Eşimin yalanları.

Evlenenlerin çoğu belli bir yaşa gelmiş karakteri sekillenmiş kisiler değişmez değistiremezsiniz önünüzde koca bir hayat var bazen yeni şeylere başlamak ićin eskiyi bitirmek gerek hele ki değmiyorsa
Kesinlikle değmiyor değdiğini gördüğüm en ufak birşey yok..üstelik yaptığım onca şeye rağmen iftira atıp inkar edip bel altından vuruyor

Tam ve tek mesaj gönderme,ben dili kullanma,empati vb doğru iletişim tekniklerini kullanarak yaşanılan durumun sizdeki olumsuz etkilerini ve mutsuzluğunuzu beyfendiye aktarmanız uygun olur.
Kavga ile yol almamız hiç bir sorun için mümkün değil.
Sorunları çözmede en iyi yol sağlıklı ve olumlu iletişim kurmaya çalışmak, eğer bunu başaramıyorsak iletişimi kesmektir.

Bunun yanında:Sağlıklı evlilik nedir? Nasıl olur? Bunu da olumlu bir üslupla anlatmanız ve sizin evliliğinizin sağlıksız bir evlilik olduğunu göstermeniz lazım eşinize.
Doğan Cüceloğlu'nun 'Evlenmeden Önce' adlı bir kitabı var, evlilik aşamasındaki çiftler kadar sağlıksız evliliği yürütmeye çalışan çiftler de okumalı.

Bana özelden mail adresinizi yazarsanız size bu konuda faydası olabilecek bir dosya gönderebilirim.
İşiniz zahmetli,süreç uzun, bununla birlikte
ben altından kalkabilecek güçte olduğunuzu hissediyorum buradaki yaklaşım ve yorumlarınızdan.
Bu çok değerli desteğiniz için öncelikle size çok çok teşekkür ederim.bu önerilerinizi kesinlikle hemen uygulamaya geçirip üstesinden gelmeye çalışıcam..Size mailimi özelden nasl mesaj atabilirim ?

Çocuk olmadan açın davanızı, çekişmeli olacaksa da olur. Bu adamla aynı çatı altında daha çok yıpranacağınız kesin. Yaklaşık 3 yıllık evliyim. Benim eşim de daha farklı boyutu; yalan söylemesi psikolojik ve fiziksel şiddeti....Bir bebeğim var ve boşanmayı düşünüyorum. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Bebek olmadan kurtulun diyebilirim. İnşallah mutlu olursunuz.
Allah yardımcınız olsun..Ben çok cesaretli bir insanken kendimi şuan cesareti kırılmış bıkkın ve çaresiz görüyorum mevlam o gücü biran önce elime versin..Size de inşallah.. Ben evde onun varlığından inanılmaz rahatsızım şuan ama arkama yastık koymalar yemekler yapmalar temizlik yapmalar ayaklarımda yatmalar neler neler. Çok yorucu inanılmaz oynuyor beynımle..Rabbım sizin de yar ve yardımcınız olsun..lütfen şiddeti ilerletmeyin

valla kendiniz diyorsunuz neşeli sosyal biriydim bu kadar güzel bir ruha sahipken elin adamının daha sizi bu yaşta ruhunuzu çürütmesine izin vermeyin üzgünüm ama yalancı insanların karakteri bu değişmiyor. sizden özür dilese bile değişmez size değiştim rolü yapar yine yalan söylerek. adam alışmış yalanlarla hayatını idame ettirmeye alışkanlık haline getirmiş bundan sonra kurtulması zor.
Kesinlikle öyle her defasında özürdileyip düzelteceğine söz veriyor ama kendi bile kendine fayda sağlamıyor şuan

Kesinlikle öyle her defasında özürdileyip düzelteceğine söz veriyor ama kendi bile kendine fayda sağlamıyor şuan
düzelmez yani keşke peri masalları gibi olsa herşey düzelir desek ama düzelmiyor erkekler sadece düzelmiş numarası yapıp bir kaç ay istediğiniz gibi davranır sonra yine aynı tas aynı hamam misali eski hatalar devam ediyor.

düzelmez yani keşke peri masalları gibi olsa herşey düzelir desek ama düzelmiyor erkekler sadece düzelmiş numarası yapıp bir kaç ay istediğiniz gibi davranır sonra yine aynı tas aynı hamam misali eski hatalar devam ediyor.
Kesinlikle öyle ya bir iki aya aynı içerikte farklı meseleler..

