• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin watşapındaki bayanlar;(((((((

ee bende bakıyorum acaba benimde mi gözüm dışarıda? :27: mesajınızın girişine bakılırsa siz de kompleks oluşmuş.. sizin liseyi dışarıdan bitiriyor olmanız okumuş olanları eşinizin gözünde daha cazip kılmaz.. eğer master'lı birini istese öyle biriyle evlenirdi.. sürekli eşinizi takip edip huzurunuzu kaçırmayın..

gerçi bazı yorumlardan da anladığım kadarıyla yurdum insanında ki "doktor koca" aşkı hiç azalmıyor.. ilginç..

Sadece bayanlara bakması normal değil bu bir bunu kimin eşi yapsa herkes bi ne oluyoruz der birbirimizi kandırmayalım. Sende kendini ezme neden o doktor ben lise mezunu değilim diye bir düşüncen var. Bunu yapma kendine güven birşey yapmak isterse eğer buna engel olamazsın bu şekildede yaşayamazsın cooll davran sen onunla evlisin o senin eşin sende birşeyler bulmasa evlenmez doktor bir hanımla evlenirdi. Statüler önemlimdeğildir. Kör cahil okadar çok insan var okumuş sen kendine güven

ben de bakıyorum whatsapp kişilerimin fotoğrafları değiştiğinde durumları güncellendiğinde :) eşiniz meraklıdır sadece birazcık kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. evde canın sıkılmış onu takmışsın kafana :KK22:

ee bende bakıyorum acaba benimde mi gözüm dışarıda? :KK53: mesajınızın girişine bakılırsa siz de kompleks oluşmuş.. sizin liseyi dışarıdan bitiriyor olmanız okumuş olanları eşinizin gözünde daha cazip kılmaz.. eğer master'lı birini istese öyle biriyle evlenirdi.. sürekli eşinizi takip edip huzurunuzu kaçırmayın..

gerçi bazı yorumlardan da anladığım kadarıyla yurdum insanında ki "doktor koca" aşkı hiç azalmıyor.. ilginç..

değil mi değil mi nereden buldun bize de söyle gııı:KK53:

Bu sorunun temelinde bence, senin kendini hemşirelerden meslek yönünden yetersiz gormen var. İnsan kendisini güçlü, yeterli hissetmezse boyle oluyor.ben işsiz kaldigimda bu kadar olmasa da bu tarz hislere kapiliyorum. Ama davranisa asla dokmem.Belki sende de böyledir.

abartmissin bence özgüvenin düsmüs o doktor diye. ama ona hayati zindan etmeye calisma. Sende calis unv. oku. Böyle devam edersen kocan seni postalar haberin olsun.

Kimileri okur iyi bir yere varır kimileri okur ama kocalarını evde tutmayı yemek yapmayı bile bilmez sen liseyi açıktan bitiriyorsn diye eziklik mi görüyorsn kendinde unut bunu eğer öyleyse nice insanlat var ben dahi olmak üzeri üni bitirip evde oturyo yine de kocalarımızın işten gelmesini bekliyoruz ne bunu dert mi edelim hayatta etmeyecez biz kadınız ya biz be kadar çok okul bitirselerde bizim zekamızın inceligine gelmeyeceklerini biliyoruz biZ mükemmeliz evet farkındayım biraz feministçe oldu ama öyleyiz sende sadece bunu takıntı ettin diye whatsp olayına takılmışsın ben hergün bakıyorm herkese rtek tek bir nevi vakit öldürme bence içini rahat tut sonuçta koca senin :KK14:

canm yaa :) ben uc yillik hemsireyim bi doktor bulamadim anca hemsir buldm bende :) Allah mutlulugnzu daim etsn bebegm icine vesvese atma o senin bnu untma :)

Doktorlar dizisinde bi semra hemsire vardi doktorlarin listesini yapip hepsinin yanina bu evli bu bekar ama tifil bu evli bu bekar ama gelecegi yok gb gb hangisinden koca olur diye seceresini tutuyodu sende onun gb yapabilirsin hangisi iyi avlancaksa onun pesine dusersin :rolleyes:

O senin ne demek ya bide mal beyani mi bu ne tuhaf kadinlar var ya :KK45:

Canim yapicak olsa her turlu yapar kalbini ferahlatmak ixin dua edebilirsin kendi icine ferahlik gelsin diye vesvese seseytandandir bunu dusun. Surekli kurcalama kuul ol boyle yaparak kendini ezme ezik duruma dusurme. Esin seni es secmis doktorluguna mi bakip evlendin de kendini ev hanimi diye kucumseyip hemsireler cazip goruyosun. Sende okulunu bitir kurslara git evde oturup kurma kendini gelistir sosyalles o disarda sen evde sin diye sikiliyosundur bence. Benim doktorumunda bende numarasi var jinekolok kim bilir kac bayaninda vardir. Bebek tedavisi gordigordum cok sukurde oldu onun vesilesiyle. Arada bisey soruyorum demek prafilime bakiyo kiZ buyumus diyo cok sorin diyo bunda kotu bisi yok kalbini karartma

