- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
Kaşini almasi ve giyimi gay olduğunu göstermez.
Gosterir. Konu sahibinin bahsetti gaymidir degilmidir bilmem ama giyiminden anlayabilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaşini almasi ve giyimi gay olduğunu göstermez.
Bir fotoğrafla bunu anlayabilir misiniz?Gosterir. Konu sahibinin bahsetti gaymidir degilmidir bilmem ama giyiminden anlayabilirsiniz.
Bilgece benden sıkıldı n galiba birsey yazmiyorsun konularimaHimmm ilginc. O zaman oyle soyleyin. Ama bu fotosunu nerde gordunuz? Yani numaradan foto nasil buldunuz anlamadim..??
Bilgece benden sıkıldı n galiba birsey yazmiyorsun konularima
Efendim?![]()
Kuzen di yegendi diye soyluyordun simdi birsey yazmiyorsun diyorum
Her neyse iyi aksamlar izmirlide yazmiyor siz baya sert konusuyordunuzAllah Allah yazmak zorunda miyim? Artik okumuyorum bile..
Çok belirgin fotolar da oluyor akasya. Ben tek fotoda anladım ve baktığım diğer fotolar daha fenaydı. Adam pudra rengi ruj sprmüştü öbür fotolarda, dudağını büzüp poz vermişti. Daha napsın..Bir fotoğrafla bunu anlayabilir misiniz?
bnce kadının bıyık bırakanından işkilleneceksinHer kasini alan kadinda lezbiyen mi oluyor o zaman![]()
Her neyse. Belki yanlis bir numaradir esinizde oylesine engellemistir.
Yani bi baskasini eklerken yanlislik yapip benim numarami kaydedenler de var. Konusuyoruz, tanimadigimizi anlayinca engelliyorum bende. Boyle bir sey soz konusudur belki. Hemen suphelenmeyin.
bnce kadının bıyık bırakanından işkilleneceksin![]()
kaşını almayan erkekte hanzodur![]()