• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yakınlarının nazar imasında bulunması

lillyblossom

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
77
105
13
35
ne zaman eşimin kuzenleriyle görüşsek yılan nazar imaları yapmaları canımı sıkmaya başladı.sosyal anlamda çok uyumlu değilim depresyon hastası olduğum için de yüzüm sık sık düşer sessizleşirim. bu yüzden yapıyor olabilirler anlamaya çalışıyorum ama ben onlara güzelsin diyorsam morallerini düzeltmek için, her insanda güzellik görmeye çalıştığım için, yoksa çok güzel manken gibi insanlar oldukları için değil. yanımda fal bakarlar yok yılan var çevrende isminde şu şu harfler var ( benim ismimin harflerini çıkarmalar falan).işin ilginci ise eşimle aramız çok iyi çok aşığız. sürekli en güzel yerlerde gezer tozar resim çektiririz maddi durumumuz da çevremize oranla oldukça iyi çirkin bir kız da değilim ve depresyonda olan benim .sizin nazarınız bana değiyor olmasın sakın diyorum içimden. ama gülüp geçemiyorum üzülüyorum bunu yaşayan arkadaşlar var mı?önerileriniz neler?nasıl davranmalıyım.ha bir de şu var görümceme kayınvalideme de çok sık yaparlarmış çok görüşmüyorlar bu yüzden.

Son düzenleme:
Peki ben anlamadım size göre sizin hayatınızda her şey bu kadar güzelken depresyonunuzun sebebi nedir
geçmiş tramvalar evlilik öncesi yaşadığım bazı olaylar da var bir de depresyon yas gibi bir şey değil beyin kimyasındaki bozulmalardan oluyor.şeker hastası nasıl insülin salgılayamazsa depresyon hastası da beyindeki bazı hormonları salgılayamıyor.illa bir şey yaşamış olması gerekmez.

Bende derdim ki tam o anda geçende benim falımda çıktı kocaman çirkin Bişey yanında da şu harf kem gözleri çıksın inşallah diye 😂😂 onlar eğleniyorsa sende eğlen kuzum hayatı niye kendine zehir ediyorsun şu tipler yüzünden:super:

ne zaman eşimin kuzenleriyle görüşsek yılan nazar imaları yapmaları canımı sıkmaya başladı.sosyal anlamda çok uyumlu değilim depresyon hastası olduğum için de yüzüm sık sık düşer sessizleşirim. bu yüzden yapıyor olabilirler anlamaya çalışıyorum ama ben onlara güzelsin diyorsam morallerini düzeltmek için, her insanda güzellik görmeye çalıştığım için, yoksa çok güzel manken gibi insanlar oldukları için değil. yanımda fal bakarlar yok yılan var çevrende isminde şu şu harfler var ( benim ismimin harflerini çıkarmalar falan).işin ilginci ise eşimle aramız çok iyi çok aşığız. sürekli en güzel yerlerde gezer tozar resim çektiririz maddi durumumuz da çevremize oranla oldukça iyi çirkin bir kız da değilim ve depresyonda olan benim .sizin nazarınız bana değiyor olmasın sakın diyorum içimden. ama gülüp geçemiyorum ve görüşmek zorunda kalıyorum bunu yaşayan arkadaşlar var mı?önerileriniz neler?nasıl davranmalıyım.ha bir de şu var kayınvalideme de çok sık yaparlarmış kendisi çok görüşmüyor bu yüzden.
Bu nazar konusu ömrümü yedi benim. Her şeyde nazar nazar derlerdi. Çocuklarını başka insanlardan saklarlardi. İsimlerini anarken korkar olmuştum aman adımızı dedi nazari değer mi derler diye çünkü bu sefer ihale bana kalırdı 😂😂 Gerçi bana yapmıyorlardi ama başkaları üzerinden kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olayi diye düşünüyordum neyseki cocuklari büyüdü de artık bıraktılar bu işi. Şimdi benimkiler küçük ben yapıyorum onlara 😂😂
Siz de onlara yapın diyin nazariniz degiyor diye çok eğlenceli inanın😂😂

eşim eşleriyle görüşmek istiyor.eşim mutlu olsun istiyorum.ben de uyum sağlarım elimden geldiğince diyorum.söyledim aslında eşim de tamam çok gelip gitmeyelim dedi ama ben ara bozan biri değilim eşim de benim yüzümden ortamından olsun istemem.

eşim eşleriyle görüşmek istiyor.eşim mutlu olsun istiyorum.ben de uyum sağlarım elimden geldiğince diyorum.söyledim aslında eşim de tamam çok gelip gitmeyelim dedi ama ben ara bozan biri değilim eşim de benim yüzümden ortamından olsun istemem.
İyide adam size az görüşelim demiş. Kendine düşeni yapmış zaten. Kadınlara laf söylemiyorsunuz, eşinizin teklifinide yapamam diyorsunuz. Nasıl bir çözüm bulunabilir ki başka?

İyide adam size az görüşelim demiş. Kendine düşeni yapmış zaten. Kadınlara laf söylemiyorsunuz, eşinizin teklifinide yapamam diyorsunuz. Nasıl bir çözüm bulunabilir ki başka?
akıl akıldan üstündür belki birisi daha iyi bir öneriyle gelebilir.teşekkürler.

Araniza mesafe koyarak baslayabilirsiniz mesela:)
Negatif enerji yayan virus gibi insanlar gercekten mevcut,o yuzden enerjinizin tutmadigi insanlardan uzak durun zamanla ne kadar hafiflediginizi goreceksiniz..

Araniza mesafe koyarak baslayabilirsiniz mesela:)
Negatif enerji yayan virus gibi insanlar gercekten mevcut,o yuzden enerjinizin tutmadigi insanlardan uzak durun zamanla ne kadar hafiflediginizi goreceksiniz..
depresyonda olduğum için negatif enerji yayan ben olabilirim farkında olmadan diyorum o insanları da anlamaya çalışıyorum o yüzden. ama gene de imalar kırıyor bu kabalığa anlam veremiyorum belki de çok hassasım dediğiniz gibi gerekirse daha az görüşmeye çalışıcam.

Sizde imali şekilde konuşarak fazla bir araya gelmeyin o fırsatı vermeyin ortam sizi mutsuz eder eğer başa cıkabılırım derseniz o ayrı,kahve fallarıyla istenmediğinizi dolaylı yoldan size anlatıyor olabilirler.Cahil zihniyeti baskalarını devamlı mutsuz huzursuz eder.

işte diyorum ki o zaman da çağırmasınlar mesela kendileri arayıp çağırıyorlar. bir de bir eve toplandığımızda haremlik selamlık oturuyoruz eşim de rahatsız bu konudan hep beraber sohbet etmek varken diyor. madem öyle erkekler dışarda buluşsun ne bileyim.

Back
X