• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yakınlarının nazar imasında bulunması

Bazı insanlar ne kadar boş gerçekten.
Bir gün sor bakayım bunları düşünerek gram olan beyinleri yorulmuyor mu ?
Madem yılan, nazarın değiyo vb sana takılıyorlar görüşmesinler hakaret etme yetkisini kim vermiş onlara acaba ?

ne zaman eşimin kuzenleriyle görüşsek yılan nazar imaları yapmaları canımı sıkmaya başladı.sosyal anlamda çok uyumlu değilim depresyon hastası olduğum için de yüzüm sık sık düşer sessizleşirim. bu yüzden yapıyor olabilirler anlamaya çalışıyorum ama ben onlara güzelsin diyorsam morallerini düzeltmek için, her insanda güzellik görmeye çalıştığım için, yoksa çok güzel manken gibi insanlar oldukları için değil. yanımda fal bakarlar yok yılan var çevrende isminde şu şu harfler var ( benim ismimin harflerini çıkarmalar falan).işin ilginci ise eşimle aramız çok iyi çok aşığız. sürekli en güzel yerlerde gezer tozar resim çektiririz maddi durumumuz da çevremize oranla oldukça iyi çirkin bir kız da değilim ve depresyonda olan benim .sizin nazarınız bana değiyor olmasın sakın diyorum içimden. ama gülüp geçemiyorum üzülüyorum bunu yaşayan arkadaşlar var mı?önerileriniz neler?nasıl davranmalıyım.ha bir de şu var görümceme kayınvalideme de çok sık yaparlarmış çok görüşmüyorlar bu yüzden.
Ya bu nazar işine bayılıyorum. :)
Bir arkadaşım var çocuğa bakamaz ama cidden bakamaz çocuk hasta nazar oldu der. Nazar degil uykudan kalkmış çocuğu terli bası açık soğuğa çıkarınca hasta oldu bu. Birebir yasadigin olay. :))))
Yani benim nazarım bir tek kendime değer.
Depresyonda olma nedeniniz nedir?

Gulun gecin bir de kafaya mi takiyirsunuz.
Bana birisi boyle davransa o kadar cok gulerim ki, hatta esime anlatirim birlukte guleriz, sonra oradaki diger kisilere de anlatirim, onlarla da guleriz. Cunku cok sacma :KK45:

Zaten depresyondaysaniz böyle insanlarla görüşmek daha da kötü bir ruh haline girmenize sebep olacak
Böyle insanlarin yüzüne pisliklerini vurmak daha iyidir

Depresyonunuz için tedavi alıyor musunuz?

Böyle ağız dolu küfredesim var onlar kimse, gözleri çıksın inşallah, tıs tıs der giderler gibi varoş laflar edebilir veya hiç görüşmeyebilirsiniz.

bir de şu var görümceme kayınvalideme de çok sık yaparlarmış çok görüşmüyorlar bu yüzden....

Peki siz neden görüşmek için bu kadar çaba sarfediyorsunuz görüşmeyin hatta bana öyle diyecekler ima edecekler lafı veririm agızlarına

ne zaman eşimin kuzenleriyle görüşsek yılan nazar imaları yapmaları canımı sıkmaya başladı.sosyal anlamda çok uyumlu değilim depresyon hastası olduğum için de yüzüm sık sık düşer sessizleşirim. bu yüzden yapıyor olabilirler anlamaya çalışıyorum ama ben onlara güzelsin diyorsam morallerini düzeltmek için, her insanda güzellik görmeye çalıştığım için, yoksa çok güzel manken gibi insanlar oldukları için değil. yanımda fal bakarlar yok yılan var çevrende isminde şu şu harfler var ( benim ismimin harflerini çıkarmalar falan).işin ilginci ise eşimle aramız çok iyi çok aşığız. sürekli en güzel yerlerde gezer tozar resim çektiririz maddi durumumuz da çevremize oranla oldukça iyi çirkin bir kız da değilim ve depresyonda olan benim .sizin nazarınız bana değiyor olmasın sakın diyorum içimden. ama gülüp geçemiyorum üzülüyorum bunu yaşayan arkadaşlar var mı?önerileriniz neler?nasıl davranmalıyım.ha bir de şu var görümceme kayınvalideme de çok sık yaparlarmış çok görüşmüyorlar bu yüzden.
Ben olsam fal sırasında benimdir o benimdir der kahkahayı patlatırdım.hatta kara büyüde yapıyorum deneyimmi üzerinizde ne dersiniz filan der dalga geçer,kalkar giderdim bir daha zaten onlar görüşmek istemez.

