• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yalanını yakaladım.

Pişkinlik yapıp yapmadığını bilemezsiniz. İşten çıkarılmayı Erkeklik gururuna yediremediği için umrumda değil tavrı takınmış olabilir ki zaten yüzsüz bir adam olsa işten çıktım napiimm der mabadını devirir yatardı. İşte o zaman pişkinlikten bahsedilirdi. İşsizlik umrunda olmasa sağa sola iş başvurusunda bulunmaz. Muhtemelen eşi sezmeden işe gireceğini sonrasında anlatırsa üzülmeyeceğini düşünmüş.
Kesinlikle katiliyorum..piskinlik bunun neresinde?? Bu adamin yaptiginin tam tersine denir piskinlik..kadina moral verecegimize lutfen olmadik seyler soyleyipte daha fazla uzmeyelim lutfen

Pişkinlik yapıp yapmadığını bilemezsiniz. İşten çıkarılmayı Erkeklik gururuna yediremediği için umrumda değil tavrı takınmış olabilir ki zaten yüzsüz bir adam olsa işten çıktım napiimm der mabadını devirir yatardı. İşte o zaman pişkinlikten bahsedilirdi. İşsizlik umrunda olmasa sağa sola iş başvurusunda bulunmaz. Muhtemelen eşi sezmeden işe gireceğini sonrasında anlatırsa üzülmeyeceğini düşünmüş.
ii de sen neden bu kadar takılıyosun ki ben kendi yorumumu yapıyorum lütfen konuyu dagıtma...

Kesinlikle katiliyorum..piskinlik bunun neresinde?? Bu adamin yaptiginin tam tersine denir piskinlik..kadina moral verecegimize lutfen olmadik seyler soyleyipte daha fazla uzmeyelim lutfen

Yahu 2 kere 2 her zaman 4.
Hemen alevlenmenin ne anlamı var?
Adam yalan söyleyip şhanet etmiş olsa ve konu sahibesi de bunu yakalamış olsa tamam.
Adam eşini darp etmiş olsa tamam.
Eşine para vermeyip içki kumar masalarında yese ve bunu inkar etse tamam.
Ama adamcağız işten çıkarılmış. Gururlu bir erkek için kolay mı öyle ben işsizim demek.

ii de sen neden bu kadar takılıyosun ki ben kendi yorumumu yapıyorum lütfen konuyu dagıtma...

İatediğim şekilde istedşğim yere istediğim yorumu yapmakta serbestim. Tıpkı sizin gibi.
Bu arada bana sen demezseniz çok memnun olurum.
Konuyu dağıtan ben değilim sizsiniz. İşten çıkarılmaktan alıp taaaa nerelere taşıdınız adamın tavrını. Ben de buna engel olmaya çalıştım çünkü diğer konularınızı biliyorum. Zaman zaman durdurulmanız gerekiyor.
Hoşçakalın
Kolay gelsin
İyi forumlar.

İatediğim şekilde istedşğim yere istediğim yorumu yapmakta serbestim. Tıpkı sizin gibi.
Bu arada bana sen demezseniz çok memnun olurum.
Konuyu dağıtan ben değilim sizsiniz. İşten çıkarılmaktan alıp taaaa nerelere taşıdınız adamın tavrını. Ben de buna engel olmaya çalıştım çünkü diğer konularınızı biliyorum. Zaman zaman durdurulmanız gerekiyor.
Hoşçakalın
Kolay gelsin
İyi forumlar.
baksen beni nede iyi takip ediyosun devam et o zaman daha cok ögrenicegin var benden :))))

Yahu 2 kere 2 her zaman 4.
Hemen alevlenmenin ne anlamı var?
Adam yalan söyleyip şhanet etmiş olsa ve konu sahibesi de bunu yakalamış olsa tamam.
Adam eşini darp etmiş olsa tamam.
Eşine para vermeyip içki kumar masalarında yese ve bunu inkar etse tamam.
Ama adamcağız işten çıkarılmış. Gururlu bir erkek için kolay mı öyle ben işsizim demek.

+1
Adam zaten üzgün üstüne gitmenin ne manası var?

arkadasım uzulecek bırsey yok...yalan tamam ama sonucta ya fazla hashassın yada gururna yedıremedı...o arkadaslarımla gezıyordum lafıda hıkaye bence....hanı takmıyorum uzulmuyoruma getırıyo ....
ustune gıtme..hashas bır durum..sorun edecek bırsye yok...alttan almalısın adam zaten zor bır surec gecırıyo muhtemelen

Durumunuz sıkışık mı acaba o yüzden mi söyleyemedi, senden mi çekindi dicem ama ne olursa olsun sen onun eşisin ilk sana anlatması gerekirdi bence. Arkadaşlarla takıldık kısmı baya sinir bozucu, keyfi yerindeydi heralde. Daha ne kadar saklamayı düşünüyomuş ki...
maddi problemimiz yok çok şükür. işte çekinmek degil üzülmeyim diye dememiş ama böyle yapması daha çok üzdü. başka iş bulup ona girecekmiş bana iş değiştirdim bile demeyecekmiş. yakalamasam haberim olmayacakmış.

