Esimin Telefonundaki Herseyi Silmesi!!

Ben telefonu istiyorum kendisi arama kayitlarini silip veriyor sizcede tuaf degl mi ben mi kuruntu ediyorum

Bir sey olursa bir sekilde hayat onune cikariyor merak etme. Ne kadar silerse silsin varsa bir seyi bir sekilde acik veriyorlar. Icini ferah tut. Hayat birseyi varsa karsina cikarir.
Facebooktaki arama kayitlarini silmeyip sen telefonunu istediginde once silip sonra sana veriyorsa ben de suphelenirdim tabi ki. Ama yine de sakin ol. Bu olayi cebinde tut. Suphelensen bile ona belli etme. Hemen birsey kondurma ispatin olmadan.

Benide supelendiren bu oldu yoksa simdiye kadar telefonundaki herseyi silmesini kesinlikle sorun etmiyordum

Benide supelendiren bu oldu yoksa simdiye kadar telefonundaki herseyi silmesini kesinlikle sorun etmiyordum
Evet supheli durum ama suphelendigini belli etme. Yoksa daha tedbirli davranir. Sakin ol. Allah onune cikariyor varsa eger merak etme.

Ben de hep silerim valla el alışkanlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…