Ya Allah'ım vallahi dağına göre kar.
Neden iltifat hak etmeyen insanlara iltifat ediyor ve görüşmek gibi bı zorunluluğunuz olmadığı insanlarla görüşüp sağlığınızı olumsuz etkiliyorsunuz.

Ben olsam ay sana neden nazar değsin ki nazar değecek neyin var derim bide güzel gülerim.

Hiç de umrumda olmaz ne o kahveyi içer nede bu saçma fal muhabbetine dahil olurum.

Bana eş tarafından olmadık seyler yapılmak istendi ben 1 aylık gelinken karar verdim ve kimseyle görüşmüyorum.
Biri geldi birgün özür felan diledi.
Valla canım biz senin akrabalarının yaptığı gibi kocanın arkasından gülüp, dalga geçip konuşmadığımız için onlar iyi biz kötü oluruz.
Sen git bu insanlarla görüş konuş, benle işiniz bitti dedim.
Bazen insan tek kalacağını bilse, böyle içi zift insanlarla iletişimi kesmeli.

Eşine nazik dille söyleyebilirsin fazla gidip gelmeyin bu şekilde. Gittiğinizde de ağır davranın soğuk davranın suratınız asılmasın mümkünse(depresyonu evde yaşayın). Kötü kişiler maalesef böyleler. Güzelsin neden diyorsunki güzel olsa bile söylemem ben havalanmasın diye böyle kötü gıcık birine. Bidaha aynı imada bulunursa lafı çakarsın içine atma. Gül geç sende dalga geçerek onları ima et. Ve eşinin yanından ayrılma. Ben eşimin ailesinin yanına gittiğimde hiç mutfakta durmam muhabbete girmem yalnız hep eşimin yanında otururum bi konuşma olursa da duysun şahit olsun diye

Eşiniz kendi başka ortamlarda görüşsün. İllede eşli görüşmek zorunda değiller ya. Sizde bir daha böyle yaparlarsa söyleyin beni mi ima ediyosunuz üstüme alınıyorum kırılıyorum deyin. Ortam biraz gerilir ama halletmiş olursunuz. Birde her kahve falında denir böyle şeyler. Bi fincanın içindenegörcekler. Zaten haram bişey. Birde sizin modunuz düşük oldugu için alınganlık yapıyo olabilir misiniz? Ortama sonradan girdiğiniz için belki alışamamışsınozdır sohbetleri böyledir.

Ben kayınvalidemin görüştüğü akrabalarla bile görüşmüyorum bi de görüşmedikleriyle görüşeceğim. 🤣 İyi birileri olaydı o görüşürdü der çekerim ayağımı.
Zorundalık konusuna da inanmıyorum. İnsan hiçkimseyle görüşmek zorunda kalamaz.
Bana yılan diye itham edecek bende eşimin ortamını düşünecem? Anası olsa gitmem yahu kuzen de kimmiş.

Bu insanlara neden iltifat ediyor ve ıcınızden konusup yuzlerıne bisey demiyorsunuz?
Esim ortamından kopmasın bahane degıl, yılan dıyıp isminin harflerini falda cıkardıklarında 'hayatım mukemmel olmasa ustume alınacagım neysekı sizinde nazar edilecek biseyiniz yok hahahahahaha' dıyın mesela.
Saka yaptım dersin kim bilecek.

Ben de çok ağır bir depresyon geçirdim. Hayatımın zehir olduğu yıllardı. Çok ağır ilaçlar kullandım. Şimdi çok şükür iyiyim. İnsan böyle zamanlarda çevresinden biraz anlayış ve sevgi istiyor çok bir şey değil. Ama tam tersi ''deli'' muamelesi yapıp dışlandım hep. Şimdi bakıyorum da beni sevmeyen, dışlayan insanların aslında acınacak durumda olması. Kendileri nazar değdiriyordur, kendileri kötüdür siz değil inanın.Hiç üzülmeyin, mesafe koyun. Sorarlarsa açıkça söyleyin.

Back
X