• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin tuhaf halleri

hale9

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
19
1
6
Kizlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var..yorum yaparsaniz sevinirim

Benim esim sehir disi gitmek zorunda kaldi meslegi gereği..isi en az 6aylik ..ara ara geliyor..benim bulundugum sehirde ailem akrabam kayinvalide vb kimse yok cok yalnizim..iki cocukla cocuklar kucuk tek basimayim..aramaz sormaz..duygusal acidan çökmüş durumdayim soylediğimde dir dir ediyorsun diyor..o istedigi zaman arar..ben istedigimde telefonunacar ama bu durum beni kızdırıyor..cok ilgisiz..hayatinda biri olduhunu sanmam ama cok değişti..nasil anlatsam yalniz bekar hibi yasiyor ve bence nu durum onu mutlu ediyor..nasil davranmaliyim..cok yoruldum

Benim esim sehir disi gitmek zorunda kaldi meslegi gereği..isi en az 6aylik ..ara ara geliyor..benim bulundugum sehirde ailem akrabam kayinvalide vb kimse yok cok yalnizim..iki cocukla cocuklar kucuk tek basimayim..aramaz sormaz..duygusal acidan çökmüş durumdayim soylediğimde dir dir ediyorsun diyor..o istedigi zaman arar..ben istedigimde telefonunacar ama bu durum beni kızdırıyor..cok ilgisiz..hayatinda biri olduhunu sanmam ama cok değişti..nasil anlatsam yalniz bekar hibi yasiyor ve bence nu durum onu mutlu ediyor..nasil davranmaliyim..cok yoruldum
Ne kadar kaldı 6 ayın bitmesine?

Adamın 2 çocukla sizi merak etmemesi sizce de tuhaf değil mi?
Çocuklar öldü mü kaldı mı eksik ihtiyaç var mı siz bunları temin edebiliyor musunuz madem yalnızsınız neden sorma ihtiyacı hissetmiyor?
Adamın odağında değilsiniz gibi ailecek. Sizi hadi sevmekten vazgeçti, insan evladını da merak etmez mi?
Adam aldatmıyor demişsiniz de odak çocuğunda bile değilse full aşkla şevkle iş güç derdinde mi yani yana yakıla
Taşının siz de ailenizin yanına madem şehir dışında çalışacak, evliliği bu şekilde yürütme derdindesiniiz
Yani terapi diyeceğim adam ortada yok ki🤷🏻‍♀️

Belkide haklisiniz ...ekonomik acidan zor durumda olmadığımı biliyor ..isinin bitmesine az kaldi..eve geldigi zamanlar toplama cabasinda gibi.. ama beni rahatsiz eden cok sey var..kendine guvensiz esinin ekine bkan biri degilim egitimli ve iyi sayilir derecede bir gekirim var..sorun su ki psikolojik acidan cokus yasadigim icin sagkikli dusunemedigim kanaatindeyim..o nedenle fikirlerinize saygim var ve dikkate alıyorum..ben artik dusunemez hale geldim

Bir erkegin esinden uzaklasma sebebi sadece is olmamali ..ki en onemli nokta bunalimda ve çıkmazda oldugumu soyledigim an telefonu acmamasi..bunun telafisi yok

Aldatma ya da baska biri konusunda ben onun sozune inandim belki de var ..cunki yakinkik da kurmuyor artik eskisi gibi..nedenii sordugumda verdigi cevap psikolojik olarak bazi seyler ben de olumsuz oldu diyor..inandim ben de ..düzelir diye

Telefon vb bakma huyum yoktur..sadece bir kez baktim birsey yok idi..tabi bu komik biliyorum saklamak isteyen her turlu saklar

Hayatında biri olmadığından nasıl bu kadar eminsin ? Akşam evine giden erkeklerin bile sevgilisi var. Benim bir tanıdığım şehir dışına iş için giden evli sevgilisinin arkasından gidiyor en son belgrada gittiler. Adam iş gezisi sonrası karısının evine gitti geri . Bu kadar aklamayın şu kocalarınızı.

Hayatında biri olmadığından nasıl bu kadar eminsin ? Akşam evine giden erkeklerin bile sevgilisi var. Benim bir tanıdığım şehir dışına iş için giden evli sevgilisinin arkasından gidiyor en son belgrada gittiler. Adam iş gezisi sonrası karısının evine gitti geri . Bu kadar aklamayın şu kocalarınızı.

Aldatma şüphesi yoksa beyefendinin totosuna evlilik ve 2 çocuk ağır gelmiş. bekar hayatı özlemi çekiyor. Iyy nefretlik erkek t

Ustelik akrep erkegi ..cok da kindar..evlendigimizde de vardi aslinda bu bekarlık ozlemi

Back
X