Eşimin ultrasonda verdiği anlamsız tepki

Canım o kadar sıkkın ki... 14 haftalık hamileyim geçen gün ultrason kontrolüm vardı, daha önceki kontrollerime eşim gelememişti kimisinde işten dolayı kimisinde başka sebeplerden ötürü.. ben de sitem ediyodum daha hiç gelmedin bebeği görmedin diye, bu sefer eşimin de gelmesini istiyordum ve randevuyu denk getirdik birlikte gittik, muayene esnasında bir ara baktım eşim gülüyordu sonra muayene bitti doktor çıktı ben toparlanırken eşim yüzüme anlamsız bi şekilde bakıp bunun için mi başımın etini yeyip durdun dedi, anlamadım önce cevap vermedim ama çok bozuldum üzüldüm sonra hastaneden çıkıp arabaya gidene kadar telefonuyla oynadı işle alakalı yazışmaları vardı arabaya binince bişey sordu hala sözün etkisinde olduğum için cevap vermedim yada trip atmış olabilirim inanın ne dediğimi hatırlamıyorum ama yüzüm düşmüştü, yine noldu ya diyip sesini yükseltti ben de as önce söylediğin şey ne demekti açıklar mısın dedim off bi sus aman deyip döndü telefonuyla oynadı, sanki ben suçluymuşum gibi 2 gündür adım atacağı yerde o da benle konuşmuyor konuşmuyoruz. Ne düşünmeliyim ne yapmayalım çaresiz kaldım, bu ilk değil hamileliğimin başında da bu tarz şeyler yaşamıştık hatta öncesinde de çok istikrarlı oturmuş bir evliliğimiz olduğu söylenemez çok zıt karakterleriz ama sıkıntı yokken de çok iyiyizdir, fakat dediğim gibi bu ilk olmadığı için sabrımın tükendiğini hissediyorum sevilmediğimi değer verilmediğimi hissettiriyor bana böyle zamanlarda... boşanmayı düşünmek bebeğime haksızlık mı olur, ailemin yaşayacağı üzüntü hüsran bi yana... tavsiye ve telkinlerinize ihtiyacım var :KK43:
yok artık yaaaaa, bundandamı boşanılır...çocuk oyuncağına çevirdiniz evlilikleri, surat asacağına güzelce sorsaydın ya eşine, evliliklerde kavgaların çıkmasına kadınlar neden oluyor bence...

hiiiç de erkekler ultrasondan anlamıyor hamileliği bizim gibi hissetmiyorlar diyerek kendinizi oyalamayın gayette heyecanla benden fazla heyecanla eşim iki gebeliğimde de bekledi ultrason tarihlerini. konu sahibi gayeeet haklı tirip yapmayada haklı. ilk bebeğimde bayılıyordum acil hastaneye gittik eşim yoktu yanımda. ultrasonla baktıkları için 1 hafta üzüldü ben göremedim diye. eşiniz hödüklük etmiş.
Herkes aynı değil işte. çeşit çeşidiz şu alem de... Biri sizin gibi moral bozar kendi güzelliğini anlatır, kimi de olabilir buna can mı sıkılır der.

Canım o kadar sıkkın ki... 14 haftalık hamileyim geçen gün ultrason kontrolüm vardı, daha önceki kontrollerime eşim gelememişti kimisinde işten dolayı kimisinde başka sebeplerden ötürü.. ben de sitem ediyodum daha hiç gelmedin bebeği görmedin diye, bu sefer eşimin de gelmesini istiyordum ve randevuyu denk getirdik birlikte gittik, muayene esnasında bir ara baktım eşim gülüyordu sonra muayene bitti doktor çıktı ben toparlanırken eşim yüzüme anlamsız bi şekilde bakıp bunun için mi başımın etini yeyip durdun dedi, anlamadım önce cevap vermedim ama çok bozuldum üzüldüm sonra hastaneden çıkıp arabaya gidene kadar telefonuyla oynadı işle alakalı yazışmaları vardı arabaya binince bişey sordu hala sözün etkisinde olduğum için cevap vermedim yada trip atmış olabilirim inanın ne dediğimi hatırlamıyorum ama yüzüm düşmüştü, yine noldu ya diyip sesini yükseltti ben de as önce söylediğin şey ne demekti açıklar mısın dedim off bi sus aman deyip döndü telefonuyla oynadı, sanki ben suçluymuşum gibi 2 gündür adım atacağı yerde o da benle konuşmuyor konuşmuyoruz. Ne düşünmeliyim ne yapmayalım çaresiz kaldım, bu ilk değil hamileliğimin başında da bu tarz şeyler yaşamıştık hatta öncesinde de çok istikrarlı oturmuş bir evliliğimiz olduğu söylenemez çok zıt karakterleriz ama sıkıntı yokken de çok iyiyizdir, fakat dediğim gibi bu ilk olmadığı için sabrımın tükendiğini hissediyorum sevilmediğimi değer verilmediğimi hissettiriyor bana böyle zamanlarda... boşanmayı düşünmek bebeğime haksızlık mı olur, ailemin yaşayacağı üzüntü hüsran bi yana... tavsiye ve telkinlerinize ihtiyacım var :KK43:
eşinizi ve sizi tanımadıgım için yorum yapamıcam ama.
benim başıma gelse bende cok üzülürdüm evet böylesi hassas bi dönemde hemde.
onun can atması gerek gidip görmek kalbini duymak için.
ama sorunlu bi evliliğiniz oldugunu söylemişsiniz keşke hemen bebek düşünmeseydiniz.
bide bebek konusunda erkekler doğmadan anlamıyorlar sanırım bişey.
çünkü kuzenim 4-5 aylık hamileyken kocası bizim yanımızda ultrason resmine bakıp bu ne çamur gibi bişey demişti
bana çok tuhaf gelmişti bu lafı benim eşim böyle birşey söylemez. ama karakter meselesi işte oda öyle
ama şimdi cocuguna cok iyi bir baba oldu gözünden bile sakınıyor kuzenimin eşi ve çokta seviyor :)