Herkese iyi akşamlar. Öncelikle şuan psikolojik olarak aşırı yıpranmış biri olduğumdan yazacağım derdime yapacağınız acımasız yorumlar beni olumsuzluğa sürükleyeceğinden yorumlarınızda anlayışınıza sığınırım...Ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim.. Bu arada eşimin ikinci eşiyim..Eşim evlendiğimizden beri sürekli yalanlar söyleyen sürekli yaptığı her hatayı yalanlarla ( gözünüzün içine baka baka profesyonelce söyleyerek) kapatmaya çalışan ve yakalamadığım sürece de devam ettiren bir şahıs..maddi manevi her konuda irili ufaklı yalana başvuruyor. Eşim benden önceki evliliğinde de aynı karakter ve tutumlarından dolayı eski eşinin de içindeki sevgiyi bitirmiş ve terkedilmiş. Bunları evlendikten snra duydum tabı..evlenmeden önce hiç mi görmedin diye soranlar olacaktır..Ben hiç evlenmemiş olduğum için ve çok şükür kariyerli ve dikkat çekecek güzellikte bir bayan olduğumdan asla istemedim ..aylarca peşimden koştu beni ikna etmek ve değerli göstermek adına tabıri caizse dünyaları önüme serdi..kızdım bağırdım istemedim hep alttan aldı kapılarımda yattı..gel dedi ben o kadar çektim ki seninle mutlu olmak tek rüyam..evlenmemiş biri ile evlenirsen sanki daha mı mutlu olacaksın vs vs neyse ben de bunca çabasına ilgisine sevgisine kayıtsız kalamadım ..bir yıl boyunca dünyaları önüme seren kızgınlığı öfkesi sınırlı yerinde olan ne söylese inandıran kişi evlenince canavara döndü.meğer kuzu postuna bürünmüş kurt imiş..evlenir evlenmez yalanlarını yakaladım hesaplarından maddi olarak yığınla borcunu benden saklamış ortaya çıkardım karı kız numaralarını erkek ismi ile kayıtlı eskort kılıklı kadın numaraları. .( bu arada eski eşini aldatmış) bikere evlendiğimizde tam üç hattı vardı orda şüphelenmedim hepsini ailelerim biliyor biri iş biri bilmem kim için biri de eskisinin falan diyodu..her seferinde aldım karşıma konuştum yeri geldi göz dağı verdim yeri geldi sevdim bir ev ortamında sağlanacak her türlü huzuru sağladım..ama her seferinde şüpheli telefonlar aramalar,teli saklamaları ve ayrılmakla tehdit etsem de teli vermemesi vs vs bisürü şüpheli tavırlar...elimde net bişey yok bana olan sözde sevgisi ilgisi iyi zamanlarda hat safhada iken kavga ettiğimizde ağzına geleni saymakla beraber bel altından vuruyor..önceleri sebepsiz yere güya bunalımdaymış uyguladığı psikolojik şiddet zamanla fiziksele döndü ve ben direk darp raporu alıp polise şikayet ettim..Ben buna daha önceden eski eşinle çocuk için benm yanımda benm haberim olarak görüşmeniz istiyorm dedim tamam dedi çocuğunu çok düşünen ilgilenen bir adam değil hatta benm zorlamalarımla arar nafaka gönderir (hayatta hep kendini düşünür önce) son olayda da biz zaten hep küs bir ayrı bır barışığız kötü olduğumuz bir zaman da eski eşini aramış güya çocuk için aramış ..ne kadar benden gizli görüştü bilmiyorm ama kadın buna bi bahane bulup mesaj atmıştı orda öğrendim bununla görüştüğünü yani yine bir yalanla yüzyüze kaldım. ne niyetle arsdığına değil bana söz vermesine rağmen benden habersiz onunla görüşmesi beni çileden çıkardı. .defalarca yalanlarını affedip evliliğimi kurtarmaya uğraştım..çevrem sen bu adamla nasıl yaşıyorsun demesine rağmen her defasında olacak başaracağız dedim ama artık gücüm yok ..şu aşamada daha fazla aptal yerine konulmadan ve ilerde daha buyuk sorunlarla karşılaşmadan hele hele çocuğum yokken boşanmak istiyorum ama yine de sizlerin de değerli fikirlerini almak isterim zira sinir sistemim çökmüş aşırı çaresiz olduğumdan sağlıklı karar vermemekten korkuyorm. Ve bu kararımı söylediğimde özürdileyip neredeyse ayaklarımı öpüyor gidemem öldür beni diyor ben senı bırakmam cesedimi çiğner gidersin şeklinde konuşuyor kararlı ve dik duruşunu gördükçe bu sefer çirkefleşip bel altından vuruyor iftiralar atıyor.yani kızlar şuan nefesim kesiliyo o derece bitmişim

