Eşimin umursamazlığı

Merhaba kızlar ilk kez yazıyorum buraya aslında inişli çıkışlı da olsa kötü denmeyecek bi evliliğim var fakat sorun şu ki neredeyse her tartışmamızda eşim el kaldırıyor vurmuyor ama yelteniyor en son pazar günü kahvaltı masasını toplamadığı için biraz kızdım ve bu sefer sert olmayacak şekilde vurdu bana bende onu ittim ve kızımı alıp çıktım evden anneme geldim 3 yaşında kızım var bu arada neyse geldiğimizden beri ne kızımızı aradı ne beni normalde herkes bize düşkünlüğüyle söz eder ondan aile olarak birbirimize düşkündük yani katı kalpliyimdir ama üzülüyorum yani bu duruma neyse çok uzatmadan acaba diyorum ben yazsam boşanmak istediğimi söylesem korkarmı ki çünkü başka türlü bi adım atamam yapımda yok tavsiyelerinizi bekliyorum 😘
Boşanma diye birşey var

Merhaba kızlar ilk kez yazıyorum buraya aslında inişli çıkışlı da olsa kötü denmeyecek bi evliliğim var fakat sorun şu ki neredeyse her tartışmamızda eşim el kaldırıyor vurmuyor ama yelteniyor en son pazar günü kahvaltı masasını toplamadığı için biraz kızdım ve bu sefer sert olmayacak şekilde vurdu bana bende onu ittim ve kızımı alıp çıktım evden anneme geldim 3 yaşında kızım var bu arada neyse geldiğimizden beri ne kızımızı aradı ne beni normalde herkes bize düşkünlüğüyle söz eder ondan aile olarak birbirimize düşkündük yani katı kalpliyimdir ama üzülüyorum yani bu duruma neyse çok uzatmadan acaba diyorum ben yazsam boşanmak istediğimi söylesem korkarmı ki çünkü başka türlü bi adım atamam yapımda yok tavsiyelerinizi bekliyorum 😘
evet boşanalım dese ne yapacaksınız peki ? adam sizi kaybetmekten korkmuyor çünkü

Ona amip dedim ve düzgün konuş benimle diye yüzümü itti sarsılmadım bile yani bilemiyorum ki
İyi bari sadece itmiş hemen mesaj atıp durumu toparlayın mı diyelim? Şiddetin büyüğü küçüğü yok.bugün ittiren yarın alır duvara çarpar. Kendinize neyi reva görüyorsanız onu yapın.

Eger gidecek bir aile kapiniz varsa ayrilin cunku o el kalkiyorsa bir kere de olsa kalkmis. Nasil unutacaksiniz. Unutulmuyor..

Amip dediginiz adam aramiyor diye mi dertleniyorsunuz?
Adama tonla kufur etmeyi adet edinip kahvaltiyi toplamadi diye kiziyorsunuz adami kole etmeyi mi amaclamistiniz?
Siddetin mazareti olmaz elbet ama sizde hic masum degilsiniz bilin yani

Sanırım linçlemeye yer aramadan anlamaya çalışan bi sen varsın teşekkür ediyorum bunun için sanki ben çok memnunum bu yaşanandan sanki bunu kabul etmişim dönmeye çalışıyormuşum gibi laflar.. pişman olsun ve bunun şakası bile olsun istemiyorum kolumu bacağımı kıran bi adam değil yani ailesine tek laf ettirmeyen herşeyde yanımda olan haklı haksız gözetmeden deli küfürlerim karşısında susup gelip küfür ettiğim için benden özür dileyen bi adam yani tabi ki kabul edilemez ama yüzümü itti diyede kendini kimse yerlere atmaz bence ya açıkcası şuan umursamaz tavrı daha çok sinir ediyor be çünkü onun için çoktan pişman olup ağlamıştır bile yani

Adama deli gibi küfürler edip sonra insan kişiliğini zedeleyen "amip" gibi aşağlayıcı kelimeler kullan sonrada umursanmayı beklemek gerçekten çok ilginç bir kafa yapısına sahip olduğunu gösterir.
Bir çok yorumlarda da size hak verilmiş o da ayrı ilginç.

Ona amip dedim ve düzgün konuş benimle diye yüzümü itti sarsılmadım bile yani bilemiyorum ki
aklıma deliha filminde replik var ya 1it dedim dingil dedim" o geldi :)
sizin yaptığınız saygısızlık ama onun yaptığı ayılık
yaptığı her türlü şiddet ve devam gelir dönerseniz
ve boşanmayacaksanız blöf yapmayın

Back
X