- 19 Şubat 2015
- 196
- 37
- 38
- 30
Whatshap tır o

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Whatshap tır o
Onunki de doktor değildir emin ol. Bizim de doktor buldum diye anlatan vardı bi tane. Hastabakıcı çıktı bulduğu. İnsanlar bulduklarını hayallerindekiyle adlandırıyor artık.
Yani mesajımda da belirttim. Ben bir doktorun kesinlikle ortak bir yön bulup aynı hayatı paylaşabileceğine inanmıyorum cümle kurmaya üşenen biriyle. Sevse bile muhakkak bir ortama girildiğinde gerilecek. Bi cümleyi dört kez okuyarak toparlamak ne demek ya dört kez okudum yazdığını. Hiç mi gazete okumadın hiç mi kitap geçmedi eline be kardeşim..
Bir davete katıldılar diyelim sen inanıyor musun ayak uydurabileceğine böyle birinin. İlk kez bi insana bu tarz şeyler söylüyorum inanamıyorum kendime ama tutamadım daha fazla kendimi.
Kusura bakma ama şu kendini ifade edemeyen halinle, doğru düzgün yazmaya üşenen halinle adam senle konuşmaktansa gidip meşgul olacak bişeyler yapıyordur. Napıcak başka fotoğraflara bakar durumları okur vs.
İçim daraldı gerçekten hiç bu kadar bozuk bir Türkçe bu kadar berbat bir anlatım görmemiştim. Kocanın doktor olduğuna da inanmıyorum ne yalan söyleyeyim seninle ne ortak yönü olabilir ki adamcağızın.
Lütfen kendini geliştir biraz. Hayatımda ilk defa birine bu tarz bir konuşma yapıyorum. Seni üzecek belki ama gerçekten içimi baydın. Boool bol kitap oku nolur. Evet bu yazıda da yazım yanlışı çok ama en azından ne dediğim anlaşılıyor. İnan ilk cümlelerini dört kez okudum baştan. Düzeltemedim vallahi.
Bayanlar ve erkekler bir değil hele nefis konusunda... Ki ben sadece erkeklere yönelik demiyorum bunu. Bizim millet bu sosyal paylaşım sitelerini kullanmasını bilmiyorum kabul edelim bunu. Ben istemem eşim,sevgilim kullansın.Kullanmasın huzur olsun bu kadar basit.Yoo araba guzel bir ornekti bence o konuda kendimi takdir ettim. Erkekler bi taraflarini kullaniyor diye insanlarin rahatligina olan teknoloji gelismesin mi, bak bak zihniyete bak. Ortacagdayiz sanki. Sen guven duymadigin biriyle evli kal ceremesini sosyal medyayi duzgun kullananlar ceksin iyi valla. Ayrica mesela ben "canimcigim sakin beni aldatma" demiyorum esime ve facebookumuz var ikimizin de. Telefonlarimiz bilgisayarlarimiz tabletlerimiz ortadadir butun sifrelerimizi biliriz. Hatta esime yavsayan olunca bana soyluyo "ilgileniver" diye. Olur da guvenmedigim bir durum olursa beni bu duruma soktugu icin ondan bosanirim bunu da bilir. Siz herifin her yaptigini affedin gormezden gelin sonra whatsapp facebook cok lelelolo... Bi bitmediniz ya...
Ayrica sen boyle dusundugun icin bunlar yasaklanmayacak surekli artarak devam edecek. Sizin gibilere de yuzyillar boyu aldatan erkege affetmek icin bol bol bahane cikacak: "cunku facebooktan yoksa aldatmazdi yani"
Derdin ne bizi bitirmek mi?Yoo araba guzel bir ornekti bence o konuda kendimi takdir ettim. Erkekler bi taraflarini kullaniyor diye insanlarin rahatligina olan teknoloji gelismesin mi, bak bak zihniyete bak. Ortacagdayiz sanki. Sen guven duymadigin biriyle evli kal ceremesini sosyal medyayi duzgun kullananlar ceksin iyi valla. Ayrica mesela ben "canimcigim sakin beni aldatma" demiyorum esime ve facebookumuz var ikimizin de. Telefonlarimiz bilgisayarlarimiz tabletlerimiz ortadadir butun sifrelerimizi biliriz. Hatta esime yavsayan olunca bana soyluyo "ilgileniver" diye. Olur da guvenmedigim bir durum olursa beni bu duruma soktugu icin ondan bosanirim bunu da bilir. Siz herifin her yaptigini affedin gormezden gelin sonra whatsapp facebook cok lelelolo... Bi bitmediniz ya...
Ayrica sen boyle dusundugun icin bunlar yasaklanmayacak surekli artarak devam edecek. Sizin gibilere de yuzyillar boyu aldatan erkege affetmek icin bol bol bahane cikacak: "cunku facebooktan yoksa aldatmazdi yani"
İlla ki kişinin kendisinde biter .
