Birgün yalan yere bastığı kuran çarpacak onu sonra alı başına gelecekMerhaba 11yillik evliyiz 2cocugumuz var yillardir esime sonsuz guven ve sevgiyle yasadim taki gecen yila kadar.. esimin bi kadinla sözde arkadas olarak konustugunu ogrendim ozurler diledi yeminler etti arkadasiz diye karsi tarafta ayni sekilde neyse affettim 1ay sonra ama konuyu kapatamadim benim kocam bunu yapamazdi bunun uzerine guvensizligim basladi esimin yuruyus yaparken baskalarina baktigini farkettim bir iki uc... Yine uyardim ben seni duzeltmek istemiuorum bu sekilde alacaksa ayrilalim diye surekli dile getirdim. Her seferinde yeminler ediyor ama yalan yere kac kere yeminleri cikti cocugunun uzerine kurana surekli yalan yere sonradan dogrusunu ogrendigim yeminler.. simdide birikmislerimizi borsaya yatirmis soruyorim yatirmadim diyor resim at hesabi diyorum itiraf ediyor yatirdim diyor.. yani ben usandim 1yildir bu yalandan dolandan hic guvenim kalmadi evliligimden sogudumnasil asacagiz hic bilmiyorum
Üzgünüm ama artık iflah olacak gibi durmuyor eşiniz.. Soğumakta çok haklısınız. Bence siz şimdiden kendinizi garantiye almanın yollarına bakın çalışmıyorsanız kenara paralar atın sonra bir işe girin sonra da duruma göre bakarsınız ayrılmak mı devam etmek mi istiyorsunuz rahatça karar verebilirsiniz.. Haaa bana kalsa ben boşarım çünkü en başta sizi aldatmış bi kere.. Üstüne yalanlar yeminler nefret ediyorum böyle şeylerden.. Allah kimsenin başına vermesin çok zor..Merhaba 11yillik evliyiz 2cocugumuz var yillardir esime sonsuz guven ve sevgiyle yasadim taki gecen yila kadar.. esimin bi kadinla sözde arkadas olarak konustugunu ogrendim ozurler diledi yeminler etti arkadasiz diye karsi tarafta ayni sekilde neyse affettim 1ay sonra ama konuyu kapatamadim benim kocam bunu yapamazdi bunun uzerine guvensizligim basladi esimin yuruyus yaparken baskalarina baktigini farkettim bir iki uc... Yine uyardim ben seni duzeltmek istemiuorum bu sekilde alacaksa ayrilalim diye surekli dile getirdim. Her seferinde yeminler ediyor ama yalan yere kac kere yeminleri cikti cocugunun uzerine kurana surekli yalan yere sonradan dogrusunu ogrendigim yeminler.. simdide birikmislerimizi borsaya yatirmis soruyorim yatirmadim diyor resim at hesabi diyorum itiraf ediyor yatirdim diyor.. yani ben usandim 1yildir bu yalandan dolandan hic guvenim kalmadi evliligimden sogudumnasil asacagiz hic bilmiyorum
Yaş kaç olursa olsun, yalan söylemek huy edinilmilşe, kişinin yalan söylemeyi bırakması çook zor bir durum öncelikle Allah yardımcınız olsun. Erkekler genelde iki sebepten yalan söylerler, bir eşim dırdır edecek yine tartışacağız başım ağrımasın, iki kötü birşey yaptığının farkında öğrenilmesini istemiyor.Merhaba 11yillik evliyiz 2cocugumuz var yillardir esime sonsuz guven ve sevgiyle yasadim taki gecen yila kadar.. esimin bi kadinla sözde arkadas olarak konustugunu ogrendim ozurler diledi yeminler etti arkadasiz diye karsi tarafta ayni sekilde neyse affettim 1ay sonra ama konuyu kapatamadim benim kocam bunu yapamazdi bunun uzerine guvensizligim basladi esimin yuruyus yaparken baskalarina baktigini farkettim bir iki uc... Yine uyardim ben seni duzeltmek istemiuorum bu sekilde alacaksa ayrilalim diye surekli dile getirdim. Her seferinde yeminler ediyor ama yalan yere kac kere yeminleri cikti cocugunun uzerine kurana surekli yalan yere sonradan dogrusunu ogrendigim yeminler.. simdide birikmislerimizi borsaya yatirmis soruyorim yatirmadim diyor resim at hesabi diyorum itiraf ediyor yatirdim diyor.. yani ben usandim 1yildir bu yalandan dolandan hic guvenim kalmadi evliligimden sogudumnasil asacagiz hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?