esimin uyanmamasi..

Evlendik bende senin gibiydim ustelik ikimizinde evden cikma saati 7.00:KK66: simdiki aklim olsa asla yapmazdim bu arada. Meger annesi hazirlamazmis aliskin degilmis,beni kirmamak icin yermis. Simdi kendim ewde yaparim onada hergun sandvic.

Uyumayi basaranlara hastayim.yillardir haftaici-sonu farketmez 5.00- 6 arasi ayaktayim.8 e kadar uyuyunca benden mutlusu olmuyor:KK66:

Oda belki ben bugun uzuldum diye sabah hazirla yicem diyo :) hep iyi olsun istiyorum ne biliyim ama daha ustelemicem yemezse yemesin

Emin ol hazirlamayanlar daha kiymetli.

Bizimkide hep hazirlamayanlara laf eder esimin babasinin ikinci evliligi uvey annesi hic hazirlamaz o zamanlar hep yazik valla adama derdi ta ne zamanki laflari aklimda kalmis kendisi icin oyle dusunmesin derdim ama olmadi :) bu aksam konustuk hayatindaki cok buyuk biseye bu sabah veda ettin diyorum guluyo :)

Es calısmıyorsa bence cok rahat kalkıp kahvaltı hazırlayabilir. Cevremde var mesela adam kahvaltı istiyo kadın bi uykusundan taviz vermiyo cocuk yokken bile. Kahvaltı en önemli öğün. Ekmek arası hazırlamakta cözüm degil tamamen kilo. Karatay'ı hazırlayacan oh mis gibi hem tok olacak hem zayıf kalacak. Bi de bazı kişiler kahvaltı yapmıyor diste fircalamiyor e öğlene kadar artık koksun agzı mesai arkadaşlarına karsı.

Yanlis yapiyosun. Senden sabah erkenden kalkip kahvalti hazirlamani isteyen kim?
Bende sandimki " ben kahvalti hic hazirlamadim ama kocam annesinin evinde aliskin oldugu icin kalkmami istiyor"diyceksin.
Ama oyle bisey yok. Sen kendi kendine yazip ciziyosun. Erkenden kalkip azrail gibi kalk kalk diycegine, alarmin calmasinin ardindan daha kolay uyansin diye opup koklayrak uyandir guzel sozcuklerle.
Ben mesela asabi olurum beni uyandirdiklarinda. Sinirli olurum bagiririm. Ama gunduz hic bisey hatirlamam. Boyle giderse esininde sinirli anina gelicek sonra ikinci konun belli " daha 1 aylik evliyim bana bagirdi"

Yanlis yapiyosun. Senden sabah erkenden kalkip kahvalti hazirlamani isteyen kim?
Bende sandimki " ben kahvalti hic hazirlamadim ama kocam annesinin evinde aliskin oldugu icin kalkmami istiyor"diyceksin.
Ama oyle bisey yok. Sen kendi kendine yazip ciziyosun. Erkenden kalkip azrail gibi kalk kalk diycegine, alarmin calmasinin ardindan daha kolay uyansin diye opup koklayrak uyandir guzel sozcuklerle.
Ben mesela asabi olurum beni uyandirdiklarinda. Sinirli olurum bagiririm. Ama gunduz hic bisey hatirlamam. Boyle giderse esininde sinirli anina gelicek sonra ikinci konun belli " daha 1 aylik evliyim bana bagirdi"

Benden sabaha kahvalti isteyen o

Merhaba daha yeni uye oldum normalde hep takip ederim bu sayfayi uye olmak simdiye nasipmis. Ben 20 gunluk evliyim suan calismiyorum esimde daha yeni ise girdi dugun izni alamadigi icij cikmisti. Hayatim boyunca hic sabah kalkip kahvalti hazirlamadim kendim bile annemin evindeyken kahvalti yapmadan ise giderdim. 3 senedir esimle birlikteligimiz var oda sabah kahvalti yapmadan giderdi annesi calistigi icin ondan erken cikiyodu evden. Ve esim ise gireli 3 gun oldu ve ben 3 gundur sabah kalkip hazirliyorum sabah istahi acilsin diye normal ekmek peynirde koymuyorum iyi yesin diye yarim saat erken kalkip nr isterse hazirliyorum ve ben calismiyorum. Ilk gun zar zor kalkti ikinci gun evden cikmasina 10dk kala zor uyandirdim bugunde hazirladim cayi falan demledim gittim optum sarildim kalkmadi ust uste seslendim ya off sen boyle yapinca daha cok uyuyasim geliyo sen git ben gelirim dedi bende soguyo kalk dedim kalkmadi o sinirle gittim salona yattim geldi hadi kalk yiyelim dedi yumurta haslamistim sinirlenince kendimi tutamam aldim attim sizce yanlis yere mi tavirlaniyorum bi insanin esine hic saygisi olmazmi ? Ben onu dusunup kalkiyorum ama onu kaldiramiyorum
Tek derdiniz bu olsun :) MUTLULUKLAR

Back
X