eşimin varikosel ameliyatı sonrası hamileyimmmm

benimde eşim 3 ay önce ameliyat oldu 3. aydaihtimal çok fazlaymış belki bu ay olur beklemek çok kötü

eşimin 7 milyon sperm sayısı vardı bu ay tekrar tahlil olucak inşallah düzelmiştir

Oya 25 mrb acaba sperm sayınız kaçtı ve yükselmesi için özel bişey yaptınız mı allah analı babalı büyütsün bizede nasip etsin inş...

merhaba arkadaşlar. benim eşimde temmuz 2009 da varikosel ameliyatı oldu. ekim sonu sperm testinde sperm sayısının ve morfolojinin düzeldiği görüldü. doktorum şu anda herşey normal 3 ay deneyelim olmazsa klomen e başlarız dedi. Yani anlayacağınız 3 ay bekle 5 ay bekle. ne kadar moralimizi bozmamaya çalışsak ta bu beklemeler bizi yoruyor. hayırlısı diyoruz

Allahın mucizesi
slm kızlar
benim eşimde de varikosel var.hemde en tanınmış üroloğa gittik 2. derece olduğunu söyledi geçen yıl 1 .dereceydi. sperm sayısı 2 milyonun altındaydı. sağ testiste 0 sperm ve geçen yıl tüp bebekle 5 haftalık kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım.
üroloji uzmanından 1 hafta içinde varikosel ameliyatı için gün alacaktk kiiiiii birde ne göreyim allahn mucizesiydi bu adet olmam gerekn gün belirgin şekilde çift çizgiyi gördüm 2 kez denedim aynı gün ve dayanamadım kan tahlili yaptırdım değerim 3900 gibi yüksek bir değer çıktı. perşembe günü keseyi gördük arafe günüde allah kısmet ederse kalp atışlarını dinlicez.
ve ben 39 yaşındayım hala şoktayım ve doktor ameliyatsız hamile kalamazsın demişti. allaha şükürler olsunki şmdi 6. haftanın içindeyim.allaha bol bol dua etmekten başka yapacağımız bişey yok
allah her canı gönülden isteyene verir inşallah

merhaba arkadaşlar. benim eşimde temmuz 2009 da varikosel ameliyatı oldu. ekim sonu sperm testinde sperm sayısının ve morfolojinin düzeldiği görüldü. doktorum şu anda herşey normal 3 ay deneyelim olmazsa klomen e başlarız dedi. Yani anlayacağınız 3 ay bekle 5 ay bekle. ne kadar moralimizi bozmamaya çalışsak ta bu beklemeler bizi yoruyor. hayırlısı diyoruz

evet arkadaşım hepimiz aynı durumdayız bizede aynısını dedi 4.ay dayız bizde bu ayda bişey yok ama benim işimde hep tam 6. ayda olacakmış gibi his var o yüzden regli olduğumda çok hayal kırıklığı yaşamıyorum hayaller işte sanırım umut ,teselli ........

evet arkadaşım hepimiz aynı durumdayız bizede aynısını dedi 4.ay dayız bizde bu ayda bişey yok ama benim işimde hep tam 6. ayda olacakmış gibi his var o yüzden regli olduğumda çok hayal kırıklığı yaşamıyorum hayaller işte sanırım umut ,teselli ........

ameliyattan sonraki 5. ay ve kasım sonunu bekliyorum. ya regl ya da mutlu haber.

inşş yaa bak bizlere ne güzel umutt oldunn allahım mutlulugu bızlerede yasatsın tşkler....

benim eşim ocakta varikosel ameliyatı geçirmişti. bu ay tam 6. ayımız ve ben hamile kaldım allaha şükürler olsunki. 3 ay önce gittiğimizde eşimin dr bize 3 ay daha bekleyin demişti. tam dediği gibi oldu 6. ayda hamile kaldığımı öğrendim. benim dr.umda ağustosta tedaviye başlıyalım demişti. çok şükür gerek kalmadı. benim durumum eşi varikosel olanlara bi umut olsun sakın umudunuzu yitirmeyin 15 ay sonunda bu mutlu haberi almak çok güzel tarif edilemez bi duygu.Şenizallahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

inş cnm yaa bak bizlere çok güzel umut oldunn allahım bu güzel duyguuyu inş bizlerede tattırırrmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

merhaba arkadaşlar,

benim de eşim sol varikoselden ameliyat oldu, ameliyatı oldukça başarılı geçti ve dr bize ilk 6 ay bebek beklemeyin dedi. bizde zamana bıraktık ve ameliyattan sonra zaten 1 ay ilişki yasaktı ama ikinci ayda hamile kaldım ve biz inanılmaz şaşırdık. şuan 4 aylık hamileyim. ve herşey yolunda. ameliyattan önce sperm ölçümünde sonuç 5 milyon çıkmıştı ama sanırım ameliyat gerçekten işe yaramış :)

eğer eşi ameliyat olacak varsa kesinlikle ertelemeyin basit geçiyor eşim 1 ayda tamamen toparlandı şimdi biraz biraz ağrıları oluyo ama oda geçtiğine işaretmiş.

Herkese acil şifalar...

yaaa süper bir haber cnm yaa
tebrikler ....benim eşimde 14 martta ameliyat oldu 3 ayın sonuncunda değerleri yüzde otuz arttı ...........ama sorun benim:çok üzgünüm:yani eşimin ameliyatından 6 ay değil 6 sene geçse bişeydeğişmeyecek ben adet olamıyorum...

allah sağlıcakla doğum nasip etsin hep bugünki gibi sevinç dolsun yüreğin
Sogan kaynat ic birde bol bol incir ye dua et insallah olurya uzulme lutfen

Back
X