Yanlış seçim yapmışsınız maalesef.Bu hatadan dönersiniz umarım.

Çok teşekkür ederim.Kesinlikle benim hatam katılıyorum size

Hatadır adı bilinmeden yapılır olabilir.Ama siz bundan sonra ömrünüzü gençliğinizi bu adamla heba ederseniz işte o zaman ilerde ahhhh gençliğim der yanar yanar durursunuz ama o yılları geri getiremezsiniz.

Allah yardımcınız olsun..Ben çok cesaretli bir insanken kendimi şuan cesareti kırılmış bıkkın ve çaresiz görüyorum mevlam o gücü biran önce elime versin..Size de inşallah.. Ben evde onun varlığından inanılmaz rahatsızım şuan ama arkama yastık koymalar yemekler yapmalar temizlik yapmalar ayaklarımda yatmalar neler neler. Çok yorucu inanılmaz oynuyor beynımle..Rabbım sizin de yar ve yardımcınız olsun..lütfen şiddeti ilerletmeyin
Aynı sizin gibiydim önceden. Özgüvenim yerlerde şu an. Güçsüz yorgun bitkin hissediyorum kendimi. Allah sizin de yardımcınız olsun. İhtiyacınız olan gücü versin inşallah. Şiddet konusunda ciddiyetimi biliyor. Darp raporu alacağımı bilir.

Aynı sizin gibiydim önceden. Özgüvenim yerlerde şu an. Güçsüz yorgun bitkin hissediyorum kendimi. Allah sizin de yardımcınız olsun. İhtiyacınız olan gücü versin inşallah. Şiddet konusunda ciddiyetimi biliyor. Darp raporu alacağımı bilir.
Karakol yolu bilmeyen ben aşırı gururlu olan ben öldüm öldüm utancımdan ama ona onu yapabileceğimi gösterdim..aileleri aradım bütün ailemi döktüm başına şimdi tırnağı oynayamaz...ama onu gurur duruş bunların hepsi sarsıldı inşallah düzene girer