yok artık yaaaaa, bundandamı boşanılır...çocuk oyuncağına çevirdiniz evlilikleri, surat asacağına güzelce sorsaydın ya eşine, evliliklerde kavgaların çıkmasına kadınlar neden oluyor bence...
Sordum zaten, off bi sus dedi döndü önüne, iyi okusaydınız keşke

benim hayatım buradan ibaret değil ki,neden kin kusup rahatlayayım?
gayet yerinde bir eleştiri yaptım.
mantıklı bir cevap yok o ayrı tabi
Hayatınız buradan ibaret ki yazdığım bikaç satır şeyden eşimin bebek istemediğine benim zorladığıma kanaat getirip şak diye tespitte bulunmuşsunuz, bir derdim var konularına yapılan klasik saçma yorumlar gerçekten bazıları, tavsiye istiyorum demiştim beni sorgulayın demedim kimsenin haddine de değil yine de sağolun

Siz muhteşem evliliğininizle çevrenizdeki çocuk oyuncağına dönen evliliklere örnek olursunuz umarım :) iyi günler

Hayatınız buradan ibaret ki yazdığım bikaç satır şeyden eşimin bebek istemediğine benim zorladığıma kanaat getirip şak diye tespitte bulunmuşsunuz, bir derdim var konularına yapılan klasik saçma yorumlar gerçekten bazıları, tavsiye istiyorum demiştim beni sorgulayın demedim kimsenin haddine de değil yine de sağolun

Valla konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olmalısınız.burası özgür bir platform.bu kadar hassasanız konu açmasaydınız keşke
Kaldıki eşinizin anlattığınız tepkileri bu yönde oldugunu gösteriyor.

Valla konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olmalısınız.burası özgür bir platform.bu kadar hassasanız konu açmasaydınız keşke
Kaldıki eşinizin anlattığınız tepkileri bu yönde oldugunu gösteriyor.
Yoruma açık olup olmamak meselesi değil konu, ben tavsiye istiyorum dedim siz kendinizce yargıladınız, özgür platform diye burda gelip canı sıkkın insanların daha da canını sıkmak doğru değil

Ultrasonda bebeği görmekte bana çok bi anlam ifade ettirmiyor. 14 haftalık bir bebek zaten bildiğimiz bebekler gibi görünmüyor ne bekliyordunuz ki salya sümük ağlayıp göbeğinizden mi öpmesini ya da ultrason kağıdını alıp bağrına basmasını mı? Erkekler bizim gibi pembe düşünmüyor maalesef düzler yani adam gülmüş yani ne var bunda ilk kızımla eşim ve ben de ultrason resimlerine gülmüştük hatta kızım da bizimle gülüyor ultrason resmine bakıp anne çok komik çıkmışım çok çirkinmişim bile dedi 😂

Hamilesin ya bak dalgana ne diye sorun sıkıntı arıyorsun bak keyfine boşver erkekler çocukları kucağına alınca anlıyorlar baba olduklarını.

Burada okuduğum konulara göre hamilelikte erkekler ayrı bir psikolojide oluyorlar sanki hamile kalan kadın değil de erkek. Erkek biraz daha dikkat etmesi gerekmiyor mu? İyi ki erkekler hamile kalmıyor, yoksa ne triplerini çekerdik. Git gör işte, çocuk senin de çocuğun. Ne demekse beni bunun için mi çağırdın... Çocuğunu gör diye çağırmış işte. Sanki bir tek kadının çocuğu.

Kadını erkeği yok bu işin, ben de bir şey hissedememiştim hatta ilk ultrasonları hiç bir şeye benzemediği için atmıştım da eşim çöpten çıkarmış dosyalamıştı. Zannetmeyin ki çok sevindi, heyecanlandı. İkimiz de hiç bir şey hissetmedik doğana kadar ve doğduktan sonra ama eşim benden daha saygılı davrandı süreç boyunca.

Bunun içinmi başışının eti yenmiş yazık sanırsın ki baba değil şam babası mübarek.

Şu konuya bile 'erkekler için normal tepkiler abartma' yazılmış ya pess. :işsiz:

Ben ki duygusal bir insan değilim. Keza eşim de öyle.
Ne test yapıp pozitifi görünce, ne kalp atışı duyunca, ne de ilk tekmesinde bırak ağlamayı gözpınarlarımız bile ıslanmadı.
Gerçi kanamam olunca ilk düşüğüm aklıma geldi sinirim boşaldı ama o sayılmaz.
Ama şu erkeklere karşı kurduğu empatinin yarısını bir kadın için kuramayan kitle merak konusu cidden.. :işsiz:

Duygusuz herif asla baba olmaması gereken hanzonun teki..

Erkeklerde babalık duygusu sonradan oluşuyor onlar karnında taşımıyor hissetmiyor o yüzden bu kadar takılmayın buna

Back
X