Eşimin yakın arkadaşı

Merhabalar,
Sorun başlıkta da belirttiğim gibi eşimin yakın arkadaşı. Eşim evimize arkadaşlarını çağırır. Eşi olan eşiyle gelir. Olmayan tek. İyi de anlaşırız herhangi bir problemimiz olmaz. Fakat biri var ki beni rahatsız ediyor. Eşimin yanında bir şey yok ama mesela ben mutfaktayken geliyor. Masadaki tabağı falan getiriyor mutfağa yardım amaçlı. Sen bırak ben hallederim diyorum ısrarla devam ediyor. Yok ben rahat edemem işler sana kalıyor onca kişi geliyoruz diyor. Eşim diğer arkadaşlarıyla salonda oturuyor oluyor. Bu mutfakta senin gibi bir eşim olsa benim de keşke hem anlayışlısın hem hamaratsın diyor. Eşim için diyor ki çok yüz veriyorsun sen buna şımartma bunu bu kadar dediklerini yapma falan. Bunun gibi şeyler. Yani ne bileyim adamdan hiç iyi bir enerji alamıyorum ben bir rahatsızlığım var. Eşime söylesem mi durup dururken ortalığı bulandırmış olur muyum? Dersem aynen böyle mi demeliyim? Kafam karışık siz ne dersinizben olsam onun tediklerini kaydederim sonra kaydi hic gostermeden esinin yanina git ve deki bak arkadasin sana cok uzverdigimi ve snein dedigini yapmamami soyluyor de inkyar ederse ozaman kaydi goster ki sana inansin dinket kaydi

Sonradan olanlari da okudum soylemekle iyi yapmissin.akli basina gelmistir insallah.ben bekar arkadaslarin eve gelmesine karsi bir insan degilim duzgun bir insan olduktan sonra evli bekar farketmez.sapiksa zaten evliyken de yapar

Merhabalar,
Sorun başlıkta da belirttiğim gibi eşimin yakın arkadaşı. Eşim evimize arkadaşlarını çağırır. Eşi olan eşiyle gelir. Olmayan tek. İyi de anlaşırız herhangi bir problemimiz olmaz. Fakat biri var ki beni rahatsız ediyor. Eşimin yanında bir şey yok ama mesela ben mutfaktayken geliyor. Masadaki tabağı falan getiriyor mutfağa yardım amaçlı. Sen bırak ben hallederim diyorum ısrarla devam ediyor. Yok ben rahat edemem işler sana kalıyor onca kişi geliyoruz diyor. Eşim diğer arkadaşlarıyla salonda oturuyor oluyor. Bu mutfakta senin gibi bir eşim olsa benim de keşke hem anlayışlısın hem hamaratsın diyor. Eşim için diyor ki çok yüz veriyorsun sen buna şımartma bunu bu kadar dediklerini yapma falan. Bunun gibi şeyler. Yani ne bileyim adamdan hiç iyi bir enerji alamıyorum ben bir rahatsızlığım var. Eşime söylesem mi durup dururken ortalığı bulandırmış olur muyum? Dersem aynen böyle mi demeliyim? Kafam karışık siz ne dersiniz?
Bence esinin arkadaslari gelince sen ortslikta gorunme git iceriye ..mutfaga gitme bu sebrple o adamla ayni ortamda yalniz kalmazsssinn..
Ne cesaret bu adam hiç korkmuyor mu acaba??
Birde arkadaş olacak iste..
Karisina göz diken arkadaş güya..

terbiyesiz adam niyeti bozmuş, ben hemen söylerdim eşime, rahatsız oluyorum bak gelmesin diye, hatta eşimin de görüşmesini istemezdim, bu gün arkadaşının eşine göz koyan yarın neler yapar

Onu dedim. Mutfağıma giriyorlar benim hoşuma gitmiyor. Arkadaşlarına söyler misin lütfen erkek halleriyle karışmasınlar ayak altında dolaşmasınlar eşleri olsa neyse dedim. Yardım etmeseler bir sürü iş var diye bana yakınıyorsun yardım etseler mutfağım diyorsun ben de anlamadım sen ne istiyorsun dedi:KK43:
Esin de bayagi safmiş harbiden...

Bu konuyu öncesinde konuşmuştuk eşimle. Zaten arkadaşlarım geliyor onlarla görüşeyim. Onlar gittikten sonra yaparım işleri dedi. Mutfağı toplamak bulaşıkları yıkamak falan onun işi yapıyor da. Ama arkadaşları varken 5 kere sofra kurarım 2 kere akıl edip de sofrayı kaldırırken yardım eder. Bu arkadaşından rahatsız olduğum için artık diyorum şaka yollu bak birtanem arkadaşların çalışıyor ayıp misafiri çalıştırıyorsun falan diye. ama yok dikkatini çekmiyor adamın.
Bence eve gelmesinler esin hiç kiskanmiyor mu seni??
Ben olsam onlar evdeyken gidrr yatarim..
Onlar gidince kalkarim..
Yoksa baska turlu kurtulamazssin bu hallerdenn..

Back
X