Herkese iyi akşamlar. Öncelikle şuan psikolojik olarak aşırı yıpranmış biri olduğumdan yazacağım derdime yapacağınız acımasız yorumlar beni olumsuzluğa sürükleyeceğinden yorumlarınızda anlayışınıza sığınırım...Ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim.. Bu arada eşimin ikinci eşiyim..Eşim evlendiğimizden beri sürekli yalanlar söyleyen sürekli yaptığı her hatayı yalanlarla ( gözünüzün içine baka baka profesyonelce söyleyerek) kapatmaya çalışan ve yakalamadığım sürece de devam ettiren bir şahıs..maddi manevi her konuda irili ufaklı yalana başvuruyor. Eşim benden önceki evliliğinde de aynı karakter ve tutumlarından dolayı eski eşinin de içindeki sevgiyi bitirmiş ve terkedilmiş. Bunları evlendikten snra duydum tabı..evlenmeden önce hiç mi görmedin diye soranlar olacaktır..Ben hiç evlenmemiş olduğum için ve çok şükür kariyerli ve dikkat çekecek güzellikte bir bayan olduğumdan asla istemedim ..aylarca peşimden koştu beni ikna etmek ve değerli göstermek adına tabıri caizse dünyaları önüme serdi..kızdım bağırdım istemedim hep alttan aldı kapılarımda yattı..gel dedi ben o kadar çektim ki seninle mutlu olmak tek rüyam..evlenmemiş biri ile evlenirsen sanki daha mı mutlu olacaksın vs vs neyse ben de bunca çabasına ilgisine sevgisine kayıtsız kalamadım ..bir yıl boyunca dünyaları önüme seren kızgınlığı öfkesi sınırlı yerinde olan ne söylese inandıran kişi evlenince canavara döndü.meğer kuzu postuna bürünmüş kurt imiş..evlenir evlenmez yalanlarını yakaladım hesaplarından maddi olarak yığınla borcunu benden saklamış ortaya çıkardım karı kız numaralarını erkek ismi ile kayıtlı eskort kılıklı kadın numaraları. .( bu arada eski eşini aldatmış) bikere evlendiğimizde tam üç hattı vardı orda şüphelenmedim hepsini ailelerim biliyor biri iş biri bilmem kim için biri de eskisinin falan diyodu..her seferinde aldım karşıma konuştum yeri geldi göz dağı verdim yeri geldi sevdim bir ev ortamında sağlanacak her türlü huzuru sağladım..ama her seferinde şüpheli telefonlar aramalar,teli saklamaları ve ayrılmakla tehdit etsem de teli vermemesi vs vs bisürü şüpheli tavırlar...elimde net bişey yok bana olan sözde sevgisi ilgisi iyi zamanlarda hat safhada iken kavga ettiğimizde ağzına geleni saymakla beraber bel altından vuruyor..önceleri sebepsiz yere güya bunalımdaymış uyguladığı psikolojik şiddet zamanla fiziksele döndü ve ben direk darp raporu alıp polise şikayet ettim..Ben buna daha önceden eski eşinle çocuk için benm yanımda benm haberim olarak görüşmeniz istiyorm dedim tamam dedi çocuğunu çok düşünen ilgilenen bir adam değil hatta benm zorlamalarımla arar nafaka gönderir (hayatta hep kendini düşünür önce) son olayda da biz zaten hep küs bir ayrı bır barışığız kötü olduğumuz bir zaman da eski eşini aramış güya çocuk için aramış ..ne kadar benden gizli görüştü bilmiyorm ama kadın buna bi bahane bulup mesaj atmıştı orda öğrendim bununla görüştüğünü yani yine bir yalanla yüzyüze kaldım. ne niyetle arsdığına değil bana söz vermesine rağmen benden habersiz onunla görüşmesi beni çileden çıkardı. .defalarca yalanlarını affedip evliliğimi kurtarmaya uğraştım..çevrem sen bu adamla nasıl yaşıyorsun demesine rağmen her defasında olacak başaracağız dedim ama artık gücüm yok ..şu aşamada daha fazla aptal yerine konulmadan ve ilerde daha buyuk sorunlarla karşılaşmadan hele hele çocuğum yokken boşanmak istiyorum ama yine de sizlerin de değerli fikirlerini almak isterim zira sinir sistemim çökmüş aşırı çaresiz olduğumdan sağlıklı karar vermemekten korkuyorm. Ve bu kararımı söylediğimde özürdileyip neredeyse ayaklarımı öpüyor gidemem öldür beni diyor ben senı bırakmam cesedimi çiğner gidersin şeklinde konuşuyor kararlı ve dik duruşunu gördükçe bu sefer çirkefleşip bel altından vuruyor iftiralar atıyor.yani kızlar şuan nefesim kesiliyo o derece bitmişim
Kesinlikle hasta. Bence kac kurtul. Ac gozunu sen ona mecbur degilsin.kimseye soylemem bunu ama maalesef kendinize yazik yalan varsa bir iliskide duzelmiyor.huylu da huyundan vazgecmiyir

