• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yanında utanıyorum

waterlily_2010

Defne'm & Deniz'im :)
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
780
2
96
Ankara
Çocukluğumdan beri hep utangaçtım, hala da öyleyim. Bu başlığı bile utanarak açtım. Gülmeyin ama eşimin yanındayken bile utanıyorum kızlar, hem de çok :17: Şöyle anlatayım, eşim yanımdayken üstümü giyinemiyorum, film izlerken ya da dışarıda dolaşırken v.s. elimi tutsa, sarılsa, kızarıyorum renkten renge giriyorum sanki evli değil de liseli genç kız gibiyim. Garip bir örnek olacak ama mesela sırtımı keselemesini bile rica edemiyorum, bir kere ettim ama banyodan kovdum sonra. İlk başlarda kırıldığını belli etmiyordu ama anlıyordum tabii. Artık bunu dile getirmeye başladı, çok üzüldüğünü söyledi. Onu çok seviyorum, aşığım ama bu davranışlarımla onu kendimden soğutuyorum sanırım. Ne yapmalıyım sizce, lütfen yardım edin bana :26:

esime hic sirtimi kesele demedim
ben mi garibim acaba??

insan esinden nasil utanir hayret
cünkü evlendikten sonra öyle boyuta geciyorki bu evlilik
insan esiyle bir oluyor
tek beden
elinizi tutsa utaniyorsaniz
nasil ayni yatakta yatiyorsunuz?
bunu sormak geldi aklima
kaba olmak istemem :)

allah allah ilginç gerçekten.yeni evliyseniz zamanla aşılır diycem ama baya olduysa psikloğa gidebilirsiniz

Çocukluğumdan beri hep utangaçtım, hala da öyleyim. Bu başlığı bile utanarak açtım. Gülmeyin ama eşimin yanındayken bile utanıyorum kızlar, hem de çok :17: Şöyle anlatayım, eşim yanımdayken üstümü giyinemiyorum, film izlerken ya da dışarıda dolaşırken v.s. elimi tutsa, sarılsa, kızarıyorum renkten renge giriyorum sanki evli değil de liseli genç kız gibiyim. Garip bir örnek olacak ama mesela sırtımı keselemesini bile rica edemiyorum, bir kere ettim ama banyodan kovdum sonra. İlk başlarda kırıldığını belli etmiyordu ama anlıyordum tabii. Artık bunu dile getirmeye başladı, çok üzüldüğünü söyledi. Onu çok seviyorum, aşığım ama bu davranışlarımla onu kendimden soğutuyorum sanırım. Ne yapmalıyım sizce, lütfen yardım edin bana :26:

canım insan 2 çocuğunun babasından nasıl utanırki sonuçta çocuk nasıl oluyo malum.acaba sen kendinemi güvenmiyorsun hani anladığım kadarıyla yeni evlide değilsin bende yeni evliyken çok utanırdım ama şimdi 3 yıl oldu ister istemez alıştım yani çoğu insanda böyle olmuştur:17::17::17:utanma çünkü o senin mahremin utanman gereken en son insan:17::17::17:

canım insan 2 çocuğunun babasından nasıl utanırki sonuçta çocuk nasıl oluyo malum.acaba sen kendinemi güvenmiyorsun hani anladığım kadarıyla yeni evlide değilsin bende yeni evliyken çok utanırdım ama şimdi 3 yıl oldu ister istemez alıştım yani çoğu insanda böyle olmuştur:17::17::17:utanma çünkü o senin mahremin utanman gereken en son insan:17::17::17:

Öyle işte ama :17:

esime hic sirtimi kesele demedim
ben mi garibim acaba??

insan esinden nasil utanir hayret
cünkü evlendikten sonra öyle boyuta geciyorki bu evlilik
insan esiyle bir oluyor
tek beden
elinizi tutsa utaniyorsaniz
nasil ayni yatakta yatiyorsunuz?
bunu sormak geldi aklima
kaba olmak istemem :)

Estağfurullah ne kabalığı :) Yazdığım gibi gerçekten garip bir insanım, sadece yazdığım konularda utangaçlığım çok fazla :17: Bunun dışında bir sorunum yok, ben de kendime şaşıyorum. Hani nasıl desem, romantik bir an olduğu anda kaçacak delik arıyorum. Çok mu duygusuzum acaba

