Esimin terbiyesizlikleri..üstelik hamileyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi benim tahminim şu ki aile korkusu olan bir adam bu sizin bosanip gidecek bir yeriniz var ve bu onu rahatsiz ediyor kufurler bu yuzden ama sadece tahminim.
Ayrica hamileyken bile sizi uzmekten geri kalmayan bir adamla hala hayatinizi devammi ettirmek istiyorsunuz.
Birakin ne hali varsa gorsun cocuk dogunca daha beter olur boyle tipler

Haklısın bu eski konu doğum oldu kizim neredeyse 2 yaşında ben battikca battim psikolojik sorunlar işimi kaybettim esimse doğum sonrası aylarca aramadı, yapayalnız bırakti, şimdi yine bir hafta oldu aramıyor sormuyor
Geçen eve gelmeyen adamın hayatında mutlaka başka birileri çıkar
Hoş bunun gibi huzursuzluk çıkaran adam gelmese daha iyi bence de neyse
İşinizde yoksa bu eve de gelmiyorsa nasıl geçiniyorsunuz şimdi

Turkiyeden yurt dışına mi gelin gittin genelde öyle oluyor ve erkek nasilsa hicbirsey yapamaz bana mecbur eli mahkum kırar dizini oturur ceker beni diye düşünüyor malesef... Hangi ülkedesiniz Almanya ise ona göre biraz bilgi verebilirim isterseniz... :KK69:

Ailemin yanında sağlıklı bir ortam yok babamla abimlede kavga ediyorum
2003 te evlendim kizim 3.sinifa gecmisti 12 yillik evliydik bosandik...bir sene sonra yeniden evlendim...esim.ve kizim hic anlasamadi yildizlari barismadi hep aradayim..ustelik 7 aylik hamileyim su an...ama aglamaktan uyuyamadim bu saat oldu...hayat ne zormus:(

Ona başkasını adam etmek için önce kendisinin adam olmayı öğrenmesi gerektiğini söyle. Sesi kalın olup sakalı çıkan herkes kendini adam sanıyor zira.

2003 te evlendim kizim 3.sinifa gecmisti 12 yillik evliydik bosandik...bir sene sonra yeniden evlendim...esim.ve kizim hic anlasamadi yildizlari barismadi hep aradayim..ustelik 7 aylik hamileyim su an...ama aglamaktan uyuyamadim bu saat oldu...hayat ne zormus:KK43:
Yeniden evlenmek için acele etmeseydiniz keşke

2003 te evlendim kizim 3.sinifa gecmisti 12 yillik evliydik bosandik...bir sene sonra yeniden evlendim...esim.ve kizim hic anlasamadi yildizlari barismadi hep aradayim..ustelik 7 aylik hamileyim su an...ama aglamaktan uyuyamadim bu saat oldu...hayat ne zormus:KK43:
Esin 12 yasinda kizdan ne ister ? Cocuk oooo.. keske boyle adamdan bide cocuk yapmasaydin be ablam. Yogurdu ufleye ufleye yeseydin

Esin 12 yasinda kizdan ne ister ? Cocuk oooo.. keske boyle adamdan bide cocuk yapmasaydin be ablam. Yogurdu ufleye ufleye yeseydin
Bide şuan 12 yaşında di mi bu çocuk
Evlendiklerinde 9 yaşında falan oluyor
Yazık ya kazık kadar adam küçücük çocukla uğraşmaya utanmamış
Ne insanlar var

Hata üstüne hata yaptim...kendimi savunacak bi sözüm bile yok...
kusura bakma ama gerçekten öyle olmuş
Başından beri böyle olduğu galde Bide olmadı diye tüp bebek yapmışsın bacım
Şimdi kardeşi de olacak ve o adam kendi çocuğundan sonra daha çok takacak çocuğa
Senin kızının arkasında olman lazım arada derede falan değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X