- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Kizlar o kadar kotuyum ki
Konu esimin teyzesinin rahatsizligi. Kanser teshisi konulamadi bi turlu, aylarca oyalandilar. Bir-iki ay once akciger kanseri teshisi kondu maalesef. Hemen kemoterapiye baslandi. Kemoterapinin de bir suru yan etkisi basladi.
Ve bu cuma da doktorundan, durumunun cok kotu oldugunu, artik yapilacak bir sey olmadigini, yayilma ve buyume oldugunu ogrendik.
O kadar kotuyum ki...
Henuz onlarin hayatina gireli 3 yilim oldu.
Bu kadar kisa surede bu kadar cok sevmistim.
Simdi esime ve onlara destek olmaya calisiyorum ama ne mumkun.
Sanirsiniz teshis bana kondu.
Cok uzuluyorummm, surekli aklimda, icim yaniyor
Teyzesinin iki oglu ve bir kizi var.
Onlara bakiyorum, uzuluyorlar elbette ama yine de şen şakraklar.
Onlara da icten ice kiziyorum.
Sorun bende mi onlarda mi bilmiyorum.
Elbette kendini salmak kotu ama...
Bu illet hastaligi yenenler var mi cevrenizde?
Neler yapmak gerekiyor?
Dua edin nolur.
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.Kizlar o kadar kotuyum ki
Konu esimin teyzesinin rahatsizligi. Kanser teshisi konulamadi bi turlu, aylarca oyalandilar. Bir-iki ay once akciger kanseri teshisi kondu maalesef. Hemen kemoterapiye baslandi. Kemoterapinin de bir suru yan etkisi basladi.
Ve gecen carsamba da doktorundan, durumunun cok kotu oldugunu, artik yapilacak bir sey olmadigini, yayilma ve buyume oldugunu ogrendik.
O kadar kotuyum ki...
Neler yapmak gerekiyor?
Dua edin nolur.
+1Kızmayın kimseye, Şen şakrak olmalılar. Birine kanser teshisi konulduğunda etrafındaki insanların ölmeden mezara koymalarına sinir oluyorum.
Mümkün mertebe normal davranmak gerek bence.
Her gören ah vah etse, sarılsa aglasa kadın için ne kadar yıkıcı olurdu..
Yapacağınız en güzel şey yanlarında olduğunuzu hissettirmek adına,arayıp sormak, imkan varsa ziyaret etmek, bunu yaparken de hastalığını unutturacak enerji ile yapmak..
bence sorun sizde. Moral vermek gerekiyor. oturup yas mi tutmalı insanlar.Kizlar o kadar kotuyum ki
Ve gecen carsamba da doktorundan, durumunun cok kotu oldugunu, artik yapilacak bir sey olmadigini, yayilma ve buyume oldugunu ogrendik.
O kadar kotuyum ki...
Neler yapmak gerekiyor?
Dua edin nolur.
Yorum yapanlara ne kızıyorsunuz Allah aşkına üye olalı bir ay olmuş nerdeyse gelip kaç yıllık üyelere atar gider yapıyorsunuz. Hayır sorun da yok yani çocuklarını zorla mı ağlatalım anneniz kanser ulan ne ağlamıyorsunuz ne mutlusunuz mu diyelim? Konu açacak bir şey göremedim sırf konu açmak için konu açıyorsunuz.
Ben takdir ettim oğlunu, gelecekle ilgili plan aşılıyor annesine.Amin kizlar.
Onun yaninda ben belli etmemeye calisiyorum zaten ama esimin yaninda basliyorum aglamaya
Ya elbette haklisiniz onun yaninda moral verici olmak lazim ama mesela oglu ev yaptiriyor, surekli onun muhabetindeler esiyle. Yok surasini soyle yaptiralim, yok su esyayi alalim. E be adam, annen gidiyor... Bi birak evi.
Ben takdir ettim oğlunu, gelecekle ilgili plan aşılıyor annesine.
Yani daha çok üzülmeyen çocuklara kızıp konu açmışsınız gibi gözüküyor kusura bakmayın. Eleştirmek kimseye düşmez kalkıp tanımadığımız insanları da burda kötüleyemeyiz kusura bakmayın. Konu açtıysanız iyi, kötü gelen yorumlara makul cevaplar vermelisiniz (bir aylık üyeliğinizle açtığınız konulardan buna alışmış olmanız gerekirdi) atarlanıp durmanıza gerek yok zira sinir olduğunuz biz değil teyzenizin "nankör evlatları"....
KANSERE COZUM BULANLARDAN DESTEK GORMEK VE DUA İSTEMEKTİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?