Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonlara casus yazılım yukluyorlar.onu dene nereye kimle gidiyor takip et biraz.Boyle bir durum var ise tabiki kabul etmem..kanitlamak isterim
Özlediği hayata postalayın o zaman.Ustelik akrep erkegi ..cok da kindar..evlendigimizde de vardi aslinda bu bekarlık ozlemi
Çalışıyor musun?Aldatma ya da baska biri konusunda ben onun sozune inandim belki de var ..cunki yakinkik da kurmuyor artik eskisi gibi..nedenii sordugumda verdigi cevap psikolojik olarak bazi seyler ben de olumsuz oldu diyor..inandim ben de ..düzelir diye
İyi eğitimliler böyle yazar bizler de zor okuruz.Bir tek ben mi okurken zorlandım?
Evet.Çalışıyor musun?
Doçent ama Türkçe bilmiyorEgitim konusunu da belirtmemin sebebi zor durumda olmadigimi ifade etmek icindi .yanlis anlasilmasin..yoksa egitim meslek insanin kendine..hayatta yetismek gelismek ilerlemek egitimden farkli birsey..onedenle hepinizin fikrini almak istedim.. gördüğünüz gibi docent oluyorsunuz ama hayat tecrubeniz kendi evliligi nizi yurutmeye yetmiyor
Madem geliriniz var ne düşünüyorsunuz ya doğru düzgün kocalık yapsın yada keyfi bilir diyip resti çekin hayatınıza bakın o sizi düşünmüyorsa siz neyi düşünüyorsunuz? Hadi çocuklar babasız kalmasın deseniz zaten bana ortada yokBelkide haklisiniz ...ekonomik acidan zor durumda olmadığımı biliyor ..isinin bitmesine az kaldi..eve geldigi zamanlar toplama cabasinda gibi.. ama beni rahatsiz eden cok sey var..kendine guvensiz esinin ekine bkan biri degilim egitimli ve iyi sayilir derecede bir gekirim var..sorun su ki psikolojik acidan cokus yasadigim icin sagkikli dusunemedigim kanaatindeyim..o nedenle fikirlerinize saygim var ve dikkate alıyorum..ben artik dusunemez hale geldim
Gerçekten öyleİyi eğitimliler böyle yazar bizler de zor okuruz.