Esimin tripleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilakalem

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
542
202
303
Diğer
Arkadaslar hic ozur dilemeyen,kendini hep hakli goren tum fedakarliklari cefakarliklari o yapmis ben hicbirsey yapmamisim gibi konusan bir esim var.iyiyken iyidir bana kizmissa hep bir memnuniyetsizlik hikayesi anlatmaya baslar.zira bende ondan memnun sayilmam bu huylari yuzunden.surekli kendimi alttan alan,ilimli olan ozur dileyen taraf olarak buluyorum.yasim 35.bir cocugumuz var.ve gercekten artik esimden sogumak uzereyim.bosanmak bile istiyorum bazen.gercekten kusen tripli erkek cekilmiyor

Ben böyle adamlara “adetli” diyorum
Kadınları aşşağılayan bi uslup anlamında değil tabi,
Sen erkeksin ya dümdüz hormon kafa yapısı sabit neyin tribi yani? Çok çene yapan ve trip atan adam yorar yıpratır kuzenim bundan boşandı mesela
Bu davranışını anca terapistle çözer farkında bile değildir çünkü hep haklıya:)

Yani... bu böyle hep böyle gidicek nasil duzeltebilirim diyorsun sanirim. Terapi dedik yanasmadi sanirim... derdi ne cocuktan sonrami boyleydiniz cocuk olmadan mi boyleydiniz .bazi seyler tek tarafli degil sizinde hatalariniz illaki vardir bunlari düşünmek lazim karsininiza alip ciddi ciddi ne istiyorsunuz o sizden ne bekliyor tarzi bi konuşma yapsaniz

Bu arada fedaraklik cefakarlikdan kasiti ney eşinizin. Iki calisan insansiniz hatirlaldigim cocukta var sagliklisiniz sanirim Ee yani Derdiniz nedir konuşun siz ve esiniz acik degilsiniz birbirinize bu duygularinizi ona söyleseneniz bunca zaman birikim olan hisleri o size soylese bi yol olunur belkim

İşte alistirdiginiz için böyle. İki üç kere umursamayin bakın nasıl dumura dönüyor

Doktora git diyorum ama onu anlayabilecek kapasitesi yok.akil sagligini normal saniyor.arada sinir patlamalarida yasiyor.

Birsey yapinca hemen karsilik bekliyor.ailesini hep onumde tutuyor.hemen kusuyor herseye tripli.aradada sinir patlamalari oluyor.

Sürekli alttan alıp tamam dediginiz için kendisini haklı görmüş.
Artık kemikleşmiş olan bu yapı evliliginize sirayet etmiş.
Şu dakika ses çıkarsanız kötü olan siz olursunuz çünkü alistirmissiniz.
İsterseniz ayrılın ancak bu kadar ayricaliktan ve tartışmaların buyumemesi adına alttan almalardan beslenen erkek ;bu satten sonra ne size hak verir ne sizi dinler

Ailesi tam zıt size göre ya, onlarla görüşüyor musunuz ? Onlarla problem var da, o yüzden mi hep memnuniyetsiz davranıyor diye merak ettim

Haklisin tepeme cikardim.biktim ama artik.krndi icimde bitiyor haberi yok.

Gorusuyorum ama mecburiyetten.cok siki fiki degilim.mecburiyet gorusmesi.sevemiyorum onlari.degisik insanlar.
Devamlı alttan alan yapınıza alışmış o zaman bence. Bir de ailesiyle sorun yaşadığınıza takılıyorsa o da cabası olabilir.
Ben hayatta kimseyle mecburi görüşmeme kararı aldım mesela. İnsanlara aman saygılı olayım aman kimse üzülmesin diye yaklaştıkça ağlayan ezik olan taraf oluyorsunuz. Kendinizi ezdirmeyin kimseye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…