• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin teyzesi sacma konuşmalar

Merhabaalr. Kvdem ile eşimin teyzesi tel de konuşuyor. Hoparlör açık ben de yan odada duyuyorum. Torunun olacakmış hayırlı olsun diyor sonra hangisinin olacak diyor kvde de kaynımın adını söylüyor. Sonra teyze de iyi maşallah abisini geçti hep abisini geçiyor fln diyor.
Sanki yarış yapıyoruz. Ben hic tavırlarından hoşlanmıyorum saçma saçma konuşuyorlar.
Hakkımızda hep bişiyler konuşuyorlar diye düşünüyorum.
Eski kafalar bence çok da takılmayın

Ben birşey demedim, evet hemen hamile kaldım istemeyerek de olsa.Bunun gibi çok sinir bozucu cümlelere maruz kaldım ama 20 yaşında idrak edemedim gerçekten.”Allah allah” diye şaşırıp geçtim.Şuan 34 oldum.30 dan sonra geldi kafası bana...
İnsan olarak iyiler, kötü niyetli asla değiller biliyorum.Ama çok şey var böyle.
Bazıları var ki buraya yazsam ciddi söylüyorum çok büyük sinir harbi yaşar okuyan üyeler.
“Çarşafını sakla”yı bile duydum.21.yy’da bunu duydum.Ki liberal bir ailenin çocuğu değilim ama bunun onunla da ilgisi yok inanın.Bu saçmalığı duymayı kim normal karşılar?
Dediğim gibi daha detay versem buralar çok karışır, bunları neden söylüyorum, Manolya-- Manolya-- bahsettiğin cümle o kadar doğal ki , kendi şartlarında değerlendir o insanları, onlara göre bu diyalog normal.Bel altı birşey gibi gelmedi bana, takmaya hiç ama hiç değmez.
Ben şu bir hafta içinde şundan emin oldum ki,
Aslında iyi insanlar ama cahiller lafı, sadece bizim aptalligimiz. Hiç de cahil değiller, hiç de iyi niyetli değiller. Bir tepki verin bakalım, iyi niyet kalıyor mu? Sizi yerin dibine sokup tüm güçleriyle savaşmazlarsa ancak o zaman iyi niyetten söz edilebilir ki sanmıyorum.

Merhabaalr. Kvdem ile eşimin teyzesi tel de konuşuyor. Hoparlör açık ben de yan odada duyuyorum. Torunun olacakmış hayırlı olsun diyor sonra hangisinin olacak diyor kvde de kaynımın adını söylüyor. Sonra teyze de iyi maşallah abisini geçti hep abisini geçiyor fln diyor.
Sanki yarış yapıyoruz. Ben hic tavırlarından hoşlanmıyorum saçma saçma konuşuyorlar.
Hakkımızda hep bişiyler konuşuyorlar diye düşünüyorum.
Çocukluktan beri gelen,kendileri icin normal bi kıyasları var demekki..Dese ne olur demese ne olur..Takılmayın..

Back
X