Esimin telefonundaki gay cocuk ?!

whatsapp mi gördün fotografi? Belki akillinin biri komiklik olsun diye koymustur oyle bir fotograf ve o kendisi degildir? cogu kisi sacma sapan fotolar koyuyor

Engellemis zaten, belki hos olmayan diyaloglar gecmistir aralarindan.

Belki eşiniz de gay veya biseksüeldir. ki büyük ihtimal öyledir. rehberinde ne gezecek yoksa.

Bir fotoğrafla bunu anlayabilir misiniz?
Çok belirgin fotolar da oluyor akasya. Ben tek fotoda anladım ve baktığım diğer fotolar daha fenaydı. Adam pudra rengi ruj sprmüştü öbür fotolarda, dudağını büzüp poz vermişti. Daha napsın..

kaşını alıyorsa gaydır almıyorsa hiçbir zaman gay olmamıştır

Eşinizin gay arkadaşı da olabilir, aralarında sıradan bir problem olmuş ve buna istinaden engellemiş de olabilir. Eşcinseller sadece sex yapmıyorlar, her gördükleri insana (gayler için erkeğe) asılmıyorlar. Heteroseksüel insanlar gibi bir hayatları var onlarında. Lezbiyen arkadaşlarımız var , LGBTİ örgütleri ile birlikte çalışıyoruz ve aynı sisteme karşı mücadele ediyoruz, birlikte yaşıyoruz eşcinseller ile...

Her kasini alan kadinda lezbiyen mi oluyor o zaman :110:

:D
Her neyse. Belki yanlis bir numaradir esinizde oylesine engellemistir.
Yani bi baskasini eklerken yanlislik yapip benim numarami kaydedenler de var. Konusuyoruz, tanimadigimizi anlayinca engelliyorum bende. Boyle bir sey soz konusudur belki. Hemen suphelenmeyin.

Her kasini alan kadinda lezbiyen mi oluyor o zaman :110:

:D
Her neyse. Belki yanlis bir numaradir esinizde oylesine engellemistir.
Yani bi baskasini eklerken yanlislik yapip benim numarami kaydedenler de var. Konusuyoruz, tanimadigimizi anlayinca engelliyorum bende. Boyle bir sey soz konusudur belki. Hemen suphelenmeyin.
bnce kadının bıyık bırakanından işkilleneceksin :53:

İyide öyle kaş alıp ruj falan sürüyorsa muhtemelen gay değil transseksüel bi bireydir.Yani bu durumda da kocanıza karşı bir şeyler hissedebilir tabi.Hiç mesajları,konuşmaları falan var mıydı ?

Back
X