Mrb arkadaşlar çok uzatmadan direk konuya giricem ve yorumlarınızı bekliycem benim eşim dr bende lise yi açıktan bitirmeye uğraşan ev hamçnımı sorum derdim ben hep işime bayan arkadaşlarıyla işi gereği bir çoğu bayan hep mesafeli ve benim aklımın onda kalmaması için dikkat etmesini söylerim dawranış ve tutumlarını o da bana hep derki bir çoğunun ismini bile bilmiyorum sadece işime odaklanıyorum içindeki acaba ları yok et lütfen diyor ama gelgelelim watsapa bir çok erkek akrabası ünv arkadaşları kuzenleri yeğenleri olmasına rağmen bir gün açıp da bakmıyor onların watşap resmine fakat isimlerini bile bilmiyorum sadece işime odaklanıyorum dedi hemşire dr bütün byan arkadaşları resim değiştirdiği an bakıyor napmalıyım kandırılıyormuyum bunu sormalıyım ona yoksa görmezden mi gelmeliyim yardımmmm??? Ve her fırsatta beni çok sewdiğini söyler fazlasıyla ilgilenir üstüme düşer ewdeyken beraber sıkıntı yok ama hastaneye gdince bi skntı bi gerginlik basıyor bni;((((((
Türkçeyi katleden birini uyarmak için kim olmam gerekiyor?Pardon da sen kim olduğunu zannedîyorsun da ne sıfatla bu kaar agır eleştirme hakkını kendinde buluyorsun ünv tezimi hazırlıycak
Senin gbilere kendinimi begendîricek
Ayy yazık sen ve senin zihniyetindeki insanlara anlamıosan yazdıklarını sorun sende bu kadar kîşi arasında viyaklanan olduğun için okuyamıyorsan yazma ne diye anlamak için çaba sarf ediorsun sonunda ödül mü var lütfen dikkat edelim yorumlarımıza ben okurken sinir oldum resmen
Kusura bakma ama şu kendini ifade edemeyen halinle, doğru düzgün yazmaya üşenen halinle adam senle konuşmaktansa gidip meşgul olacak bişeyler yapıyordur. Napıcak başka fotoğraflara bakar durumları okur vs.
İçim daraldı gerçekten hiç bu kadar bozuk bir Türkçe bu kadar berbat bir anlatım görmemiştim. Kocanın doktor olduğuna da inanmıyorum ne yalan söyleyeyim seninle ne ortak yönü olabilir ki adamcağızın.
Lütfen kendini geliştir biraz. Hayatımda ilk defa birine bu tarz bir konuşma yapıyorum. Seni üzecek belki ama gerçekten içimi baydın. Boool bol kitap oku nolur. Evet bu yazıda da yazım yanlışı çok ama en azından ne dediğim anlaşılıyor. İnan ilk cümlelerini dört kez okudum baştan. Düzeltemedim vallahi.
Dostum beğeniler de var katılanlar da var ama üslup yüzünden banlandım:) nası iş anlamadım. Türkçeyi doğru kullanmak zorunda. Bir topluluğa mesaj yazıyorsa mecbur buna. Ve forum kuralı zaten. Naptım da üslubum bozuk anlamadım. Yalvarmam mı gerekiyodu düzgün yaz diye acaba.ağzına sağlık :)
Dostum beğeniler de var katılanlar da var ama üslup yüzünden banlandım:) nası iş anlamadım. Türkçeyi doğru kullanmak zorunda. Bir topluluğa mesaj yazıyorsa mecbur buna. Ve forum kuralı zaten. Naptım da üslubum bozuk anlamadım. Yalvarmam mı gerekiyodu düzgün yaz diye acaba.
Sağolasın bu arada teşekkür ederim:)
Ya haklısın ama bi üyeyi alıntıladım gördün mü bilmiyorum yazdım orada. Ben daha beterdim ta ki biri bana "senden başka herkesin bi meziyeti var" diyene kadar. Tam bi beceriksizsin dedi. Ben konuşamazdım açık büfeden bişey alamazdım kendime hep kusur bulurdum. Bu işler tatlı dille olmuyo. Bazen gerçekçi bi eleştiri kaçınılmaz oluyo. İyi ki o lafı söylemiş bana allah razı olsun.Konu sahibesinin özgüveni eksilerde..
Daha öncede bir konusuna denk gelmiştim. Orda zaten bu durumdan uzun uzun bahsetmişti.
vanilyalimuffin ağır ve sert bir dille düşüncesini dile getirmiş ama lütfen yazarken daha dikkatli olalım. Bazen sırf bu yüzden okumayı bırakıp sayfayı kapatıyorum. Belli bir yaşa gelmiş insanların bu konuda daha özenli olması gerektiğini düşünüyorum. Resmen beyin jimnastiği yapıyoruz bazen
![]()
Eleştiriniz de haklisiniz Türkçe dogru kullanilmali fakat bunu daha uygun bir uslupla yazabilirdiniz.Insanlari kirarak sadece uzulmelerine neden olursunuz,verdiginiz fikir ikinci planda kalmis oldu bu durumda...Ya haklısın ama bi üyeyi alıntıladım gördün mü bilmiyorum yazdım orada. Ben daha beterdim ta ki biri bana "senden başka herkesin bi meziyeti var" diyene kadar. Tam bi beceriksizsin dedi. Ben konuşamazdım açık büfeden bişey alamazdım kendime hep kusur bulurdum. Bu işler tatlı dille olmuyo. Bazen gerçekçi bi eleştiri kaçınılmaz oluyo. İyi ki o lafı söylemiş bana allah razı olsun.
Avukatları çıktı resmen. İyilik yaptıklarını sanıyolar kadına. Yine söylüyorum ben kötülük değil iyilik yaptım anlayana.