- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
Memeni kasiyacak vaktin yok bu guzelmis kullanirim ben bunu:)))))Benim görümcemlerinden biri "pamukannesin memeleri kücük oldugu halde iyi emzirdi bebegini" demis. Düsünsene. Senin memeni kasiyacak vaktin yok, millet neleri düsünüyor. Bos konusmalar. Takmayin kafaniza
O lafı gerçekten kp mi söyledi acaba?Hayatımda o kadar çok buna benzer saçma diyalog var ki uç uca bağlasam ........
Ki bu bana çok absürt gelmedi normal akış işte :)
Şey var bende mesela : “baban, korunmasınlar diyo”
Bunu diyen kv , korunmasınlar diyen kp, bir haftalık falan evliyiz.Hadsizlikte bu zirveyi gören var mıdır bilmem.
peki sen ne dedin?? böle diyene torun verdiniz mi?Hayatımda o kadar çok buna benzer saçma diyalog var ki uç uca bağlasam ........
Bunu diyen kv , korunmasınlar diyen kp, bir haftalık falan evliyiz.Hadsizlikte bu zirveyi gören var mıdır bilmem.
dert anlatiyor.. böle ufak bile anlatiyor ben alışkınımm ne olacakHey Allahım yarabbim. Buradaki bazı kadınlar ı anlayamıyorum ne va rkadının söylediğinde yani niye bu kadar zorunuza gitti ya ? Niye dert arama çabasındasınız ?
Kv bu diyaloğu size nasıl aktarıyor birde kafası mı iyi bunların töbe yaaa tövbee konuştuklarına bak ay ben utandım okurken onlar konuşurken utanmadı mı acabaHayatımda o kadar çok buna benzer saçma diyalog var ki uç uca bağlasam ........
O lafı gerçekten kp mi söyledi acaba?
İnsanın bazen dili tutuluyor bu sacma konuşmaya kim nasıl cevap verebilir ki?Biliyor musuz ben bunu yıllaaaar sonra eşime söylediğimde o da aynı şeyi düşündü.Öyle olsa da densizlik ..Hoş yine istedikleri şey oldu hemen hamile kaldım ama o zaman bunu şimdiki gibi algılayamadım.Şu yaşımda bu lafı duysam haddinizi bilin derim kibarca.Konu sahibi özür dilerim konunu dağıtmak istemem :)
peki sen ne dedin?? böle diyene torun verdiniz mi?
Kv bu diyaloğu size nasıl aktarıyor birde kafası mı iyi bunların töbe yaaa tövbee konuştuklarına bak ay ben utandım okurken onlar konuşurken utanmadı mı acaba
İnsanın bazen dili tutuluyor bu sacma konuşmaya kim nasıl cevap verebilir ki?
Çarşafı sakla mıı yokk artık çerçeve de yaptırayım mı deseydiniz keşke sizde bu ne seviyesizlik böyle. Böyle insanları kendi içerisinde değerlendiremeyiz hatta hiç değerlendirme yapmayalıöBen birşey demedim, evet hemen hamile kaldım istemeyerek de olsa.Bunun gibi çok sinir bozucu cümlelere maruz kaldım ama 20 yaşında idrak edemedim gerçekten.”Allah allah” diye şaşırıp geçtim.Şuan 34 oldum.30 dan sonra geldi kafası bana...
İnsan olarak iyiler, kötü niyetli asla değiller biliyorum.Ama çok şey var böyle.
Bazıları var ki buraya yazsam ciddi söylüyorum çok büyük sinir harbi yaşar okuyan üyeler.
“Çarşafını sakla”yı bile duydum.21.yy’da bunu duydum.Ki liberal bir ailenin çocuğu değilim ama bunun onunla da ilgisi yok inanın.Bu saçmalığı duymayı kim normal karşılar?
Dediğim gibi daha detay versem buralar çok karışır, bunları neden söylüyorum,Manolya-- bahsettiğin cümle o kadar doğal ki , kendi şartlarında değerlendir o insanları, onlara göre bu diyalog normal.Bel altı birşey gibi gelmedi bana, takmaya hiç ama hiç değmez.
Küçük müçük hakkınızı teslim etmiş, takdir almışsınız.Benim görümcemlerinden biri "pamukannesin memeleri kücük oldugu halde iyi emzirdi bebegini" demis. Düsünsene. Senin memeni kasiyacak vaktin yok, millet neleri düsünüyor. Bos konusmalar. Takmayin kafaniza
Küçük müçük hakkınızı teslim etmiş, takdir almışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?