merhaba hanımlar,
Buda dert mi demeyin lütfen. Benim eşimle iletişim problemimiz var. Problem bende ona olan iletişim değil ondan bana gelmeyen şeylerden kaynaklanıyor.
Eşim bana bazı şeyleri aktarmıyor ve hep unuttum dıye es geçiyor. Bugun doktora gittim evime cok yakın hemen bir eşofman çektim çıktık, bi baktım ki kv de orda. Onunda basla doktorda kontrolü vardı kadın biz oraya gideceğiz diye oda ordan randevusunu almış, içeri bi gırdımkı esım aaa annem gelmış bizden once dedi.
yaww o kadar sınırlendım kı paspal bı sekılde çıktım kadın karsım gıymıs suslenmı ben gelın olarak sankı yanında mahcup oldum. bana soyleseydı bende bı cekı düzen verırıdım kayınvalıdemın karsına bu sekılde çıkmazdım. dıyorumkı nıye soylemıyorum bu sekılde çıktım evden ne bıleyım soylemedım mı ben sana dıyor.
ama bunun gıbı bır suru ornek, esım kv lere uğruyor bana soylemıyor kv ıle konuşurken ogrenıyorum,haftasonu plan yapıyorlar ben gıdılecegı gun ogrenıyorum aa soylemedım mı ben sana dıyor. adamdan bana verı akısı yok, böyle oluncada kotu oluyorum sınırlenıyorum. daha öncede aılesıyle sıkıntılarımız vardı kustuk konuşmadık kacga ettık, hepsını atlattık atlatamadık derken benden bısey gızleme dedıkce o bana bısey anlatamaya hatta ufak böyle seylerı bıle söylemeye unutur oldu. şakın mıdır nedır anlamadım.
offff
Benim eşimde öyleydi bende herşeyi ona tam tekmil anlatıp rapor verirdim baktım ondan tık yok. Bende naptım artık anlatmamaya başladım merak edip çatlıycak o soracak taktiğimsorgulamaya başladı yok bişey her zamanki şeyler falan diyerek geçiştirdim sonrada sen bana anlatıyormusun ben sana anlatıcam deyince oda anlatmaya başladı... Erkekler kendilerinin yaptıklarını onlara uygulamadan algılamıyor bence ben eşimde bunu keşvettim.. Ne yaparsa aynısıyla karşılık alıcağı için asla yapmaz...
yeni evlide değiliz ki gercektende değişmeyecek sanırım, biz 6 yıllık evlıyız daha öncede dediğim gibi kendi ailesi hakkındada cok seyı bana anlatmadı. burada butun evlı kadınların yasadı kaynana görünce elti sorunları ysadım, bana bişey anlatmadığı içinde ben hep habersız kendı kendıne salak durumuna dusen kışı oldum. şimdi bu kucuk dediğim seyleri bile anlatmıyorsa bu hala benden bıseylerde gızlıyorur dıye dusunmeye başladım. bide ben konuşurken cevap vermıyor sessız sessız duruyor sınırlenıyorum ıyıce , yemegı yaptık masayı hazırladım yemek hazır dedım oyalana oyalana 15 dk sonra oturdu masaya bende yedım kalktım, şimdi mutfakta cay yapıyor kendı kendıne , bu adama vursam ses gelmiyor. sızınde kocalarınız sessız insanlar mı acaba sessız tepkısız ınsanların ortak ozellıgımı bu geçiştirmek,unutmak.
deneyeceğim ama ben böyle olamıyorum, özelşikle de esime önceden planlanlardan bahsetmem lazım, benım esım bırkaç iş yapıyor bu sebeple önceden haber vermem lazım. bide evden işe, işten eve bir kadınım bebegımde var. onun gıbı olamam rahatsız olduğum seyı yapamıyorum sonra ayrı bır rahatsızlık duymaya başlıyorum ama yınede deneyecegım en azından fırsat yaratmaya calısacagım
Canım normal bir erkek esin. Ben her şeyi tek tek soruyorum sunu gördün mü şu kişi aradı mı? Ne dedi? Gibi bir sürü soru soruyorum
Mesela eşim annesiyle telde konuşuyor 10 dk ne dedi diyorum iyiymiş diyor, 10 dk da başka ne anlattı diyorum ne bileyim kafama mı koyucam diyor :-D aktaramiyor yani. Ben de çareyi sürekli sorarak buldum ne yapayım..
Canım normal bir erkek esin. Ben her şeyi tek tek soruyorum sunu gördün mü şu kişi aradı mı? Ne dedi? Gibi bir sürü soru soruyorum
Mesela eşim annesiyle telde konuşuyor 10 dk ne dedi diyorum iyiymiş diyor, 10 dk da başka ne anlattı diyorum ne bileyim kafama mı koyucam diyor :-D aktaramiyor yani. Ben de çareyi sürekli sorarak buldum ne yapayım..
erkekler unutkanlığın arkasına saklanıyor ya.önemsemiyolar onlar için ayrıntı gereksiz.şimdi arıcaklar anlatcaklar söylicekler falan ooo..peşin peşin yapmak varken zor geliyor onlara.bazen hattaa üstte de çıkarlar..söylememişim işte nolmuş söylesem değişcekmiydi farklımı olcaktı gelmicekmiydinn falan.istemiyosunlara kadar gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?