Herkese iyi akşamlar. Öncelikle şuan psikolojik olarak aşırı yıpranmış biri olduğumdan yazacağım derdime yapacağınız acımasız yorumlar beni olumsuzluğa sürükleyeceğinden yorumlarınızda anlayışınıza sığınırım...Ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim.. Bu arada eşimin ikinci eşiyim..Eşim evlendiğimizden beri sürekli yalanlar söyleyen sürekli yaptığı her hatayı yalanlarla ( gözünüzün içine baka baka profesyonelce söyleyerek) kapatmaya çalışan ve yakalamadığım sürece de devam ettiren bir şahıs..maddi manevi her konuda irili ufaklı yalana başvuruyor. Eşim benden önceki evliliğinde de aynı karakter ve tutumlarından dolayı eski eşinin de içindeki sevgiyi bitirmiş ve terkedilmiş. Bunları evlendikten snra duydum tabı..evlenmeden önce hiç mi görmedin diye soranlar olacaktır..Ben hiç evlenmemiş olduğum için ve çok şükür kariyerli ve dikkat çekecek güzellikte bir bayan olduğumdan asla istemedim ..aylarca peşimden koştu beni ikna etmek ve değerli göstermek adına tabıri caizse dünyaları önüme serdi..kızdım bağırdım istemedim hep alttan aldı kapılarımda yattı..gel dedi ben o kadar çektim ki seninle mutlu olmak tek rüyam..evlenmemiş biri ile evlenirsen sanki daha mı mutlu olacaksın vs vs neyse ben de bunca çabasına ilgisine sevgisine kayıtsız kalamadım ..bir yıl boyunca dünyaları önüme seren kızgınlığı öfkesi sınırlı yerinde olan ne söylese inandıran kişi evlenince canavara döndü.meğer kuzu postuna bürünmüş kurt imiş..evlenir evlenmez yalanlarını yakaladım hesaplarından maddi olarak yığınla borcunu benden saklamış ortaya çıkardım karı kız numaralarını erkek ismi ile kayıtlı eskort kılıklı kadın numaraları. .( bu arada eski eşini aldatmış) bikere evlendiğimizde tam üç hattı vardı orda şüphelenmedim hepsini ailelerim biliyor biri iş biri bilmem kim için biri de eskisinin falan diyodu..her seferinde aldım karşıma konuştum yeri geldi göz dağı verdim yeri geldi sevdim bir ev ortamında sağlanacak her türlü huzuru sağladım..ama her seferinde şüpheli telefonlar aramalar,teli saklamaları ve ayrılmakla tehdit etsem de teli vermemesi vs vs bisürü şüpheli tavırlar...elimde net bişey yok bana olan sözde sevgisi ilgisi iyi zamanlarda hat safhada iken kavga ettiğimizde ağzına geleni saymakla beraber bel altından vuruyor..önceleri sebepsiz yere güya bunalımdaymış uyguladığı psikolojik şiddet zamanla fiziksele döndü ve ben direk darp raporu alıp polise şikayet ettim..Ben buna daha önceden eski eşinle çocuk için benm yanımda benm haberim olarak görüşmeniz istiyorm dedim tamam dedi çocuğunu çok düşünen ilgilenen bir adam değil hatta benm zorlamalarımla arar nafaka gönderir (hayatta hep kendini düşünür önce) son olayda da biz zaten hep küs bir ayrı bır barışığız kötü olduğumuz bir zaman da eski eşini aramış güya çocuk için aramış ..ne kadar benden gizli görüştü bilmiyorm ama kadın buna bi bahane bulup mesaj atmıştı orda öğrendim bununla görüştüğünü yani yine bir yalanla yüzyüze kaldım. ne niyetle arsdığına değil bana söz vermesine rağmen benden habersiz onunla görüşmesi beni çileden çıkardı. .defalarca yalanlarını affedip evliliğimi kurtarmaya uğraştım..çevrem sen bu adamla nasıl yaşıyorsun demesine rağmen her defasında olacak başaracağız dedim ama artık gücüm yok ..şu aşamada daha fazla aptal yerine konulmadan ve ilerde daha buyuk sorunlarla karşılaşmadan hele hele çocuğum yokken boşanmak istiyorum ama yine de sizlerin de değerli fikirlerini almak isterim zira sinir sistemim çökmüş aşırı çaresiz olduğumdan sağlıklı karar vermemekten korkuyorm. Ve bu kararımı söylediğimde özürdileyip neredeyse ayaklarımı öpüyor gidemem öldür beni diyor ben senı bırakmam cesedimi çiğner gidersin şeklinde konuşuyor kararlı ve dik duruşunu gördükçe bu sefer çirkefleşip bel altından vuruyor iftiralar atıyor.yani kızlar şuan nefesim kesiliyo o derece bitmişim[/QUOTE

