eşimin ve eltimim kayınvalideme karşı davranışları....

Emin olun o anne eger Kayınvalideyse herseyi hakediyor!! Bunu ben degil, haketmistir diyen insanlar icin söylüyorum. Kendi annelerinizi düsünün bagırsalar annenize ne hissederdiniz? Koca kimsenin bilmedigi neyi bilecek ki? Kadın uzatıyor, oda sinirli biyirmis zaten parlamıs olay bu kadar basit. Ama kesinlikle sinirli olması bu davranısını gizlemez veya onu haklı kılmaz.

İnsanlar yaslanınca böyle oluyorlar demek ki. Annem de eskiden kimseye birsey anlatmazdı simdi ise inceden inceye uzatarak anlatır. Aynı sekilde soru sorar babam araba kullanırken cogu zaman müdahale eder acıkcası herseye karısır )

Son düzenleme:
böyle olayları eşimin ailesiyle bi araya geldiğimizde biz de yaşarız malesef..
ben de senin gibi üzülüyorum kocaman kadını nasıl oluyor da hem çocukları hem kocası azarlayabiliyor diye ama insanın elinden kocasını kaş gözle ya da sözle uyarmaktan başka bişey gelmiyo malesef.. zamanında onlar eşlerimizi böyle yetişrtiriyolar, babaları annelerine bunların önünde bağırıp çağırdıkça bizimkiler de normal sanıyor bu gümbürtüleri..
ama ben yine de üzülyorum ne yalan söyliyim.. eşime de diyorum yazık kadın nasıl bozuluyo sabırlı ol azıcık diye ama o da bi sabrediyo iki sabrediyo yine aynı. şükür eskisi gibi davranmıyo gene de :) önceden hiç tahammül edemezdi hemen parlayıverirdi şimdi kardeşi yanımızda bağırdığında hişşt hop falan diyo uyarıyo :)

senin de yapacağın böyle böyle konuşarak yaptığının yanlış olduğuna ikna etmek arkadaşım, başka bi yol gelmyo aklıma..

böyle birşeyde eşini uyarman hoş bir davranış bence.sonuçta bizde anneyiz yada anne olacağız sebep ne olursa olsun evladımın herkesin ortasında bana bağırmasını asla istemem.umarım eşin bundan sonra annesine karşı daha saygılı olur

sanirim yeni evlisiniz,ve kendi ailenizden farkli bir aile icindesiniz haliyle sizin yadirgadiginiz seyler olabilir kelimeler, konusma tarz,i ses tonu.Esinize tepki vermeklede dogru olani yapmissiniz aslinda ama bana kalirsa bu tür olaylarda mumkun oldugunca tarafsiz kalin derim pek fazla yorum yapmayin kimseyi uyarmayin hatta belkide onlarin iletisim tarzi böyledir:44:ben esimle resmen bu konuda kavga ediyodum cok bilirim küs kaldigimi bagirip cagirdigimi sonucta annesi yasini basini almis yetiskin insan benim yanimda yapma bari gururuna dokunur derdim sizin gibi düsünür bi gün cocugum bana yapsa ne kadar uzulurum derdimsonuc:ayni evde yasiyoduk bide esimle annesi tartisiyo bende ciktim esimi sakinlestiriyim ortamdan uzaklastiriyim diye k.validemin tepkisi direkt bana dönüp sen yolluyosun kocani bana dedisanki benden önce hic bu tur seyler yasamamislar gibiesimle tartisir onunla konusur ama bana günlerce kuserdibende ne haliniz varsa görün dedim isterlerse birbirini oldürsünler

evet bende hep öyle düşünüyorum ztane bende anne olucam ve bunu eşime bir karısı olarak uyarmak istedim en azından vicdanım rahat olsun diye böyle giderse zaten çok fazla müdahale edemem ana oğul arasınada girmek istemem ama umarım düzelir ne diyim.

evet canım yeni evliyim benimde aslında kardeşim anneme çok ukala ters cevaplar verir babamada aynı şekilde asi bir çocuktu onun içinde çok mücadele verdim ama olmadı kardeşimi değiştirmeyi beceremedim halen aynı eşimle annesi arasına girme gibi niyetim zaten yok ama bu durumu en azından kendi vizdanım için uyarmak istedim böyle devam edersede yapacak çok birşeyim olamıcak zaten.

seni kutluyorum, o kocaman yüreğine hayranlık duydum....

Allah senin gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…