gerekir. Ama benim görüşüme göre eşler birbirini ihmal etmediği sürece mastürbasyon yapmak sorun değildir.

Bu konu forumun en net ikiye bölündüğü konulardan biri. Ben mastürbasyonun aldatma sayıldığını düşünmüyorum. Ama siz böyle düşünüyorsanız ve daha önce eşinize bu konuda fikrinizi söylediyseniz bilemem. Eşler karşılıklı olarak anlaştıysa anlaşmaya uymaları gerekir. Ama benim görüşüme göre eşler birbirini ihmal etmediği sürece mastürbasyon yapmak sorun değildir.
Mastürbasyon yapabilir evet ama bunu bir başka kadının fotoğrafına bakarak değil eşini düşünerek yapsın o zaman madem ilişki için şartlar el vermiyorsa.

Yarın akşam konuşayım mı normal tepkisiz konuşma olarak mı ben haftalarca konuşmam diye aklımdan geçiriyordum
Onun tepkisine göre hareket et aslında. Mesela yarın affettirmek için çabaladığını görürsen uzatma daha fazla he ama görmezsen yarından sonra akşam al karşına oturt, bir daha görmek istemediğini söyle ama kavga etmeden konuş.

Eşimin telefonunu normalde karıştırmam güvenirim kendisine ama bugün niyeyse karıştırmak geldi içimden ve gördüklerim karşısında ne yapacağımı bilemedim siz olsanız ne yapardınız size sormak istiyorum, fotoğrafları Google geçmişinde gördüm çıplak kadın fotoğrafları ve işte ona benzer fotoğraflar, üstüne birde hamileyim sizce ne yapayım affedemiyorum
Konuyu biraz daha açarsanız iyi olur mesela saat kacta bakilmis kendimi yazmis girmis yoksa haber kaynağı olupta tiklamismi bunları acarsaniz dahi iyi cevaplar alirsiniz

Kesfette genelde baktığı şeyler çıkmıyor mu
Genelde evet ama mesela ben hic araba bakmam arada araba videosu felan cikiyor. Yogunlukla baktigimiz seyler cikiyor ama bir kac tane farkli videoda resimde olabiliyor

Eşimin telefonunu normalde karıştırmam güvenirim kendisine ama bugün niyeyse karıştırmak geldi içimden ve gördüklerim karşısında ne yapacağımı bilemedim siz olsanız ne yapardınız size sormak istiyorum, fotoğrafları Google geçmişinde gördüm çıplak kadın fotoğrafları ve işte ona benzer fotoğraflar, üstüne birde hamileyim sizce ne yapayım affedemiyorum
açıkçası ben ne var ne yok bakıyorum ya ama hani gizli gizli değil sadece meraktan gibi bişey, eşim karıştırmaz ama ben nerelere girmiş kimlerle konuşmuş vs diye yüzeysel bakarım öyle onun önünde. nedense sorun yapmıyorum bunu onun özeli diye, o da sorun yapmıyor. hani bence karıştırılmaz diye bişey yok onun için söylüyorum. yerinde olsam eğer ayrılmayacaksam yüzleşmezdim. bir de hani çıplak kadın fotosu her yerde var ne bileyim ben o kadar sıkıntı yapmayacağım için basit geldi. bunun için darlamazdım adamı. sadece gözümden düşerdi ergen gibi çıplak kadın fotosu arattığı için.

Mastürbasyon yapabilir evet ama bunu bir başka kadının fotoğrafına bakarak değil eşini düşünerek yapsın o zaman madem ilişki için şartlar el vermiyorsa.

O da olabilir tabii ama bu biraz da hayal dünyasıyla ilgili bir durum. Ben hiç eşimi düşünüp kendimi tatmin etmedim. Çok da mantıklı gelmiyor açıkçası. Çünkü eşim zaten benim için "imkan dahilinde". Farklı bir uyarıcı her zaman daha etkilidir.

Ama söylediğim gibi. Bu konularda doğru-yanlış olmuyor. Sizin için kabul edilebilir olan farklıdır, benim için farklıdır. Önemli olan eşinizle açıkça iletişim kurup sağlıklı bir şekilde bu konuyu konuşmak. Siz cinsellik konusunda kendi sınırlarınızı anlatacaksınız, eşiniz kendi sınırlarını anlatacak. Kesişim kümesini bulup ortak sınırınızı belirleyeceksiniz.

Bence siz biraz kendinize de kızdınız , ondan çok alındınız. Ben mi iyi yapamıyorum , eksik yapıyorum da ondan mı baktı diye düşünüyor olabilir misiniz? Yani belli ki kırıldınız, doğum dan sonra da çoğu çiftte zaten bir süre cinsellik çöpe gidiyor diyebiliriz. O zaman ne olacak diye endişe ediyor olabilirsiniz.
Küsüp işi büyütmek yerine bu akşam adamın yanına yatın, yakınlaşın, yakınlaşma bitince de ( illa sevişin demiyorum, hiç bir kadın canı istemeyince sevişmek durumunda değil), ama böyle güzel bir an yakalayın ve ben belki biraz abartmış olabilirim ama üzüldüm, lütfen sen benden bişey arzu ettiğinde açık açık söyle çünkü senin bUnlara bakman hoşuma gitmiyor deyin ve konuyu kapatın.

evet haklısınız siz çocuğunuzu taşırken eşiniz cinsellik sekteye uğradığı için başka kadınların fotoğraflarına bakarak mastürbasyon yapıyor mastürbasyon yapmasında sorun yok tabiki ama başka bir kadının çıplak haline yükselerek yapıyor bunu kendinizi kötü hissedebilirsiniz beni mi beğenmiyor arzulamıyor mu diye eşinize kırgınlığınızı söyleyin anlatın bence açıkça ne diyecek ona göre bakın

Bence siz biraz kendinize de kızdınız , ondan çok alındınız. Ben mi iyi yapamıyorum , eksik yapıyorum da ondan mı baktı diye düşünüyor olabilir misiniz? Yani belli ki kırıldınız, doğum dan sonra da çoğu çiftte zaten bir süre cinsellik çöpe gidiyor diyebiliriz. O zaman ne olacak diye endişe ediyor olabilirsiniz.
Küsüp işi büyütmek yerine bu akşam adamın yanına yatın, yakınlaşın, yakınlaşma bitince de ( illa sevişin demiyorum, hiç bir kadın canı istemeyince sevişmek durumunda değil), ama böyle güzel bir an yakalayın ve ben belki biraz abartmış olabilirim ama üzüldüm, lütfen sen benden bişey arzu ettiğinde açık açık söyle çünkü senin bUnlara bakman hoşuma gitmiyor deyin ve konuyu kapatın.
Daha önce demi yaptı diye içim içimi yiyor açıkçası bakıyordum ama telefonunda çoğu zaman geçmiş silinmiş oluyordu, konuyu kapatınca nasıl olsa kapattı uzatmadı gene bakayım demez mi

Back
X