• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin tuhaf halleri

hale9

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
19
1
6
Kizlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var..yorum yaparsaniz sevinirim

Aldatma ya da baska biri konusunda ben onun sozune inandim belki de var ..cunki yakinkik da kurmuyor artik eskisi gibi..nedenii sordugumda verdigi cevap psikolojik olarak bazi seyler ben de olumsuz oldu diyor..inandim ben de ..düzelir diye
Çalışıyor musun?

Teşekkür ederim hepinize..duygusal boşluğumdan kaynakli aslinda kapatiyorum sanirim bazi gercekleri..hakli olma ihtimakiniz cok yüksek ..benim de artik bi yolumu cizme vaktim geldi sanirim..aldatsa da aldatmasa da sonucta deger vermeme durumu var..hiçbir insan haketmez bu durumu.insan emek harcadigina daha cok kiymet veriyor..bu evlilikte emek harcayan hep ben olmusum sanirim o nedenle kiymet veren ben oldum
Çalışıyor musun?
Evet.

Egitim konusunu da belirtmemin sebebi zor durumda olmadigimi ifade etmek icindi .yanlis anlasilmasin..yoksa egitim meslek insanin kendine..hayatta yetismek gelismek ilerlemek egitimden farkli birsey..onedenle hepinizin fikrini almak istedim.. gördüğünüz gibi docent oluyorsunuz ama hayat tecrubeniz kendi evliligi nizi yurutmeye yetmiyor

Kendi adima evlilik konusunda sizleri dinledikce cok iyimser oldugumu anladim..tekrardan teşekkürler fikirleriniz icin dikkate alacağım

Egitim konusunu da belirtmemin sebebi zor durumda olmadigimi ifade etmek icindi .yanlis anlasilmasin..yoksa egitim meslek insanin kendine..hayatta yetismek gelismek ilerlemek egitimden farkli birsey..onedenle hepinizin fikrini almak istedim.. gördüğünüz gibi docent oluyorsunuz ama hayat tecrubeniz kendi evliligi nizi yurutmeye yetmiyor
Doçent ama Türkçe bilmiyor 😂

Belkide haklisiniz ...ekonomik acidan zor durumda olmadığımı biliyor ..isinin bitmesine az kaldi..eve geldigi zamanlar toplama cabasinda gibi.. ama beni rahatsiz eden cok sey var..kendine guvensiz esinin ekine bkan biri degilim egitimli ve iyi sayilir derecede bir gekirim var..sorun su ki psikolojik acidan cokus yasadigim icin sagkikli dusunemedigim kanaatindeyim..o nedenle fikirlerinize saygim var ve dikkate alıyorum..ben artik dusunemez hale geldim
Madem geliriniz var ne düşünüyorsunuz ya doğru düzgün kocalık yapsın yada keyfi bilir diyip resti çekin hayatınıza bakın o sizi düşünmüyorsa siz neyi düşünüyorsunuz? Hadi çocuklar babasız kalmasın deseniz zaten bana ortada yok

Back
X