İşine geleceği şekilde derken anlamadimKaç kere konuştuysanız ve bir şey değişmediyse hiçbir şey yapamazsınız. Koskoca adam anlaması gerekirdi. İşine geleceği şekilde konuşun belki onu anlar
Orasını bende bilmiyorum zaten çok erken kalktığım için gece de çok geç olmadan yatıyorum ama gece uykusunu sevmiyor biraz rahatına düşkün adam zaten bu durumdan çok bunaldım artık elimden bişeyde gelmiyor değiştiremedim kaç sene olduGece neden sabaha kadar ayakta merak ettim?
Aranızda iletişim sorunu var bence. Yani sabaha kadar ne yaptığını bilmiyor musunuz? Yatırım işlerini takip ediyor olabilir mi? Kendim de geceleri yapıyorum bu işleri çünkü.Orasını bende bilmiyorum zaten çok erken kalktığım için gece de çok geç olmadan yatıyorum ama gece uykusunu sevmiyor biraz rahatına düşkün adam zaten bu durumdan çok bunaldım artık elimden bişeyde gelmiyor değiştiremedim kaç sene oldu
Uykusuz işe gelip gidiyor günü öyle geçiriyor birşekilde geldiği gibide yemek yiyip yatıyor uyanıncada biz yatıyoruz çocuklarla yıllardır günlerimiz böyle geçiyorNasil yani uyku bozuklugu mu var? Butun gece ayakta kalip ertesi gun nasil hayatta kalliyor peki??
Yemin ediyor sürekli birşey yapmıyorum diye ama artık merakta etmemeye başladım çocuklar ve iş stresi yetiyor zaten büyük kavga güzel konuşma ne varsa denedim yok inatla düzelmiyor aynı yatırım işi olacağını sanmıyorum o kadar parası yok zatenAranızda iletişim sorunu var bence. Yani sabaha kadar ne yaptığını bilmiyor musunuz? Yatırım işlerini takip ediyor olabilir mi? Kendim de geceleri yapıyorum bu işleri çünkü.
Kesmeyi denedi bir ara uykusuz kalınca kendinde olmayınca günü geçiremiyor ama düzeltmek isteyen düzeltirdi dimi artık üstüne gitmiyorum bende saldım çayıra mevlam kayıraBenim arkadaşım çocuğu gece uyusun diye öğlen uykusunu kesmişti tavsiye ederim eşinize
Yemin mi ediyor? Siz bir gece uyuyor gibi yapın ve takip edin. Siz de baya rahat geldiniz bana.Yemin ediyor sürekli birşey yapmıyorum diye ama artık merakta etmemeye başladım çocuklar ve iş stresi yetiyor zaten büyük kavga güzel konuşma ne varsa denedim yok inatla düzelmiyor aynı yatırım işi olacağını sanmıyorum o kadar parası yok zaten
Evet aslında bunun hep bende farkındaydım ama konduramıyordum beni seviyor uyku problemi var diye düşünüyordm ama sonraları işine geldiğini farkettim ben bu düzenden sıkılır mı merak ediyorum yada siz olsaydınız neler yapardınız nasıl düzelir herkesin fikrine çok ihtiyacım varİki çocuk sahibi baba, eş iyi düzen kurmuş kendine. Sizden, çocuklarından, sorumluluktan kaçıyor gibi geldi bana.
Eş, çocuklar uyuyunca uyanıp keyfine göre takılıyor.
Çocuklu evde nasıl uyuyabiliyor hergun o da enteresan. Biz azıcık uzansak tepemizde buluyoruz çocukları.
Valla benim eşim bir süre bunu yaptı. Başta uykusuna da karşılmaz diyerek ses etmedim. Sonra tâbii alışkanlık etti akşam kızın uyku saatlerinde kestirip sabaha kadar ayakta kalmayı.Orasını bende bilmiyorum zaten çok erken kalktığım için gece de çok geç olmadan yatıyorum ama gece uykusunu sevmiyor biraz rahatına düşkün adam zaten bu durumdan çok bunaldım artık elimden bişeyde gelmiyor değiştiremedim kaç sene oldu
Ben uyutmazdim.Evet aslında bunun hep bende farkındaydım ama konduramıyordum beni seviyor uyku problemi var diye düşünüyordm ama sonraları işine geldiğini farkettim ben bu düzenden sıkılır mı merak ediyorum yada siz olsaydınız neler yapardınız nasıl düzelir herkesin fikrine çok ihtiyacım var
Herkese merhaba öncelikle kızlar eşimle ilgili bir sorundan bahsetmek istiyorum eşim hafif bir işte çalışıyor işten gelince bir iki saat uyuyor sonra gece sabaha kadar ayakta işe uykusuz gidip geliyor bende çalişiyorum iki çocuğumuz var bakıcı var kaç kere konuştum ama düzelmiyor düzeltmek istemiyor bu konuda çok yoruldum artık yardımcı olur musunuz ne yapabilirim çok bunaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?