• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yalanı

ya acaba geliyosun iki gün durup gidiyosun doğru düzgün yüzünü göremiyoruz seni özlüyoruz falan diye sitem mi ettiler de eşin bir gün öncesinden gitti, sen de ona kızacaksın falan diye senden çekindi de söyleyemedimi ki :26:

ben olsam "oooy kuzum demek Aydın'daydın öyle mi peki bu fiş ne tatlım" diye gözüne sokardım.hem gözü korkardı sizden.akıllı olduğunuzu,sizden bir şey kaçmayacağını düşünürdü.
sonra da "sana yalanı hiç yakıştıramadım" derdim.kem küm etmeye başalayınca da "tamam tamam uzatma" derdim.orada konuyu kapatırdım.hem tartışma olmaz,hem de aptal yerine konmaktan kurtulurum böylece.

üstüne gidilmesi gereken bir durum.
yani normal birşey olsa, ha adana da ha aydın da ne fark eder?
ama inatla delil fişe rağmen aydındaydım demesi ilginç.
bence üstüne git.

bencede sizden cekindigi icin söylemedi size.

size söyleseydi sizde büyük bir tekpki verip hic göndermezsiniz diye böyle bir yalan söyledi.

Yalanın açıklaması yok fakat eğer karşıdaki anlayışsızsa bazı konularda buna başvurmaları kaçınılmaz.
Ya kavga edip gidecek ya da böyle bir yalan atacaktı.

Her defasında işi değersizliğe getirirseniz eşinizde her defasında yalana başvuracaktır..
Bunun önüne geçmenizin tek yolu, eşinizle bu konuda konuşun, bundan sonra açık olmasını isteyin ve sizde biraz anlyışlı olmaya çalışın.

kuzum yorumları okumadım... ama ilk konunu okudum sen bu adama nasıl güniyorsun cnm anlamış değilim başkası var gibi geliyor bana dikkatla takip etmeni delil toplamanı öneririm ileride çok işine yarayacaktır acı ama gerçek gibi görünen birşey bence bu...

yalan söyleme ihtiyacını tetikleyen durumlar vardır.başka bir durum olma ihtimalinin düşük olduğu bir durumda önce iğneyi eşinize,sonra çuvaldızıda kendinize batırarak tekrar düşünün..verdiğiniz,vereceğiniz tepkilerin büyük olma ihtimali yalana teşvik etmiş olabilir..bir ilişkide olmaması gereken bir durum,YALAN...yalanların önününe geçebilmek sizin elinizde..güvensizlikle yaklaşmayın,durumuda dallandırıp budaklandırmadan sonuca ılımlı konuşarak ulaşın..

acaba neden yalan söyleme ihtiyacı hissediyor?saklamaya çalıştığı durum ne acaba?oldukça iç bulandırıcı.takip et boş burakma.

Back
X