Eşimin titizliği

leble

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
1.654
1.495
168
İstanbul
Benim gerçekten çok can sıkıcı gerçi komik gibi görünen bir problemim var,,,
Eşim evde ki herşeye karışıyor herşeye muhalefet, tamam olabilir onunda evi,,,
benim eşimin bizim bu oturduğumuz bu eve kadar bir düzeni, adam gibi bir elbise dolabı bile olmamış,,,
ailesi de bana çok temiz ve düzenli gelmiyor, kahvaltı sofrasında, mutfakta tırnak kestiklerini gördüm, bir kerede kahve yapmışlardı, fincanları mutfak bezi(lavobı bezi) ile silip misafirlere ikram ettiler, bir kere bana bir şey göstericeklerdi, o kışlıkları nasıl kaldırmışlar böyle karman çorman herşey,,, zaten kv evinde eşyalarınız kaybolur, dipsiz kuyu gibi,,, neyse beni ilgilendirmez ama ailesinin evinin düzeni bu kısacası,,,
benim hep bir odam bir dolabım kendime göre bir düzenim olmuştır hayatım boyunca çok titiz değilimdir ama basit hijyen kurallarında dikkat ederim, zaten toza alerjim var, birde aradığımı bulurum,,,
bu evi yerleştirirken eşime gel beraber yerleştirelim dedim ,yok dedi, bende yerleştirdim, şimdi de bana kendin yerleştirdin, bu senin düzenin diye kavga ediyor birde eşyalarını bulamıyormuş, bende katladığım ütülediğim çamaşırları yatağın üstüne bırakıyorum ki, kendi yerleştirsin, artık çamaşırlar bekliyor günlerce komidinin üstünde,,,
benim yıkadığım çamaşırı beğenmiyor, dün akşam çamaşır yıkamış, siyah çoraplar, mavi tshirtler, kotlar hepsi bir makina,,, benimde hayatta en nefret ettiğim şey mor çamaşırıdır, kirli gelir bana,,,(kendimle tek övündüğüm konu da çamaşırdır, ve güzel yıkarım,)
bugün kirli içmamaşırını komidine saklarken gördüm, herhalde onları kirli orada biriktiricek,,, ztn yatak odası böyle kir kokuyor,,, (kirli çamaşır olunca öyle oluyor sanırsam) hamileyim herşey kokuyor zaten,,,,
ay birde kirli çamaşırları ayırırken yere atıyorum ki rahat ayırım diye,,, amannn efendim çamaşır yere konurmuymuş yer pismiş,, zaten pantolunu da giyerken hep paçalarını yatağın üstüne koyar, yere değmesin diye yer pismiş,,, şimid hamileyim biraz gerisindeyim ama hergün süpürürüm evi ,2-3 günde bir vileda yaparım,,,
acaba eşim komplex mi yapıyor?
benim ailemin evi ona fazla mı temiz , fazla mı düzenli geldi?
yani bu salak kavgalar beni delirtiyor birde hamileyim nasıl çekeceğim yardım,,,,,

bende eşimle temizlik ve düzen konusunda çok tartışırız.aşırı titizlik hastalıktır diyorum beğenmiyosan sen yap diyorum.annesinin onda oluşturduğu saçma sapan alışkanlıklar var.çamaşır yıkanır benim bildiğim biter bitmez asılır.kayınvalidem titiz geçinir sabah yıkar geceye kadar çamaşır makinede kalır.herşeyi krem temizleyici ile temizleme hastalığı var hem eşimde hem anasında.beyaz çamaşırlara çamaşır suyu kullanıyorlar.halbuki beyazlar özellikle iç çamaşırları sabunla yıkanır.yüzey temizleyici ile ile çamaşır suyu karıştırıp parke silerler.ama havluları sık değiştirmezler.üstbaş desen ona keza.görümcem çocuğunun üzeri kirlencek diye sokağa çıkarmaz yemeği kendisi yemesine izin vermez.eşimin erkek kardeşi evi hergün elektrikli süpürgeye tutuyor.kısacası ailecek hastalar

Merhaba canım,eşininki tam titizlik değil aslında daha çok takıntı ve sanırım henüz başlangıçta.Eğer günden güne daha da abartırsa psikolojık destek alması gerekebılır..

Merhaba canım,eşininki tam titizlik değil aslında daha çok takıntı ve sanırım henüz başlangıçta.Eğer günden güne daha da abartırsa psikolojık destek alması gerekebılır..

aslında dediğiniz gibi hiç düşünmedim, doğrusu söylemek gerekirse,,,, evet aslında bu yere deydirmeme pek normal değil,,,, hmmm,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…