Esimin telefonundaki gay cocuk ?!

Konu sahibi her gay yada biseksuel arkadasi olan onunla sexmi yapmis oluyor?
Benimde arkdaslarim var biseksuel?
Napiyim? Allah belani versin diyip yuzunemi tukuruyum?
Yolumumu degistiriyim? Seviyeli sekilde arkadaslik edebilme kapasitesi varsa arkadasim olabilir.
Zamaninda bana sulanan biseksuel bi arkdasim vardi su an muhabbetimi kestim. O kadr basit.

Hem zaten bence ordan burdan buldu bu kocanizin numarasini. Kocanizda engelledi.

Sen ne zman kork biliyomusun?
O engelin kalktigini gordugunde.
Kocani takipte kal. Sakin bisey deme.
Eger engel kalkarsa demek oluyorki alaa sen gorme diye engelliyr sonra geri gizlice konusuyor.

O numarayi kendinize kaydedin beklemede kalin bir sure gozleyin yeni numaralar engellenecek mi bekleyin bakalim herkes polyanna olmus abi kadin fotograftan anladim dediyse anlamistir demek ki kaslarini oyle bir sekilde almis ki gay oldugunu dusunuyor sonucta evet her kasini alan gay degil ama hicbir metrosexuel erkegin de bir gay kadar sekilli bariz kasini alacagini sanmam :) esinizden suphelenin evet hic normal bir durum degil bu ama fevri olmayin izlemede kalin en az bir hafta gizliden karistirin telefonu ona hic hissettirmeden illaki cikar bir sey gibi geliyor bana cikmazsa da acikca sorarsiniz neden gay bir erkegi engelledin kim bu nerden taniyorsun ne alaka filan diye..

Eşinizin gay arkadaşı da olabilir, aralarında sıradan bir problem olmuş ve buna istinaden engellemiş de olabilir. Eşcinseller sadece sex yapmıyorlar, her gördükleri insana (gayler için erkeğe) asılmıyorlar. Heteroseksüel insanlar gibi bir hayatları var onlarında. Lezbiyen arkadaşlarımız var , LGBTİ örgütleri ile birlikte çalışıyoruz ve aynı sisteme karşı mücadele ediyoruz, birlikte yaşıyoruz eşcinseller ile...
Her zaman bu konuda sizin gibiydi gorusum tonlarca gay lezbiyen bisexuel arkadasim oldu ve onlar yuzunden homofobik oldum diyebilirim bakis acimi okadar degistirdiler ki bakin bir degil Iki degil tonlarca arkadasim oldu cinsel kimlikleti cinsel yonelimleri farkli olanlar vs ama en sonunda tiksindim cunku evet her onune gelene asiliyorlar hep belden asagi muhabbet yapiyorlar her tanistiklarina potansiyel gay lezbiyen bisexuel olarak bakiyorlar vs.. Oyle icimden geldi bunlari yazmak simdi nerden cikti dersiniz belki de ben de bilmiyorum ama benim gibi acik goruslu bi insani da homofobik yaptilar oyle soyleyeyim :)

Her zaman bu konuda sizin gibiydi gorusum tonlarca gay lezbiyen bisexuel arkadasim oldu ve onlar yuzunden homofobik oldum diyebilirim bakis acimi okadar degistirdiler ki bakin bir degil Iki degil tonlarca arkadasim oldu cinsel kimlikleti cinsel yonelimleri farkli olanlar vs ama en sonunda tiksindim cunku evet her onune gelene asiliyorlar hep belden asagi muhabbet yapiyorlar her tanistiklarina potansiyel gay lezbiyen bisexuel olarak bakiyorlar vs.. Oyle icimden geldi bunlari yazmak simdi nerden cikti dersiniz belki de ben de bilmiyorum ama benim gibi acik goruslu bi insani da homofobik yaptilar oyle soyleyeyim :)

Deneyim paylaşımınız için teşekkür ederim, söz ettiğiniz gibi deneyimleri yaşıyoruz zaman zaman hatta çevremde de var sizinle benzer durumda arkadaşlarım ama bununla sıkça karşılaşmadım kendi adıma. Çok üzücü doğrusu bu şekilde negatif algı oluşturan kişiler dolayısıyla sizin gibi insanların fikirlerinin değişmesi...

Deneyim paylaşımınız için teşekkür ederim, söz ettiğiniz gibi deneyimleri yaşıyoruz zaman zaman hatta çevremde de var sizinle benzer durumda arkadaşlarım ama bununla sıkça karşılaşmadım kendi adıma. Çok üzücü doğrusu bu şekilde negatif algı oluşturan kişiler dolayısıyla sizin gibi insanların fikirlerinin değişmesi...
Cok guvendigim gay bir arkadasim asansorde erkek erkedasimi opmeye calismis eve gelince de bana seninki bana asildi diye anlatmisti hatta daha binlerce olay var boyle :) kisiden kisiye degisir onemli olan cinsel yonelim degildir diye dusunuyordum hep ama ne kadar rahatca yalan soyleyebilen insan tanidigsam hepsi de lgbti den cikti valla :) benim bahtsizligim belki de bilemiyorum..

Cok guvendigim gay bir arkadasim asansorde erkek erkedasimi opmeye calismis eve gelince de bana seninki bana asildi diye anlatmisti hatta daha binlerce olay var boyle :) kisiden kisiye degisir onemli olan cinsel yonelim degildir diye dusunuyordum hep ama ne kadar rahatca yalan soyleyebilen insan tanidigsam hepsi de lgbti den cikti valla :) benim bahtsizligim belki de bilemiyorum..

Erkek arkadaşım ve ortak trans bir arkadaşımızla bizde benzer bir olay yaşadık ama o dönemde sevgili değildik o yüzden bu kadar entrika dönmedi sanıyorum kesinlikle size katılıyorum önemli olan ne kadar insan olabildiğimiz, cinsel yönelimi ve diğer tercihleri ne olursa olsun
bundan sonra umuyorum güzel insanlar ile karşılaşırsınız Sevgiyle kalın

Back
X