Esimin telefonundaki gay cocuk ?!

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
Merhaba arkadaslar esimin surekli elinde telefon olnasi beni suphelendirdi..
O banyodaykrn telefonunu kurcaladim.. Bu ayip bisey lakin telefona bakip gulumsemeler falan beni bu yola itti.
Engellenenlerde bi gay cocuk gordum ama bildiginiz gay yaniliyo olabilirsinuz yok o fotografindan kaslarini alisindan bariz belliydi.
Ama bunu esime nasil sorarim telefonunu karistirdimi soylemem sonucta..
Aklim takilfi boyle bi ihtimal beklemem ama bilenedim....

zaten engellemiş neyini sorucaksınız, belki o tarz biriyle muhatap olmamak için engellemiştir, arkadaşların dediği de doğru kaş aldırmak gay anlamına gelmiyor artık günümüzde, gerçi erkeklerde hiç hoş da durmuyor o ayrı

Iyi de cogu erkek kasini aldiriyo artik hatta bazilari abartiyo mesela almanci oglanlar. gay olduguna emin misin? Bir de baska supheli bi durum var mi girdigi siteleri falan kontrol ettin mi

Bir yerden eşinizin numarasını bulup mesaj atmıştır. Eşinizde muhattap olmak istemeyip engellemiştir. Niye her şeye bu kadar şüpheci yaklaşıyorsunuz ki? Yoksa ben mi çok polyannayım..

Kaşlarını kavisli almışsa gay,düz almışsa biseksüel'dir.:KK53:

Hadi yine KK kadınlarının ilgisini çekecek türden bir konu çıktı :KK48:
Direkt gidip bu çocuk ne yaptı da engelledin ? diyebilirsin.

Ben de geçenlerde erkek arkadaşımın kaşını aldım kuaförü kapalıymış cenazesi dolayıyla, aldım cımbızı tek tek yoldum kaşlarını :KK45:erkeklere hazırlıyorum güzel görünsün:KK53:
Yahu kaş aldıran adam olabilir. Hatta aşırı kaşlara şekil veriyorlar ya hani, onlar da normal erkek oluyor. İmajını her değiştiren erkek "Gay" değildir. Ayrıca diyelim öyle, eşiniz neden engellesin? Numarasını siler, eşimin yanında yazma der o da yazmaz zaten. Telefona bakıp haber okuyup da gülebilir. Komik videolar izleyebilir, komik yazı okuyabilir. Çok abartmışsınız.

X