• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tutarsız davranışları

Dışa dönük ,ağzı iyi laf yapan ,yakışıklı biri. Çevresi geniş. İlişki dediysem 3 yıllık bir fuckbuddylik, 2 yıllık normal bir ilişki, diğerleri esc normal takılmak ilişkiler. İlk ilişkisi değilim bundan eminim
sana bunları anlatması ayrı absürd kocam gelecek esc yattım fuckbodyim vardı diyecek onu orda rezil ederim sende normaş değilsin buna mutlu olmuşsun esas kız oldum diye ama böyle adamla ömür geçmez

Paravan evlilik, dostlar alışverişte görsün misali.

Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim. Eşimle görücü usulü evlendik ama birbirimizden etkilendik.
Ama evlendiğimizden beri eşim haftada 1 cinsel ilişkiye giriyor o da cumartesi gününü belirlemiş o gün birlikte oluyor. Ne bir önsevişme ne soyunma var. Ben her türlü fantezi kıyafeti denememe rağmen, defalarca bunun normal olmadığını bir sorun varsa çözelim dememe rağmen eşime göre bir sorun yok. Kendisi 33 yaşında bir sağlık problemi yok. Ben 27 yaşındayım.
Ben eskiden sesinden bile ıslanan bir kadınım libidom çok yüksekti ama bu davranışlarından dolayı ne libido kaldı ne istek. Geçmişte çok ilişkisi olmuş biri benim de ilk ilişkim. Ona her türlü fanteziye açık olduğumu bile söyledim ama tık yok. Telefon şifresini biliyorum ( o bildiğimi bilmiyor) arada gizlice bakıyorum bişeyini yakalamadım. Bana değer veriyor, sevdiğini söylüyor, sarılıyor.
Anlamadım kafam çok karışık. Siz ne düşünüyorsunuz bu normal mi
Cinsel yoneliminden emin misiniz peki? Bana biraz gorev icabi yapiyor gibi geldi. Eski iliskilerini bu kadar onunla sevistim, bununla yattim diye anlatmasi da nirmal degil, ikna etmek icin abartmis gibi. Kim niye karisina eski seks hikayelerini anlatsin ki?

Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim. Eşimle görücü usulü evlendik ama birbirimizden etkilendik.
Ama evlendiğimizden beri eşim haftada 1 cinsel ilişkiye giriyor o da cumartesi gününü belirlemiş o gün birlikte oluyor. Ne bir önsevişme ne soyunma var. Ben her türlü fantezi kıyafeti denememe rağmen, defalarca bunun normal olmadığını bir sorun varsa çözelim dememe rağmen eşime göre bir sorun yok. Kendisi 33 yaşında bir sağlık problemi yok. Ben 27 yaşındayım.
Ben eskiden sesinden bile ıslanan bir kadınım libidom çok yüksekti ama bu davranışlarından dolayı ne libido kaldı ne istek. Geçmişte çok ilişkisi olmuş biri benim de ilk ilişkim. Ona her türlü fanteziye açık olduğumu bile söyledim ama tık yok. Telefon şifresini biliyorum ( o bildiğimi bilmiyor) arada gizlice bakıyorum bişeyini yakalamadım. Bana değer veriyor, sevdiğini söylüyor, sarılıyor.
Haftada bir başlamış haftada bir devam eder, başka sorun yoksa idare et, hayalimizdeki adamı bulamıyoruz malesef...

Geçmişte çok ilişkisi olmuş....
Nedense cumartesi günleri çok genel olan bir eve gidip ihtiyaç gideriyormuş da şimdi o ihtiyaç evde gideriliyormuş gibi geldi.

Back
X