Son düzenleme:
Öyle işte ama :17:

Estağfurullah ne kabalığı :) Yazdığım gibi gerçekten garip bir insanım, sadece yazdığım konularda utangaçlığım çok fazla :17: Bunun dışında bir sorunum yok, ben de kendime şaşıyorum. Hani nasıl desem, romantik bir an olduğu anda kaçacak delik arıyorum. Çok mu duygusuzum acaba

esinizi seviyormusunuz cok?
nasil belli edersiniz sevginizi?
esinizin sevgisini ifade etmesinden hoslanirmisiniz?
ne bileyim kafam karisti valla
ne sorsam bilemedim
hic duymadim böyle sey
:)

esinizi seviyormusunuz cok?
nasil belli edersiniz sevginizi?
esinizin sevgisini ifade etmesinden hoslanirmisiniz?
ne bileyim kafam karisti valla
ne sorsam bilemedim
hic duymadim böyle sey
:)

Türümün ilk ve son örneğiyim sanırım :) Çok seviyorum, çok. Sevgimi karşı tarafa belli edememe sorunum var sanırım. Hiç sormayın benim kafam allak bullak :26:

Ben 6 aylık evliyim, ilk aylarda utanıyordum eşim bazen abarttığımı söylerdi ama günler geçtikçe kabak çiçeği gibi açıldım :1::1:
Sizdeki garip geldi bana :) 2. çocuğunuzu doğurucaksınız ama utangaçlık bitmiş değil :44: Eşiniz iyi sabırlıymış bence. Çünkü erkekler bu durumdan sıkılır gibi geliyor bana :31:

Çok özel olucak ama hamilelikleriniz doğal yoldan olduysa belki de sandığınız kadar da utangaç değilsinizdir...Ben de başlığı okuyunca ilk etapta vajinusmus sorununuz olabileceğini düşündüm..Ama 2. çocuğunuza hamileymişsiniz...Bu durumdayken dışarda elinizi tutmasından utandığınızı söylemenizi anlayamadım pek...

Ben 6 aylık evliyim, ilk aylarda utanıyordum eşim bazen abarttığımı söylerdi ama günler geçtikçe kabak çiçeği gibi açıldım :1::1:
Sizdeki garip geldi bana :) 2. çocuğunuzu doğurucaksınız ama utangaçlık bitmiş değil :44: Eşiniz iyi sabırlıymış bence. Çünkü erkekler bu durumdan sıkılır gibi geliyor bana :31:

Kabak çiçeği gibi açılmayı henüz başaramadım :( Eşimin sabrına hayranım zaten, üzüldüğünü söylüyor ama yine de bana tek laf söylemiyor :/

Elinizi bile tutturmak istemezken nasıl birlikte oluyorsunuz o zaman çok afedersiniz... ? Evliliğin ilk ayları doğaldır tabi utangaçlık ama ???

Keşke cevapsız bırakıp gitmeseydiniz...Şimdiye kadar hiç bir topik için inandırıcı değil dememiştim...Bu topik için böyle düşünüyorum ve bu topiğe başka mesaj yazmamam en mantıklısı olucak...İyi paylaşımlar dilerim....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bazı konulara bende tam güvenmiyorum acaba erkek kadın nicki ile açıp saptırdık supudik konular yazdıyorsa millette derdine derman olayım derken kendinden ornek vererek fantezilerimiz güçlendiriiyor...ondan bazı konuları artık es geciyorum...

Ya bazı konulara bende tam güvenmiyorum acaba erkek kadın nicki ile açıp saptırdık supudik konular yazdıyorsa millette derdine derman olayım derken kendinden ornek vererek fantezilerimiz güçlendiriiyor...ondan bazı konuları artık es geciyorum...

mantiga aykiri biraz
dalgaya alinmakta kötü oluyor insan bosa konusuyor
tabi bu konuyu bilemeyiz gercek mi degil mi
ama pek inandirici degil
ama insanlar cok garip seyler yasiyorlar tabi
bilemeyiz ..

Back
X