Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var..yorum yaparsaniz sevinirim
Ne kadar kaldı 6 ayın bitmesine?Benim esim sehir disi gitmek zorunda kaldi meslegi gereği..isi en az 6aylik ..ara ara geliyor..benim bulundugum sehirde ailem akrabam kayinvalide vb kimse yok cok yalnizim..iki cocukla cocuklar kucuk tek basimayim..aramaz sormaz..duygusal acidan çökmüş durumdayim soylediğimde dir dir ediyorsun diyor..o istedigi zaman arar..ben istedigimde telefonunacar ama bu durum beni kızdırıyor..cok ilgisiz..hayatinda biri olduhunu sanmam ama cok değişti..nasil anlatsam yalniz bekar hibi yasiyor ve bence nu durum onu mutlu ediyor..nasil davranmaliyim..cok yoruldum
Adamın 2 çocukla sizi merak etmemesi sizce de tuhaf değil mi?Benim esim sehir disi gitmek zorunda kaldi meslegi gereği..isi en az 6aylik ..ara ara geliyor..benim bulundugum sehirde ailem akrabam kayinvalide vb kimse yok cok yalnizim..iki cocukla cocuklar kucuk tek basimayim..aramaz sormaz..duygusal acidan çökmüş durumdayim soylediğimde dir dir ediyorsun diyor..o istedigi zaman arar..ben istedigimde telefonunacar ama bu durum beni kızdırıyor..cok ilgisiz..hayatinda biri olduhunu sanmam ama cok değişti..nasil anlatsam yalniz bekar hibi yasiyor ve bence nu durum onu mutlu ediyor..nasil davranmaliyim..cok yoruldum
Hayatında biri olmadığından nasıl bu kadar eminsin ? Akşam evine giden erkeklerin bile sevgilisi var. Benim bir tanıdığım şehir dışına iş için giden evli sevgilisinin arkasından gidiyor en son belgrada gittiler. Adam iş gezisi sonrası karısının evine gitti geri . Bu kadar aklamayın şu kocalarınızı.Benim esim sehir disi gitmek zorunda kaldi meslegi gereği..isi en az 6aylik ..ara ara geliyor..benim bulundugum sehirde ailem akrabam kayinvalide vb kimse yok cok yalnizim..iki cocukla cocuklar kucuk tek basimayim..aramaz sormaz..duygusal acidan çökmüş durumdayim soylediğimde dir dir ediyorsun diyor..o istedigi zaman arar..ben istedigimde telefonunacar ama bu durum beni kızdırıyor..cok ilgisiz..hayatinda biri olduhunu sanmam ama cok değişti..nasil anlatsam yalniz bekar hibi yasiyor ve bence nu durum onu mutlu ediyor..nasil davranmaliyim..cok yoruldum
Hayatında biri olmadığından nasıl bu kadar eminsin ? Akşam evine giden erkeklerin bile sevgilisi var. Benim bir tanıdığım şehir dışına iş için giden evli sevgilisinin arkasından gidiyor en son belgrada gittiler. Adam iş gezisi sonrası karısının evine gitti geri . Bu kadar aklamayın şu kocalarınızı.
Aldatma şüphesi yoksa beyefendinin totosuna evlilik ve 2 çocuk ağır gelmiş. bekar hayatı özlemi çekiyor. Iyy nefretlik erkek t