• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yalanını yakaladım.

aynen. inan parasında pulun da degilim. benim güvenim sarsıldı. agladıgım en büyük konu bu

Kesinlikle haklısın canım bende para , maaşı bunları örnek olarak söyledim yani illaki açığa çıkacak bişry bu ufak bi yalan değil sizi üzmemek canınızı sokmamak içise neden iş aramak yerine arkadaşları ile takılıp keyf yapıyo ??? :KK34:

Gurur yapıp söylememiş olabilir. Erkeklere ''işten çıkartıldım'' demek zor geliyor. Bunu saklamak yerine sizinle paylaşsa daha iyi olurdu ama olan olmuş üstüne fazla gitmeyin.
Fakat arkadaşlarla takıldık demesi sinir bozucu orda haklısın.
aynen :(

Seni uzmememk istemesi güzel ama.arkadaşlarla takıldıkl deyip rahat olması.kötü

Kesinlikle haklısın canım bende para , maaşı bunları örnek olarak söyledim yani illaki açığa çıkacak bişry bu ufak bi yalan değil sizi üzmemek canınızı sokmamak içise neden iş aramak yerine arkadaşları ile takılıp keyf yapıyo ??? :KK34:
zaten beyimiz iş aramış çalışacağı konumdaki yerlere başvuru bırakmış aramalarını bekliyormuş

Valla kim ne derse desin gururundan söylememek istese bile bana yalan söylemesini hazmedemezdim ben.
Bir yalan başka bir yalanın garantisidir. Bu kadar basit bakmazdım ben.
Benden destek alması gerekirken kendi başına hareket etmesine de ayrıca gücenirdim.

Bu saatten sonra ne dersen de söylenen söylenmiş zaten. Ama eşin buna çok içerlediğini bilsin.
Aynı durumda sen olsaydın o ne düşünürdü acaba?

arkadasım uzulecek bırsey yok...yalan tamam ama sonucta ya fazla hashassın yada gururna yedıremedı...o arkadaslarımla gezıyordum lafıda hıkaye bence....hanı takmıyorum uzulmuyoruma getırıyo ....
ustune gıtme..hashas bır durum..sorun edecek bırsye yok...alttan almalısın adam zaten zor bır surec gecırıyo muhtemelen

çıktıysam çıktım niye üzülüyorsun iş mi yok başka diyo. parasızlık çok kötü bişey kızlar yaşamıssınızdır. ben yaşadığım için o yüzden de kasıyorum.

Valla kim ne derse desin gururundan söylememek istese bile bana yalan söylemesini hazmedemezdim ben.
Bir yalan başka bir yalanın garantisidir. Bu kadar basit bakmazdım ben.
Benden destek alması gerekirken kendi başına hareket etmesine de ayrıca gücenirdim.

Bu saatten sonra ne dersen de söylenen söylenmiş zaten. Ama eşin buna çok içerlediğini bilsin.
Aynı durumda sen olsaydın o ne düşünürdü acaba?
her zaman kavgayı uzatırdım ama bu sefer benim güvenim kalmadı artık sana dedim kestirip attım. çok içerledigimi anladı.

maddi problemimiz yok çok şükür. işte çekinmek degil üzülmeyim diye dememiş ama böyle yapması daha çok üzdü. başka iş bulup ona girecekmiş bana iş değiştirdim bile demeyecekmiş. yakalamasam haberim olmayacakmış.
Daha neler ya sıvamış resmen afedersiniz. Ne olursa olsun eşler birbiryle herşeyi paylaşmalı diye düşünüyorum

çıktıysam çıktım niye üzülüyorsun iş mi yok başka diyo. parasızlık çok kötü bişey kızlar yaşamıssınızdır. ben yaşadığım için o yüzden de kasıyorum.

oda uzuluyodur zatende erkeklık gururu varya ondan oyle dıyor...hepımız yasadık zamanında...ınş tez baska ıs bulur..ustune gıtmemek lazım

Biraz benzerini yaşadım bende eşim yıllık izne çıkmış bana söylemedi,tesadüfen öğrendim bende ama benim eşim ek iş yapdığından hafta sonunda da erken çıkar evden çok kızmamıştım ama yinede bi kriz yaşanmıştı,siz daha iyi bilirsiniz eşinizi çok üzerinde durmayın derim,hatta şöyle bişeyde yaşadım bi sabah uyandım iş günü eşim uyuyor yanımda Ada'm kalk işe gitmiyormusun dedim ben işi bırakdım dedi be Adam akşam niye söylemedin diyorum uyku tutmazdı seni ondan dedi,bizler daha çok takıyoruz kafamıza onlar gibi gamsız değiliz bunu biliyorlar ondan sebep böyle davranıyorlar,çok şükür sonra işe geri götürüldü zorlada olsa.

işte bende ona şaşırıyorum. ben üzülmeyim diye kasıyor kendni işsiz kaldığını söylemiyor. arkadaşlarla takıldık lafını çok güzel söylüyor

Orası palavra bence. İşsizlik çok berbat bir psikoloji, kan + kızılcık şerbeti hesabı takılıyor bence. Rahat bir psikolojide olduğunu hiç sanmıyorum.

Kocanız ben siz de annem gibi hissettim ya nedense.Tamam karı koca her şeyi paylaşmalı ama aynı zamanda da ayrı bireylersiniz.İşten çıkıp gezseydi amenna ama adam başvuruları yapmış girince müjde verirdi giremese o zaman söylerdi ne biliyim ay evli olmak çok zor :)

Başka bir sorununuz yoksa gerçekten geçerli sebepleri olabilir kendince. Çok üzerine gitmeyin..

belkide gurur yapmıştır zor bi durum inşallah en kısa zamanda iş bulur

Back
X