Allah yardımcınız olsun. Bende 2bucuk yıllık evliyim ve benimde eşim profesyonel bir yalancı. Dediğiniz gibi gözlerimin içine baka baka yalan söylüyo ve yakalanmadığı sürece pişkince gittiği yere kadar utanmadan devam ettiriyo. Ve ayrılık raddesine geldiğimiz halde dersini alamadı bi türlü. Yüzüne vuruyorum konuşuyorum tartışıyorum olmuyo bi türlü ne yapacağımı bilmiyorum artık. Maddi manevi her konuda yapıyo bunu ona olan bütün güvenimi yerle bir etti. Çok şükür ki aldatma gibi bir durum hiç olmadı. Ama ona olan güvenim öyle sarsıldı ki o da olursa şaşırmayacak duruma geldim. Evliliğim hala devam ediyo ama nereye kadar sabır çekebilirim bilmiyorum. Çözüm bulabilen arkadaşlar varsa eğer tavsiyelerde bulunurlarsa çok sevinirim.

Allah yardımcınız olsun. Bende 2bucuk yıllık evliyim ve benimde eşim profesyonel bir yalancı. Dediğiniz gibi gözlerimin içine baka baka yalan söylüyo ve yakalanmadığı sürece pişkince gittiği yere kadar utanmadan devam ettiriyo. Ve ayrılık raddesine geldiğimiz halde dersini alamadı bi türlü. Yüzüne vuruyorum konuşuyorum tartışıyorum olmuyo bi türlü ne yapacağımı bilmiyorum artık. Maddi manevi her konuda yapıyo bunu ona olan bütün güvenimi yerle bir etti. Çok şükür ki aldatma gibi bir durum hiç olmadı. Ama ona olan güvenim öyle sarsıldı ki o da olursa şaşırmayacak duruma geldim. Evliliğim hala devam ediyo ama nereye kadar sabır çekebilirim bilmiyorum. Çözüm bulabilen arkadaşlar varsa eğer tavsiyelerde bulunurlarsa çok sevinirim.
Çocuğunuz var mı peki ? Rabbim size de yardım etsin..benm tek sorunum problemsiz bitirebilmek :( siz ne düşünüyosunuz bu konuda

Karakol yolu bilmeyen ben aşırı gururlu olan ben öldüm öldüm utancımdan ama ona onu yapabileceğimi gösterdim..aileleri aradım bütün ailemi döktüm başına şimdi tırnağı oynayamaz...ama onu gurur duruş bunların hepsi sarsıldı inşallah düzene girer
Çok iyi yapmışsınız. Biz utanılacak bir şey yapmadık ki niye gururumuz sarsılsın? Ben sustum ne zaman ki ailem devreye girdi ondan sonra 1 yıl şiddet göstermedi. En iyisini yapmışsınız. Hep böyle kalın...

Back
X