Eşimin tutarsız davranış sebebi nedir

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
18
Eşim bna ve çocugumuza karşı naifken ailesiyle bi arada olunca gaza geliyor çocuğa kızıp bağırıyor erkeklik taslıyor çocukta ağlıyor korkup ben kaş göz yapıyorum sinir oluyorum nasıl davranmalı

Eşim bna ve çocugumuza karşı naifken ailesiyle bi arada olunca gaza geliyor çocuğa kızıp bağırıyor erkeklik taslıyor çocukta ağlıyor korkup ben kaş göz yapıyorum sinir oluyorum nasıl davranmalı
yine kendini ailesine kendini kanitlamaya çalışan erkek modeli.
siz onun gibi degilde ailesinin yaninda öyle yaptigi zamanda neden burda bagiriyosun dersin cocuga. yalnizken konusmaktan anlamiyorsa

Show yapıyor.

Kendi hareketlerinin nasıl itici ve yersiz olduğunu anlatmaya çalışın. Çocuğa bağırmakla kimse kahraman olmuyor.

Show yapıyor.

Kendi hareketlerinin nasıl itici ve yersiz olduğunu anlatmaya çalışın. Çocuğa bağırmakla kimse kahraman olmuyor.
Yeğenine kardeşlerine karşı da öyle adi şerefsiz gibi kelimeler kullanıyor bi de.. bana da ben önceden şöyleydim böyleydim kimse yanıma yanaşamazdı evde ne istersem açar izlerdim kimse çıt çıkaramazdı akşam suyum yanıma getirilirdi gece içeceğim diye yok kardeşim çoraplarımın eşlerini yanlış geçirsin aman bi çocuk sesi duyucam eser gürlerdm diyor da ben dikkate almıyorum ben kardeşlerin annen değilim o da senin bizim evladımız diyorum. Ama bunu artistlik yapıyorsun diye yüzüne söylediğimde ya ne kadar kötü düşüncelisin diye topu bana çeviriyor kabullenmiyor

Back
X