Esinizin davranisini yanlis buldum,boyle bir skinti herkesten ote esle paylasilmali,saklamak ne demek.yani siz mesajlari okumasaydiniz,basvurdugu yerlerden geri donus olana kadar,arkadaslariyla takilmaya devam edecekti,belki bir ay belki iki ay...
aynen öyle. çok canm sıkıldı dünyanın en kötü şeyini bile yapsa ben onun ailesinin bana anlatmalı.

Eşler ne olursa olsun birbirinden birşey saklamamalı.
Üzülme diye söylemedim demiş ama böyle daha çok üzdü ne anlamı kaldı.
o zaman anlatsa işten çıktığına üzülecektm bitek. ama şimdi işsizliğe mi üzüleyim beni kandırdıgına mı üzüleyim bilemedim

Belki sen uzulme diye soylemedi..kendiside rahat bir tavir icinde gibi gorunuyor yine sen uzulme diye..is bulunca sana herseyi anlatacakti bastan sona..olamaz mi yani
kendi açıklaması böyle olsa yine içim yanmayacak. bana direk sen üzülme diye sakladım başka işe girecektim diyor. yani ben A yerinde çalıştıgını düşünürken o B yerinde çalışıyo olacakmış

belki seni düsünmüs ama esin iyi bi uyuncu yani nadir dir isten ayrılıp hic ayrılmamıs gibi rol yapabilmek hicbisey olmamıs gibi davramak alkıslık oyuncu esin dikkat et derim

baska sey yapsa gercekten anlasılmaz yanii
ben iş konusunda özellikle çok kasılıyorum hemen kendimi borç batagında sanıyorum. o halimi görmek istememiş. başka şeylerden şüphem yok çok şükür inşallah da olmaz çok güveniyorum o konuda

şimdi haberiniz var ee ne faydanız dokunucak eşinize?
bence abartacak bi durum yok
bi erkek için kolay değil işten çıkarıldım/artık işim yok demek
belli ki canı sıkkın daha da üstüne gitmeyin derim
en azından yanında olup sırtını sıvazlardım. sencede dogru olan bu degil mi. evet kolay degil anlayabiliyorum ama ben onun karısıyım iyiside kötüsüde bana anlatabilir. Biraz empati kur

Yalan olayından nefret ediyorum
Ne gerek var sakladığı küçük bilet değil ki işten çıkmış adam ya kadın değmeyecek mi maaş nerde para nerde o zaman ne diyecek acaba hiç hoş değil allah basıma vermesin çok üzülürdüm:KK43:
aynen. inan parasında pulun da degilim. benim güvenim sarsıldı. agladıgım en büyük konu bu

İki sebebi var bunun
Ya durmadan konuşup adamın başının etini yiyen bir eşsiniz ve bunları dinlemek istemedi
Ya da öok hassas bir eşsiniz, ne de olsa iş bulurum diye size bunu yansıtıp üzmek istemedi.
hem hassasım hemde çok konuşkan. ama benden saklaması çok yanlış degilmi sizcede.

İşsizlik çok berbat bir psikoloji. Adam da utandı mı bilmiyorum artık hangi kafayla bunu yaptı ama bence anlayış gösterin ses etmeyin.

Rahatlık, arkadaşlarla takıldım yeaa vs de hikaye.
işte bende ona şaşırıyorum. ben üzülmeyim diye kasıyor kendni işsiz kaldığını söylemiyor. arkadaşlarla takıldık lafını çok güzel söylüyor

Ya hani ilk okuduğumda ''gururuna yedirememiştir''diyecektim ama o arkadaşlarla takıldım, lafından sonra size hak verdim. Haklısınız. Ama yine de eşinizle konuşun neden böyle olduğunu. O da eminim kötü hissediyordum kendini. Bu zamanında onu yalnız bırakmayın derim.
yanlız bırakacağımdan degil canm. sadece kandırıldığım bana koyuyor. bir hafta ya bi hafta koca yedi gün keriz gibi işe gidiyorum yalanına inandım.

Bence ustune gitmeyin..zaten issizlik psikolojisi cok berbat bisey, hele ki bir erkek icin..bir de siz vurmayin..bana yalan soyledin, niye boyle yaptin vs gibi laflarla canini sIkmayin derim ben..
ben ona artık sana güvenmemi bekleme dedim konuyu kapattım Ama içten içe hala üzülüyorum

Back
X