Eşimin telegramı 😏

Melikee Dur

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2020
45
22
18
27
Kızlar eşim göreve gitti gitmeden telegramını kendimede indirdim bitcoin olan gruplara falan katılır analiz yapar sürekli dün kadının biriyle konuşmuş ve bana hiç söylemedi piyasalar söyle böyle kadın böyle böyle bnm yaptığım yatırımı yap paranı 2 ye katla falan konuşmuşlar benim mesajıma cvp vermediği zmanlar bakıyoeum ona cevap vermiş çok kötüyüm

Eşiniz , yatırım hakkında bilgi beklentisiyle yazıştığı kadına yanıt vermese; bir daha cevap alamazdı.

O an size de yazsa iyi olurmuş ancak fazla vakti olmama ihtimali de var.

Eşinizin iş şartlarını bilen sizsiniz. Yazabileceği halde yazmadığını düşünüyorsanız , konuyu eşiniz görevden geldiğinde yüz yüze konuşursunuz.

Size cevap vermediğinde kadınla canımlı cicimli konuşmamış sonuçta. İş için acil cevap vermek zorunda kalmış olabilir.

Bende yazışıyorum ama sevgilimi aldatmak için değil ve evet telegramdan yazanlara ani cevap veriyorum bazen sevgilimden önce çünkü vadelide piyasa hareketli 3-5 dk la aynı fiyatı yakalayamam ve herkes herkese bilgi paylaşımı yapmıyor işin ucunda mahkemelik olmak var bulduğumuz üç beş kişiyle de birbirimizi kaybetmek istemiyoruz bu o erkeklerle flörtleşiyorum ya da gözüm kayıyor diye değil sizin piyasayla ilgili okumanıza rağmen kötü olma nedeniniz başka bir şey olabilir mi ? Sanki daha önce başka şüpheniz olmuş

Bu tarz şeylerden ben de hoslanmazdim. Bunu eşinizle güzellikle konusmalisiniz. Gerekirse misilleme ile örnek verin

Benimde telegramim aktif. Daha yeni çizgisini cok beğendiğim bir insanın dolandiriciligini keşfettim o yüzden düzgün bulduğum 3 5 kisiyi kaybedemem. Bu piyasa içinde bilgi ve psikoloji yonetimi hersey. Ztn temelinde para olan bir olay. Herkes kendi savaşını veriyor. Takip edin ama sıkıntı yaşayacağınızi sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…