Benimde bu tuafima gtti lakin herkes bu detayi atliyorHa tabi istediğin anda face aramalarını silip vermesi tuhaf
Ben telefonu istiyorum kendisi arama kayitlarini silip veriyor sizcede tuaf degl mi ben mi kuruntu ediyorumSilebilecegini yeni öğrenmiştir belki
Eşinde takıntı var bu senden saklanmak gizlenmek degil
Ona göre gerkesten herseyden
Kimseye iz bırakmamak gbi
Ben altında ihanet oldugunu düşünmüyorum
Bu konu eşiniz obsesif olabilir diye sizi rahatsız etmeli, ihanet edıyor diye degil
Tabi ki tek sorun buysa..
Benide supelendiren bu oldu yoksa simdiye kadar telefonundaki herseyi silmesini kesinlikle sorun etmiyordumBir sey olursa bir sekilde hayat onune cikariyor merak etme. Ne kadar silerse silsin varsa bir seyi bir sekilde acik veriyorlar. Icini ferah tut. Hayat birseyi varsa karsina cikarir.
Facebooktaki arama kayitlarini silmeyip sen telefonunu istediginde once silip sonra sana veriyorsa ben de suphelenirdim tabi ki. Ama yine de sakin ol. Bu olayi cebinde tut. Suphelensen bile ona belli etme. Hemen birsey kondurma ispatin olmadan.
Ben telefonu istiyorum kendisi arama kayitlarini silip veriyor sizcede tuaf degl mi ben mi kuruntu ediyorum
Belki birini aratmış olabilir kötü niyetle değil de meraktan falan olay çıkmasn diye de aramaları silmiştirBenimde bu tuafima gtti lakin herkes bu detayi atliyor
Evet verirken sildiO an silmiyor ki ama
O an da mı siliyor ?
Yani oyle yada boyle sakladigi birsey vardi demekkiBelki birini aratmış olabilir kötü niyetle değil de meraktan falan olay çıkmasn diye de aramaları silmiştir
Evet supheli durum ama suphelendigini belli etme. Yoksa daha tedbirli davranir. Sakin ol. Allah onune cikariyor varsa eger merak etme.Benide supelendiren bu oldu yoksa simdiye kadar telefonundaki herseyi silmesini kesinlikle sorun etmiyordum
Ah canm nasil sakin olayim su an cildiriyorum cocuk uyumaz bi yandanEvet supheli durum ama suphelendigini belli etme. Yoksa daha tedbirli davranir. Sakin ol. Allah onune cikariyor varsa eger merak etme.
Sen kendi tlf nundan facesine gir orada yaptığı aramalar görünür o silmeden bak hemen:) eğer şüphen varsa.Yani oyle yada boyle sakladigi birsey vardi demekki
Sifresini bilmiyorumSen kendi tlf nundan facesine gir orada yaptığı aramalar görünür o silmeden bak hemen:) eğer şüphen varsa.
Sen mi istemedin vermedi mi?Sifresini bilmiyorum
Zor biliyorum ama yapilacak baska birsey var mi? Ona sorsan erkekler hep inkar eder. Kim kabul etmis ki?Ah canm nasil sakin olayim su an cildiriyorum cocuk uyumaz bi yandan
Ben isteme geregi hic duymamistim simdiye kadarSen mi istemedin vermedi mi?
Üzerinden zaman geçsin öyle iste eğer isteyeceksen cnm .en az bir iki haftaBen isteme geregi hic duymamistim simdiye kadar
Ben de hep silerim valla el alışkanlığıGece gece cok canım sıkkı ne dusunecegimi bilmiyorum ogluma bakarak zor sakinledim .3 yıllk evliym
Esim isinde ,gucunde bir insan.
isten eve evden ise.. Bir pazari var onuda bize ayirir. Simdiye kadar supelendigim hic birsey olmadi.
Esim telefonundaki seyleri hep siler
Mesela mesaj gelir tık siler !
Arama kaydini siler !
Google gecmisini siler !
Whatsaap konusmalarini siler ! hic birsey birakmaz telefonunda ,
Bunun nedenini cok onceleri sormustum
Bana ,aliskanlik oldugunu durunca rahatsiz oldugunu sevmedigini soylemisti .
benden oncede oyleymis simdide .. Ustune basmadım hic bir zaman bugun aksama kadar !
Face book da birseye bakacaktm ,
Benim telefonum sarjdaydi esimden istedm
Araama kayitlarini sildigini fark ettim !
İcime bir kurt dustu
Dayanamadm sordum hayirdr arama kayitlarini neden sildin dedim buda mi fazlalik !
Ben zaten hep siliyorum dedi
Hep silmiyor ben arada bakiyordum. Birini aratirken esimin hesabindan
Bende sinirledm telefonundan herseyi Zirp siliyorsun kim olsa supenelenir k . bakmada da dedim.
Sen bana guvenmiyormusun neyimi gordun simdiye kadar felan birsuri sey dedi. Bende sana guvenmeyecegim bundan sonra dedi !
Ben oyle birsey yapacak olsam senin ruhun duymaz, 3 yildir aklimin kosesinden dahi gecmedi allah gecirmesin, yapan kendine yapar hep siliyordum silmeyede devam edecegim nasil istiyorsan oyle dusun dedi !
Ben sinirle birseyle soyledim, o soyledi
Oglumun yanina geldm daha fazla bagrismamak icin
Burda okudugum konular, cevremde gorduklerim
Sizcee Supelenmektee haklımıyım durduk yere insanin icinee kurt dusuren kendisi herseyi zirp siliyor hadi onlar fazlalik face book. arama kaydi ne alaka ? Boyle ufak tefek seylere takilan biri degilimdir herseyi silmesine dahi taklmasim neyse dedim ama simdiye kadarmis artik icime bir kurt dustu bana bir akil verin
Telefondan yazdim yanlis kelimeler olduysa k bakmayin
Beni su an bu duruma dusuren hc silmedigi face book arama kayitlarini silmis olmasi digerlerine hadi neyse dedim !
Esimn ben isteyince silmesi peki budami el aliskanligi ?Ben de hep silerim valla el alışkanlığı
Peki eşinin telefonu şifreli mi normaldeEsimn ben isteyince silmesi peki budami el aliskanligi ?
Hayir degildirPeki eşinin telefonu şifreli mi normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?