Benim anlamadığım şey hemsirelerle ne konuşuyor o kadar iş için ve niçin telefonla görüşmek yerine watsapı kullanıyor? Ayrıca bir çoğunun ismini bile bilmiyorum kısmını da uydurmuş bence. Yani hastanelerde oyle milyonlarca hemşire yok ki isimlerini bilmesin. Ve de doktor evine gitmeddn once order ını verir ve evine gelir. Ne soruyolarmış o kadar merak ettim doğrusu.. herkesten farklı olarak benim içime kötü şeyler doğdu

Benim anlamadığım şey hemsirelerle ne konuşuyor o kadar iş için ve niçin telefonla görüşmek yerine watsapı kullanıyor? Ayrıca bir çoğunun ismini bile bilmiyorum kısmını da uydurmuş bence. Yani hastanelerde oyle milyonlarca hemşire yok ki isimlerini bilmesin. Ve de doktor evine gitmeddn once order ını verir ve evine gelir. Ne soruyolarmış o kadar merak ettim doğrusu.. herkesten farklı olarak benim içime kötü şeyler doğdu

kendisine sakince bi soruver bakalım ne diyecek merak ettim

• Beğen
Reactions: twe
Bence abartıyorsunuz benim eniştem de doktor hemşirelerle falan yakınır mesela ama halam hiç takmaz yani güveniyor kocasına boşuna kuruntu yapmayın

iyi günler canım ben yeni üye oldum . daha evvel misafir üyeydim :) konuları okurken eski yaşadıklarıma benzer olduğu için yanıt verme isteği duydum... canım bence sen kendini doktor eşinin yanın da ezik görüyorsun ... doktor olduğu için tabiki de eşi, dostu , çevresi olacak... tabiki de sosyal ağlarda görüşecek. sen sevgisinden eminsen yok yere kuruntu yapma. psikologlar bile sürekli böyle telkinlerin yapmayacak kişileri bile aldatma yoluna sevkettiğini söylerler. yani eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi birsey olur.. eğer çok rahatsızsan inanıyorsan biraz sessiz kal ve gözlem yap. ama eminim kuruntu sadece:) senin için hersey iyi olsun sıkma canını... yada bir kere sor ve iyice yanıt al . inanıyorsan da bir daha konuyu açma. en önemlisi de kendine ve eşine güven

kendisine sakince bi soruver bakalım ne diyecek merak ettim

Görünce cewaplar diye umuyorum. Yani ben de doktorum ve hiçbir hemşireyle ya da hastayla watsaptan iletişim içinde değilim
Hele de çoğunun adını bile bilmiyorum olayı hepten şaşırttı beni. Cewap wermezse tekrar sorucam bakalm

O senin ne demek ya bide mal beyani mi bu ne tuhaf kadinlar var ya :KK45:
Hanım efendi eşiyle ilgilensin bunu sorun etmesin sonuçta eş onun yanında onunla anlamında yazdım bunu ne tarz yazdığım sizi ilgilendirmez ben bayana ortak olmak için yazmışım herkesin kocası kendine ait değil midir sonuçta:KK59:

WhatsApp+Facebook vs. çıkalı erkeklerinde çapkınlığı arttı :KK67:Yasaklansa artık hepsi çiftlere de artık huzur gelse yahuuu.

WhatsApp+Facebook vs. çıkalı erkeklerinde çapkınlığı arttı :KK67:Yasaklansa artık hepsi çiftlere de artık huzur gelse yahuuu.

Programlarda bir sorun yok bunlari eliyle degil de bi taraflariyla kullanan erkeklede sorun var. Mesela biri aldatmaya arabayla gitse butun arabalari mi yasaklayacaksiniz yani. Cok mantikli gercekten.

Programlarda bir sorun yok bunlari eliyle degil de bi taraflariyla kullanan erkeklede sorun var. Mesela biri aldatmaya arabayla gitse butun arabalari mi yasaklayacaksiniz yani. Cok mantikli gercekten.

tabi eskiden aldatma mı vardı, ne zaman telefon çıktı aldatma da çıktı :KK53: bence komple kaldıralım teknolojiyi oh mis..

Benim whats up profil fotolarına bakmak gibi bir takıntım vardı. Eşimin telefonundan...
Rehberi çok yüklü ve fotolar da surekli yenileniyor malum:)

En son ne oldu bir bilseniz...
Eşim beni kıskandı. Onun erkek arkadaşlarına bakıyorum falan zannetti.
Oysa ben genelde aile fotosu koyanlara bakıyordum.

Bana şey diyor:"whats up resimlere bakmak için değil"
Neyse. Sonradan ben takıntı haline getirdigimi anladım.
Şimdi hic bakmiyorum whats up'a ve facebook'a da....

Back
X