• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin teyzesi sacma konuşmalar

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.620
2.537
133
Merhabaalr. Kvdem ile eşimin teyzesi tel de konuşuyor. Hoparlör açık ben de yan odada duyuyorum. Torunun olacakmış hayırlı olsun diyor sonra hangisinin olacak diyor kvde de kaynımın adını söylüyor. Sonra teyze de iyi maşallah abisini geçti hep abisini geçiyor fln diyor.
Sanki yarış yapıyoruz. Ben hic tavırlarından hoşlanmıyorum saçma saçma konuşuyorlar.
Hakkımızda hep bişiyler konuşuyorlar diye düşünüyorum.

Merhabaalr. Kvdem ile eşimin teyzesi tel de konuşuyor. Hoparlör açık ben de yan odada duyuyorum. Torunun olacakmış hayırlı olsun diyor sonra hangisinin olacak diyor kvde de kaynımın adını söylüyor. Sonra teyze de iyi maşallah abisini geçti hep abisini geçiyor fln diyor.
Sanki yarış yapıyoruz. Ben hic tavırlarından hoşlanmıyorum saçma saçma konuşuyorlar.
Aman ben belli bi yaşın üzerindekilerin saçma laflarını hiç kale almıyorum. Faydalı bi bilgi varsa alıp kullanıyorum diğerleri çok da tın

Abisini geçti derken sizden sonra evlendilerse daha önce çocuk yaptılar anlamında diyorlardır. Malesef elalem hep böyle kardeşlerimizle dahi yatıştırıyorlar. O daha güzel onun kocası daha zengin onun çocuğu daha akıllı. Hiç bitmeyecek bunlar o yüzden kafaya takmaya değmez inanın

İçten içe yarışta onlar öndeler diye dertlendin sen sanki ben öyle anladım

Yanı açıkçası üzerine vazife olmayan her konu hakkında yorum yapıyor bazılari. Bu teyze benim nisan zamanı ben kuaföre gitmiştim ektim girmemiş kendi yapmış başını. Bu da demiş bu gelin masrafsız

Ne var ki onda? Ben de önemli bir sey dediler sandim. O jenerasyon genelde öyle konusuyor zaten onlar icin hayat nisan, evlilik, cocuk, ikinci cocuk, ücüncü cocuk yaslaninca da emeklilik torun sevme. Bunlardan biri eksi ya da gec olursa o insan basarili sayilmiyor hayatta:)

Hayatımda o kadar çok buna benzer saçma diyalog var ki uç uca bağlasam ........:KK47:

Ki bu bana çok absürt gelmedi normal akış işte :)

Şey var bende mesela : “baban, korunmasınlar diyo”
Bunu diyen kv , korunmasınlar diyen kp, bir haftalık falan evliyiz.Hadsizlikte bu zirveyi gören var mıdır bilmem.

Hayatımda o kadar çok buna benzer saçma diyalog var ki uç uca bağlasam ........:KK47:

Bunu diyen kv , korunmasınlar diyen kp, bir haftalık falan evliyiz.Hadsizlikte bu zirveyi gören var mıdır bilmem.
Yuhh!

Patavatsız ne olucak 🤨

:oha:

Back
X