esimin tuhaf huyu

aynen bizi anlatmissiniz, alisverise gitsinler size de peynir aldik. yahu ne biliyorsun yedigimiz peyniri, kafana gore aliyorsun. mesela kendi salca yapar bize kavanoz kavanoz gonderir. ben kullanmiyorum evde cope gidiyor. bir gun bizdelerdi dolapta hazir salca gormus esime bu hazir salcayi nerden aldiniz demis. dedim ki markette satiliyor haberin yok herhalde deseydin. istiyorlar ki biz her seyi onlardan alalim masraf yapmayalim hicbir seye. kendi evleri gibi goruyorlar resmen

Biraz bana benziyor ama bunun sorumlusu sadece biz değiliz ailemiz hep yedirmeye alıştı. Şimdiden bana kalacak 3 ev var ailem ölürse ( Allah korusun) o yüzden böyle oluyor istesekte değişmiyor maalesef

Ailesini çok çok çok iyi niyetli buldum. Sorun esinizde onlar veriyor diye istemek zorunda değil.

Aslinda seni rahatsiz eden kismi borclu kaldigini dusunmen.İhtiyacin yokken muhtacmissin gibi hesabina para gonderilmesi.Sorun ozetle senin yardima muhtacmis gibi hisettririlmen.Ailesi bu sekilde dusunuyor demiyorum,sadece sana bu sekilde hissettiriyor ve bu rahatsiz olman icin yeterli zaten.
Esin de babasinin cebinden parar tirtiklamaya calisan cocuklar gibi devam ediyor. :) o da aliskanlik artik.

Guldum kusura bakmayin saka gibi çünkü.bu yastan sonra degismez bence kabul edin

Keşke bizim de böyle isteyebilecek ailemiz olsa diyorum..biz anca bizden istemesinler diye dua ediyoruz..maaşallah bence hiç karışmayın kendi aralarında bi mesele

bunların dışında evinizde huzurlu bir çift misiniz? sevgi ve saygınız var mı? sen bunlara bak bence..
evet sevimsiz gibi görünmesine rağmen para aldığı kendi ailesi ve insanların şikayeti de yok belli ki. parayı veren ailesi her şeyinize karışmıyorsa sen paranı yemene bak sürekli bu mevzuyu da açıp eşinle gereksiz gerginliklere girme. böyle alışmış ve böyle devam edecek. açıkçası ben ortada çok sıkıntılı bi durum görmüyorum..

Keşke bizim de böyle isteyebilecek ailemiz olsa diyorum..biz anca bizden istemesinler diye dua ediyoruz..maaşallah bence hiç karışmayın kendi aralarında bi mesele

Ayy ben olsam mutluluktan ölürüm.bizimkiler bir kurus dahi vermez bence kiymetini bilin ne guzel herseyi veriyorlar.minnette etmiyorlarmis dediginize gore

işte herkesin derdi kendine büyük

Aynı kuzenimin eşi gibi bir eşiniz var.
Hatta kuzenimde ondan göre göre öyle oldu artık. Kendileri çalışmaz ama kayınpederinin kredi kartından kendine bin liralık mont alır, diğer eltisi onun gibi olmadığı için onu sevmez vs. Yüzsüzlük resmen, bir insan başkasının (olduğu ya da çalışma imkanı olduğu halde) eline bakacak kadar düşüyorsa gurur diye birşeyden bahsedemez.
Eşinizin değiştiremezsiniz, o alışmış. Ailesine ne koparsam kar gözüyle bakan bir adam nasıl düzelecek, bu yaşına kadar böyle gelmiş böyle gidecek. Tabi ailede de suç var, böyle yetiştirmemeliydi.

Ben bir sorun gormedim

bir de nikahtan once tac ayakkabi falan almaya gidecektik ailesine ugradik meger para almak icinmis kadin demez mi o kadar veremem diye... ah yer yarilsa da icine girsem dedim.
Ben böyle bir adamdan sogur evlenmekten vazgeçerdim. Çünkü sorun sadece para degil, aile sınırınız yok esinizle, mahremiyet diye bir sey de yok her detayi tüm aile biliyor ben sahsen paradan önce evlilik mahremiyetimizin olmamasina sinir olurdum.

Benim de keske öyle ailem olsa diyorum...benimkiler sadece evlenirken yardım etti, kayınvalidem de cocuga fln masraf eder sağolsun ekstra bir şey görmedik. Kocam zaten baskın karakterdir her şeye kendi karar verir ailesindeki herkes acar ona fikir sorar bu şekilde üstüne lazım olmadık konularda da sorumluluk alir maalesef...yani sizinkinin biraz zıddı. Sanırım yetistirilme tarzi.
Benimki ortaokulda iken bile ailesine döviz borcu verip faizi ile geri alırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…